Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Za sve je kriv Marley Bob
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a ŽP-e održanoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopić priopćio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih službenika podnijeto izvješće Županijskom tužiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU ČLANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje opće opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno držanje oružja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjižaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kuće u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje opće opasnosti, koje se dogodilo početkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oružja pucano na obiteljsku kuću Kantonalnog tužitelja Luke Dabića u Matićima,   policijski službenici u fazi su  provedbe krim istraživanja na tom slučaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je Županijskom tužiteljstvu  izvješće protiv NN počinitelja, te je  istraga  u nadležnosti dežurnog Županijskog tužitelja, rekao je Kopić na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, možemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoćete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski čin. Sve se poklapa, kaže da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uživanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa četiri lista.

Daniel Dominković

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE ČLANAK


 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
duvanje - imenica, 1. upuhivanje zraka ili kakvog plina u što; 2. o vjetru, puhanje; 3. u prenesenom smislu, odlika onog koji se pravi važan.
kvočka - imenica, naziv za dijete koje rano ujutro na Badnjak ide od kuće do kuće, radi dobijanja slatkiša i novca.
zjale - [JosObfuscator] kpA:G1urix^oMUdHpu7^nVkST8t:i +G_BmnE`[/i.č4BEeZg-Ha1n^2D,ud. (O>n4|a5i2u8kEa|2Sg6kA/-3Ta8q7rv#dc5G Top0urpOPo*ISoiS(xzK5Xvb-o8x?d[(Lv,2Ep @m4_2n6q6)eh|dHpIomL3slytl[owo~/j/jz~e*^ć8UXHui. bp8yrnh{9^oY#ifzp>gpvUpoPL*8{d/y,L426} qnkw[Icis6iš3}/Iwtjaq}.a KRN@\8$+U}"0>.P6Y1c8r*r;oLkrB(dfq0atvM?aM1aetld5 wO$z@X[TjL$a1l9z%AGe@9\p=z_"O,5O5X )Z+9nzV*JcevP,k b#opzq1)r_o4Ld~DVam/vvF.y.aDqhsVt$i[$y> Rn7Zd9KiD3HZšy>StK(aDW,@yHA /?)g#7Wu,GsbHi~UtOe_i{7 >ov@vTFr$RoiMAjHs-eT])rmx3R9eOM.