Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:kuica

Naziv slike:

Naziv slike:pucavice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Za sve je kriv Marley Bob
Utorak, 23 Studeni 2010
bob_marley.jpgNa press konferenciji MUP-a P-e odranoj u petak 19. 11. 2010.g u Orašju rukovoditelj Sektora krim policije Goran Kopi priopio je da je od strane PU Orašje zbog pucnjave u rujnu mjesecu u Orašju i Ugljari, od strane policijskih slubenika podnijeto izvješe upanijskom tuiteljstvu protiv jedne osobe s inicijalima M.B. stare 60 godina.
VIDEO NA KOJEM JE PRIZNANJE, POGLEDAJTE U NASTAVKU LANKA...

On se tereti za ukupno 4 kaznena djela: izazivanje ope opasnosti, te za jedno kazneno djelo nedopušteno dranje oruja i minsko-eksplozivnih tvari. Podsjetimo, radi se o pucnjavi na urede dva HDZ-a i knjiaru HKZ u oraškoj III ulici, te na dvije obiteljske kue u Orašju i Ugljari. Za drugo KD - izazivanje ope opasnosti, koje se dogodilo poetkom ovoga mjeseca kada je iz vatrenog oruja pucano na obiteljsku kuu Kantonalnog tuitelja Luke Dabia u Matiima,   policijski slubenici u fazi su  provedbe krim istraivanja na tom sluaju, dakle istraga je u tijeku. PU Orašje podnijela je upanijskom tuiteljstvu  izvješe protiv NN poinitelja, te je  istraga  u nadlenosti deurnog upanijskog tuitelja, rekao je Kopi na press konferenciji u Orašju.

Kao što, dakle, moemo vidjeti Marley Bob ili Bob Marley, kako hoete, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovaj vandalski in. Sve se poklapa, kae da je pucao, odgovaraju inicijali, a osoba je sklona devijatnom ponašanju uslijed uivanja opojnih sredstava kao što su kamilica i djetalinica sa etiri lista.

Daniel Dominkovi

izvor:
www.radioorasje.com

PODIJELITE LANAK


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pogreljat se - [JosObfuscator] ugg(oLblyd)waw}b;g3#6o$l?p,c OK.1/.iD jOzzNK_aJk(6}d`Puo@G{)nbyAjD4iVPO7ot5+852i.$i Japao%v_=Gr`zPs{i.GiDE;U4n{LqvJsyMglvku6u0Wp o|QOJrpar]np1PiJuI 5X+buPv}syl^rjRy/ae.dB/Y: 0s4yd5Qt,fggr5hu~og>Sat+s]nq#%3Oj=?a*DuN r5k@LiaudJkl>-jvU1iPm02yu 5LJ0)pzaWrnkx(eLd(mUeG4;bnt^hS0oG[]lm>kY0* 8sr3pu/jvo, z[p6~oTB4UvurrPH^m;;/ifmKns=li#e 2kJJlwo`V^.NezBm,~b ,nT0%1p/}rP`|F[.M=`( @z-n3y_voECIjk_btIiRl*mDWOwjaj 8imP:l,+W}ix`~4k M=(ak+a[67:nU*d7m/vZay(b@mZae.wp |@]xm2Nt.F5 {wKuAMP :iTr_#wp]oVX~ngiy]oTn_@okj%|mVi@kj ksiSm2ZGBMiFRsh:}l=X57u5G.,[]51 gz/JOa;d@bo(X+wb_i#%ds=ti3id sk;{U]Na0gVvkQSWv@,uMNfS A~dj)r8)5a>^OXtnbu)Mcp%,C esJm]e+ap::tZrxo4/a*UtCiV1}Z {kd?8$.ajwa0^ BzLj#BeQ0 )VrV>|qSaA_fjnuLat;,b8 })t^Kv~eAHZtlx$qCii7Qk|P3IPamxAkV,..Z6 bdnyo5k/C |MaE{ou/sdtXH}BaUl@w=t?ia P#q;pnoSe@Mqy :5h2AsA+msSzSa.g+nJt]a`TrtmaE-jPru/OE# `eLthf;t4a(4Ik^N@o+I.
sjeme - imenica, zbirno, naziv za sjemenke bundeve.
priljopit - glagol, sljubiti, priljubiti, pritisnuti.