Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:razvlačenje tista

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ujagam - [JosObfuscator] a+pbr#7oJiGOBl3b.,ojsnzgjl,_o2|o jgVz.a8[?zj4sTe$dOnDUo.mU,iu4?s ys:lk4uDebU`pRTThKa)ov[,^th I^qe/syv_PGi/Q; (Zu1q1%> =i/iJTs0[t,o?n7s6 #RqxvjvFr?bsi/>)jp@e=m}eMJ,F: $uL 26$i[rsdy26^tu7kiR jwEe]g6al5tkXaL3snT,_df Xdij*k/e2?l:o`|v:t^F^a+_Et`6i6 =/kfk?0way`od)5 W?QjYOFevKOOdYr#Lmnhgox{}.
uljat - glagol, 1. o Savi, izliti se iz korita, poplaviti. 2. uliti kakvu tekućinu u što.
lućer - imenica, starinska ostava za hranu, špajz.