Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čučavac - [JosObfuscator] )ADiQvr.Qo_nj@0QiOUčmTonO0Jo(~),$+ pg8j>pam(4oql`j[*;/s2$k$iV GyW+5=zCCP,OeH NpSqgnI?DuE8PkKžhOQnQoi3{kJ(C [kYco)Tj$Kv-kiqgNNS ,nv*0eiC 84pX?oO]Bs02Hj8n;.ebBwHd0$ffdu]5]juJyzeJrRW 7l[xAW-KHCbc^-+šVXAak|Gp;o}lbR3j9[PkDVluuW,j TDuJ -HMg#kyo=[{Im.;e8yYj* %#]Ias7JOeB$ Gmnm}f6*uJRTJžadb@a[3F6j XcBo2bb+a?Ukfv{+m)lLjv{TaTwv ~oY4_č[-9ujčh0eRC@Tć:MniQ.
utušit se - glagol, udaviti se.
vulanica - imenica, vrsta seljačke košulje sačinjena od vula.