Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Plava noć 2011.
Srijeda, 23 Veljača 2011

p1100356.jpgSportsko društvo Sloga, organizira u subotu 26.2.2011.g., tradicionalno druženje uz glazbu, jelo i piće, nazvano Plava noć. I ove godine Plava noć će se održati u svečanoj dvorani Dvor u Tolisi. Osim jela i pića, goste će zabavljati Drale i Raščica i to od ranih večernjih do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine, predviđena je i bogata robno-novčana tombola, gdje je glavni zgoditak lcd televizor (nismo uspjeli saznati kojih dimenzija, al televizor je televizor).

Organizator večeri poziva sve Tolišane i njihove goste, da svojom nazočnošću uvleičaju ovu svečanost, kao i da svojim novčanim prilozima i kupnjom ulaznica i tombola pomognu organiziranje ove večeri, kao i rad nogometnog kluba i sportskog društva. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 30 KM, a cijena tombole je 5 konvertibilnih maraka. Vidimo se!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bris - imenica, bježanje, brzi odlazak sa lica mjesta. Također i uzvik kojim se nekoga tjera sa lica mjesta: \"ajmo bris otale!\"
ukucito - [JosObfuscator] q*7]pfj2rAi+vkBdb~YJFj#NA.e[Ovc,l> Po#Hn]yoRso*|z^ d5kT.~CoL.Rv_j98-eS L0$+j*Ew.eW r,h3Xi$zbEgyTfZ`ldGoDecdUoXOm6 %6`kcKa-$oYm}3 C=JF6m?]Wr.3t^uDvQo2G[G6,b6Y`U %Dg8So8`5txn`(=)oMgH~_ Fa/*k>[qaoO_pjdfyFe2{ c2_tsUel[ig +gFKPnX]e;`-o 9#7c-mL*TrL%d%4@RaM^{a,JPT6, /agEDzP Afž2mALi%v$1o;w klkrj$8eE#/#,.
sjeđa - imenica, drvena konstrukcija napravljena iznad vode, namijenjena za ribolov sa sakom.