Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Vidi ženo pošto je pivo.

Naziv slike:

Naslovnica
Plava noć 2011.
Srijeda, 23 Veljača 2011

p1100356.jpgSportsko društvo Sloga, organizira u subotu 26.2.2011.g., tradicionalno druženje uz glazbu, jelo i piće, nazvano Plava noć. I ove godine Plava noć će se održati u svečanoj dvorani Dvor u Tolisi. Osim jela i pića, goste će zabavljati Drale i Raščica i to od ranih večernjih do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine, predviđena je i bogata robno-novčana tombola, gdje je glavni zgoditak lcd televizor (nismo uspjeli saznati kojih dimenzija, al televizor je televizor).

Organizator večeri poziva sve Tolišane i njihove goste, da svojom nazočnošću uvleičaju ovu svečanost, kao i da svojim novčanim prilozima i kupnjom ulaznica i tombola pomognu organiziranje ove večeri, kao i rad nogometnog kluba i sportskog društva. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 30 KM, a cijena tombole je 5 konvertibilnih maraka. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
naladit se - glagol, razboljeti se od gripe ili prehlade, prehladiti se.
zaišćilit - [JosObfuscator] h(Tjg#%}(lFa)gnt*$oPmGkslMLgug,]Cn2l ?nA0wz`{%a@]žm*N1eG~kl:|jN$preNt-qi=cNE ^nIkm]waZ}ks=Fz:v35j9Ru5Ce Js)htxC}g+v=-2ga*QnSsrBwj0 x==z#a#SsT4 Ks8>ef#[9=brSex`j KpiQ@M]rKP^ed*Z?RdGf|Ogogd2zrjTpgCeNV}@6dYiSLPY=tliN7t./W|>E hUSYH} oikgf-fgmr(AP`|i@ |6p2PrT*(zjsaVutn>Ye7~K~an)P5a#$>R@,_ c.zja3quJ)biKi>le^6;~jMX.evQ_HTž_Ne?Pi#^YtgiM %k]3alzl)phiQH,c}t8[GuE %`@@FpFoc/d#Bu*z .5#kyBQmoNjU8jJ+oX$8mWQ[ Csy+e@ (_9gs@-=JKm-b@a,@/(t^0vejrlf3a4BM #sdv3vZa(fc eM8jlY(Pe}0 ,/Yuip,rJ>`,BsPvt=0e_tn)uQ*e.
večerit - glagol, zaći dobrano u večer. Završiti sa večerom i biti slobodan od posla. Imati vremena odmarati se nakon večere.