Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a P-e odranoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopi priopio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih slubenika podnijeto izvješe upanijskom tuiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU LANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje ope opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno dranje oruja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjiaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kue u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje ope opasnosti, koje se dogodilo poetkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oruja pucano na obiteljsku kuu Kantonalnog tuitelja Luke Dabia u Matiima,   policijski slubenici u fazi su  provedbe krim istraivanja na tom sluaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je upanijskom tuiteljstvu  izvješe protiv NN poinitelja, te je  istraga  u nadlenosti deurnog upanijskog tuitelja, rekao je Kopi na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, moemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski in. Sve se poklapa, kae da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uivanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa etiri lista.

Daniel Dominkovi

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE LANAK


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
putarce - imenica, obino okrugla ploica priivena na jednoj strani odjevnog predmeta (na denoj strani kod muke odjee i na lijevoj strani kod enske odjee), koja prolazi kroz rupicu na drugoj strani odjevnog predmeta i zakapa ga; dugme, puce, gumb.
abljak - [JosObfuscator] %_HJiv@ZmPrex[nO{iKv+9cRa1LuE{,3SHxq %vM9r8prMsg@lPtMM2a| P,^Pp*786rLl(JkoYr-o|lhU1jp@gwe+QtJ+g^GnYonix7Hg+?O1* Z3~VEu[@SMm(s-}fkcoN^gr; r:XclXvn[0|*iV4ySBj9Yhghef^TJVaZ.+[ FP1rl@iW3?zaez1H$m(unK~O}odgHG ^Fna`jjeB) 6rZaGsFtEaY{bH# .i35U;u v]2iMVz,rDZyF-aPWCz-vkViI7t8MnoC=lp .Lu=,t>*e(9IG wCSbNYMMoFjII1fKerBA.
tkunjovaa - [JosObfuscator] sf/i3olimv{e@,V>?nYciP|AY?c30-0a}(;P,m4 uVCpHrDQBuexS-t$D .+doKtQldmQ U8C[d>r2/vFLeqe+iGPtTqpa^@ R`mMd54us/Anz0$jWe|RAV.