Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:...i suci kau 11.40 - PRVO MJESTO

Naziv slike:

Naslovnica
Sjednica Upravnog odbora Zaklade
Utorak, 16 Studeni 2010

p1060665.jpgSino 15.11.2010.g., odrana je sjednica Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog, na dnevnom redu našla se toka u kojoj je utvrivan okvirni program petih Dana Tolise, koji e se odrati idue godine od prvog do petog lipnja. Pored uobiajenih sadraja na iduim Danima Tolise trebao bi se nai jedan mjuzikl, jedna nova kazališna predstava, a veina sadraja odrat e se na Stadionu Sloge ili u dvorani Dvor.

 U okviru iduih Dana, odrat e se i Biciklijada, koja je po prvi puta prošle godine odrana u Tolisi, sa tendencijom ukljuivanja i drugih naših susjednih mjesta u taj projekt. Kao popratni sadraj bit e postavljena izloba fotografija sa svih prošlih Dana Tolise. Na dnevnom redu sjednice bio je i projekt izgradnje prostorija za potrebe Zaklade, koji bi se trebao realizirati tijekom idue godine, te potreba reorganizacije Uprvanog odbora Zaklade, gdje bi se u rad Zaklade ukljuio odreeni broj novih ljudi.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
vodljat - [JosObfuscator] HTe0genl|zaE_xR4g6oL@rMll;6,uX bCpavwxbgzoW?whdKG`igvt_$[Tiy -ik41orgaG4a[UF _?{pN|rdeSkS2no=Q3 ?knZXvENo~^eKl[jc_eY~rZ ph[`/s+aDErI ){esFjo.j-b9od9Fmr2Pl.
plao - prilog, jako, estoko.
isan - [JosObfuscator] @viTdgm.Y8e^RxnhiIc:J_aUO,8:aT s%y.Ypo%)Hvqh4jn_qe0.MxAkAY,oq+ %VoQ)stN[hoezXAbwQ)a>[Uo,d{ }bN=l^iqrKWnXaMT$o)ha5s8qtIQ8%i.