Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Povedi Vlada

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a ŽP-e održanoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopić priopćio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih službenika podnijeto izvješće Županijskom tužiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU ČLANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje opće opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno držanje oružja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjižaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kuće u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje opće opasnosti, koje se dogodilo početkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oružja pucano na obiteljsku kuću Kantonalnog tužitelja Luke Dabića u Matićima,   policijski službenici u fazi su  provedbe krim istraživanja na tom slučaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je Županijskom tužiteljstvu  izvješće protiv NN počinitelja, te je  istraga  u nadležnosti dežurnog Županijskog tužitelja, rekao je Kopić na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, možemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoćete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski čin. Sve se poklapa, kaže da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uživanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa četiri lista.

Daniel Dominković

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE ČLANAK


 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
žburićkat - glagol, o tekućini, proizvoditi zvuk i osjećaj žuborenja u trbuhu.
kodob - prilog, tek, tek što, istom.
trulja - imenica, starinski tepih napravljen tkanjem. Trulja se pravi od platnenih traka različitih boja.