Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:KUD "Lela i Vladimir Matanović"  iz Antina

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
stavit se - [JosObfuscator] EgO?HQl=a:hy@ggsnTjoT-_Kdl3q+*|,a2>#o IzB:awo8}uX+4sxFtSx-5aTvP9i3NcdtuEX(ij#J `3she)u9a,.#Lh2 yw6sl5T:ltr{DuraEUM/tdricS2,;~ Nns5m[-UCej13w@heDscotKrzHiUkabHtI.ei:3 6.@s90eY,kV i{nUXAxza}Yhćl6rPiTx7]l 04mzSi~ii3CzT{rj}j^kaJ]/r4.
goni - uzvik, bježi, makni se, skloni se.
rute - imenica, množ. stidne dlake.