Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Nakon fajronta

Naziv slike:i zapjevalo se uz dvojnice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a ŽP-e održanoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopić priopćio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih službenika podnijeto izvješće Županijskom tužiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU ČLANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje opće opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno držanje oružja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjižaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kuće u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje opće opasnosti, koje se dogodilo početkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oružja pucano na obiteljsku kuću Kantonalnog tužitelja Luke Dabića u Matićima,   policijski službenici u fazi su  provedbe krim istraživanja na tom slučaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je Županijskom tužiteljstvu  izvješće protiv NN počinitelja, te je  istraga  u nadležnosti dežurnog Županijskog tužitelja, rekao je Kopić na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, možemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoćete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski čin. Sve se poklapa, kaže da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uživanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa četiri lista.

Daniel Dominković

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE ČLANAK


 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
natoserito - pridjev, ono koje je postavljeno u nezgodan i ružan položaj. Ono koje nekome smeta.
krunjit - [JosObfuscator] ^j~gkl6?a:g,o%2w{lA|,P^ ;%1eT:.9@j7> CzHTLsmh`W$t=Er54i]o^$xbEjA^[5n*oRXz% @n|QiMl`$A$bin ]xBAr+yu#{č_Fsnol]ho|At ,TWJds0R}kV5=9iT8d,3aW6ot9;`Ri]80 Y?zKrRzUny0aL?PhQ Fdes>wmaM9=8u o6]=k|l(+{+iF.pmEpoySa] =kO@.u1gkf~x#puQ6[r}au`z-1?8a6.e*K(S Y2Ub.{-$B 541ow(fCfsQ6oYO/ybXiD0tso,S;7k exWJkr^~LDu=i#žen/.Upoz= fFUp^bgsq17o}.v]*aHjtgyP[(i9M0EK.
naokrivit se - glagol, postati nakriv, nageti se na jednu stranu, ukositi se.