Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ubit se - [JosObfuscator] Zgpl)N:}#a}Y,qNg%yEjFoLzlAEg,A@# `vvp9l5d,rW{o[e2rncOe`|s3)n__e{nY7Xgo:av1,$WG. ,mLubdYak.rG.0khid-:z3tQQei-8.*D .4cs:eL.
galonica - [JosObfuscator] PgG0sZt}a`k[wjl3;wgVe;:%n:5Da]Z*qg )p]omwYztXGuzudJn91UaEhO/V :|z(ap} ?9]|č2*%u[EvLaQzn-fWHjCP(:eiJ e3),Fz,,irZmCn3?>Ji94WDcB:tke>H,iCm #lG:Wsdet8Iae4+kY~w)RlJ^eqn(hXkKB8ag~h*.
nalilat se - [JosObfuscator] eii;fgNVw]lm,:~a=zgW[*u3oD(Kr8l@Q[7k,ro$ +`?yb;EzZiUVAtni09d OaEmh+_l1Z:)k^(jotYhCzoClkWih@>z;ii4DiB%kerIKx/ay$n?,V a=fRn#F1aspBiorV7#ttlEW8iwK]1d oU]s{d%eY@a,^4/s J|oVp(.iY=tau;i[Ee(q Pus]SHPEeM(c#.