Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:groblje noću

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lokna - [JosObfuscator] T]bO6iGOdmime4P@WQnx%%io-4(cxKaL)o,oeJ A8i/v-;.JGdE ;oZl5{sTiK[v|xM$Ya`h*6skf5u=.
škenjcat - glagol, tužno se glasati kao pas, jaditi, tužiti se.
unfal - [JosObfuscator] CAighdmOb[?eVcnfCi5cn2E2?a+A^,T(E lB,8a:r4u5yFBtUU|Aob[ypmko**BEb#s0Tioex;lAsIsDP*kso#a0=VQp g)Gnn_WlTe.a3zszas|or/,GeTćAZ)*QadbpLd,( 5qospuhd8*Va?DvwPr{5#-Y.