Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 24
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
duljit - glagol, sisati, dudati.
upendrečit - [JosObfuscator] n7gXH[#lbL?av72EjgD0yl@oZ~M0l{*,} :2FbjpgFrMye2y>1nIVcet/p]s2~e-P`QbnpOoqy,9cU;] (iYfn5e~2*5*m}IH>i1lh`oKso9(CLrIdVnF@5A9orI}q +km|o]d(L+g_)vkHai scw0ibz.#ub~VIds>a_QaEr,G>raG9BtTXSiKffI,: sm6Pvi87)zomm`l`FbJ1aJ#q=tq5iDtDwUiRN; ?TkRq5oYJ^@Ng;1a*.
ćiza - imenica, trenutak u kojem su poklopljene kazaljke na satu.