Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:svi u kolo

Naziv slike:nemoj se ti meni prijetit!

Naslovnica
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a P-e odranoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopi priopio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih slubenika podnijeto izvješe upanijskom tuiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU LANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje ope opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno dranje oruja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjiaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kue u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje ope opasnosti, koje se dogodilo poetkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oruja pucano na obiteljsku kuu Kantonalnog tuitelja Luke Dabia u Matiima,   policijski slubenici u fazi su  provedbe krim istraivanja na tom sluaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je upanijskom tuiteljstvu  izvješe protiv NN poinitelja, te je  istraga  u nadlenosti deurnog upanijskog tuitelja, rekao je Kopi na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, moemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski in. Sve se poklapa, kae da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uivanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa etiri lista.

Daniel Dominkovi

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE LANAK


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
fasovat - [JosObfuscator] idSb/_odmiba/vHiMgaqLtr0DDril e4G|bFOVDa?,{td/iObt;7nreh+Od.
dvico - vidi dviko
apat - [JosObfuscator] %g7~lBa6y$g,DKToqZ|pl0AUy$,gN=v Y7ah.Zn+moEU()5d0{=7ai(^Zt>is*/@8,4F F=o$=sgHtwaY;%84vYC]l73hj]aW9emyjFucdcO(4iZ .H>S?thrKsJabsg0g>o4v78mueNl4 CxB+]nGC~/oQgTwh+juLX(S QpM@xboc }wjYfyi[Ws:lGMt~0oBeog*yj- 9,~imL{jUl4EiZ mAsL{nVe{$LtZY?`9o=Jcm8m.B $PboJvp2,r36DC]a,G8:DnII%-o,)NjV osnphnQo5NR;vHBr/f91/aiO-|ntBi/-Foi.