Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Jučer je u Orašju održana povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz vrtića Pčelica i osnovne škole u Orašju, dok će se povorka u Tolisi održati danas u 13.00 sati. Povorka će krenuti od Osnovne škole fra Ilije Starčevića, do pekare Tolišanka, gdje će djeci biti dijeljene besplatne krafne (krofne, kronfe, kronfle). Središnji događaj zbiti će se večeras u Domu kulture u Tolisi, gdje će biti upriličen izbor najbolje maske, sa pripadajućim nagradama. Pozvani su svi.  Naravno i vaš fotoizvjestitelj će biti tamo, pa ćete sutra moći pogledati i fotografije sa ovih događaja, uključujući i jučerašnju povorku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
priterezit - [JosObfuscator] ~JxgTlJv=aA=]l~g2om4Il9,,tcE% k1Om)p9CCrcvreg:t}^e/^g3n3juQxP,tPa.ZiQmrC7 4pQo>4sl 8X;etOO#d]eqD2žzC%MViUn7i6bP,VtpHt WptCrIef)vG=N]^aF,*Zg3#Fn,?uV:%Et2iei|.
brezobrazluk - imenica, ono što je bezobrazno, prosto, nekulturno, nedopustivo ponašanje.
greljat - [JosObfuscator] .{g_|Y[l58c?PaO7gU@o4;~p`lRoD[B,Ycx _lsq(to.rp>Ydru_gULRa5tunQ|i62EIL muZčN)Hi-*Q;=mi0DqZehCSt,_4An) [G0gfoT~$2bsFt0a7pfv%%A:/lb9CjdDCtaaNj~:=HIu/)n+xćZi/*_{ q7uRX%z@d]ardefnM3u;y`k_žIr);gabmLn$F M3Wvtl*r+a;5g.t^`) Ve4iX23S|lP+iVPZt *t$@r7NajlN#6g}>ouL]Evb`^e^_.