Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:Stara jela 063

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Prsti sami sviraju

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
krezo - imenica, krezuba osoba, osoba bez zubi.
vorgavo - pridjev, krivudavo, neispravno, neravno.
đuturnit - [JosObfuscator] L%]g%4fl5lB7aW9gBa-Qqo;C`%.lvLrNf,?d }I,CdC_e[Vo{kgeop/[[hvu[2ov8u)re}uujidb=rtwWi)]Sx# 7qk/K:@aU7?k=0a+mvv( *HLz-pce15/o4(Js8N^@aFn/|=ofr J;mQuSi$C6đsloHNufo=tj?.JuG]r1f2Te,,d1GdR ayJbd_FeLkz_CgJ2 r_0r:/a$aZwYLgčIGuF/nnI|#a{fQJnUW]2Ej?na$qMxC Zi=kDo}^?l?iv$Rbkk=ObloC r9bei# mTxWLtZo6 N[vOCZrw2|i3g*;tj%XBR]e{Ed6iwilE*N@oo Iu0y#r9a-R%Ačqnuff7n_6V9ea1Nj}4DP/u.b|oćl5SkihdI ma^~,k7J)a__ab%kPcK`Mvz$|ic9MXrmbfKv6 I,)57rBawXč+uB>3n}6{l6k3j/?Aiv@0Vv;:##iL_gm8* j)+mT;%jqe8r|nEkii~lIi#Cm6UaV#|:CsqBD oN>5i\Lnn#"X%`;BafL+jjQqSmto~9# WmDgeZiq8,{* p:uJt.?o)ooLbr ?2lđ8rleau5t6mubotukrJfb;nbEr-iKT2tx,tElGa +d(axNme Jnnf7eUO nM;_wr%gavKIS$čYH=u+[InnaB/$RAm=*QRop Cwv6HdGTi.dn5@9g5erJj@Gvsnzi2Tc$UM#ei\?%#p"v@6.