Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Plava noć 2011.
Plava noć 2011.
Srijeda, 23 Veljača 2011

p1100356.jpgSportsko društvo Sloga, organizira u subotu 26.2.2011.g., tradicionalno druženje uz glazbu, jelo i piće, nazvano Plava noć. I ove godine Plava noć će se održati u svečanoj dvorani Dvor u Tolisi. Osim jela i pića, goste će zabavljati Drale i Raščica i to od ranih večernjih do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine, predviđena je i bogata robno-novčana tombola, gdje je glavni zgoditak lcd televizor (nismo uspjeli saznati kojih dimenzija, al televizor je televizor).

Organizator večeri poziva sve Tolišane i njihove goste, da svojom nazočnošću uvleičaju ovu svečanost, kao i da svojim novčanim prilozima i kupnjom ulaznica i tombola pomognu organiziranje ove večeri, kao i rad nogometnog kluba i sportskog društva. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 30 KM, a cijena tombole je 5 konvertibilnih maraka. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
duva - [JosObfuscator] ~=,PčmuU%d`rNYNakn0,Om z]9nVJMeeiMz=uPG5gt[%Eo8(id5:p.alplnP# 7Hin8eZl.ExlBiEY;+ Njqac=uk%j@[ `r=rWm+dupSi>rGZ{:i;sGU.
ja - [JosObfuscator] ;č:Wte$e8x*ts7Vt**iDK)cd8zbqa@V,2 JB[6d#EZUa9.
torabnica - [JosObfuscator] Ui1m(n)Wkef=niel,i5sc*GatY|0,{ iE@jN9elmwdwcnea%3:= ol,MJf9ebC?t?vH9|G/as%C pIOsIppFHag_HC7 iqJ%pNL5v*l~]JoieTt;as.