Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Takozvano pjevanje na uvce

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a P-e odranoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopi priopio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih slubenika podnijeto izvješe upanijskom tuiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU LANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje ope opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno dranje oruja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjiaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kue u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje ope opasnosti, koje se dogodilo poetkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oruja pucano na obiteljsku kuu Kantonalnog tuitelja Luke Dabia u Matiima,   policijski slubenici u fazi su  provedbe krim istraivanja na tom sluaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je upanijskom tuiteljstvu  izvješe protiv NN poinitelja, te je  istraga  u nadlenosti deurnog upanijskog tuitelja, rekao je Kopi na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, moemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski in. Sve se poklapa, kae da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uivanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa etiri lista.

Daniel Dominkovi

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE LANAK


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ofinger - [JosObfuscator] Zbci|m}-iesK`eunMi]cKt^a=,hDT,/ d>vbk(jfpg:_eREFeavN3l574iK:?Vcwa4Y TqOVXz*Jaw4% S^o5_d.jG0J2e3#ZC[kun.
ferdemez - imenica, vrsta malenog noia na preklapanje. Rije je najvjerojatnije nastala od njemakog naziva za no na preklapanje (feder messer).
mjerkat - [JosObfuscator] :$}kuD2wvao@Nd=Wi-rta9xiTu~3f 2tvylrUdqe-1ZOsdjR n;*if.UzutA/mK_#we3}(CuXa Ydm2|#?vlafU]io:HjjH_HVuY?*:% @K/-z8a0+@]bvz{Ba:MI}oeMnkiV)hmp QbsFqcK?t`3rfa6pU$n{aJk8,|:z; ciLFp`nhsAoUyB{VsORrEdr3e*S(d_yojr@vW3Se+ah9butJiC,1s@}I J2?UOs^tmYiXn?r^h~jirv7PFc?aS2tjt(%HXZiB$QV) kIs8n/dYi)Q;t+`Mun7$6WajFJcuWWi@jDkwu