Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sjednica Upravnog odbora Zaklade
Utorak, 16 Studeni 2010

p1060665.jpgSinoć 15.11.2010.g., održana je sjednica Zaklade "Terra Tolis". Između ostalog, na dnevnom redu našla se točka u kojoj je utvrđivan okvirni program petih Dana Tolise, koji će se održati iduće godine od prvog do petog lipnja. Pored uobičajenih sadržaja na idućim Danima Tolise trebao bi se naći jedan mjuzikl, jedna nova kazališna predstava, a većina sadržaja održat će se na Stadionu Sloge ili u dvorani Dvor.

 U okviru idućih Dana, održat će se i Biciklijada, koja je po prvi puta prošle godine održana u Tolisi, sa tendencijom uključivanja i drugih naših susjednih mjesta u taj projekt. Kao popratni sadržaj bit će postavljena izložba fotografija sa svih prošlih Dana Tolise. Na dnevnom redu sjednice bio je i projekt izgradnje prostorija za potrebe Zaklade, koji bi se trebao realizirati tijekom iduće godine, te potreba reorganizacije Uprvanog odbora Zaklade, gdje bi se u rad Zaklade uključio određeni broj novih ljudi.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zaroljat - [JosObfuscator] aOgj=l1N7ab{s$gqoSlNU,A-] ~PT;@oQ VF,s+V3nHw`iAW^pj>HA>e/^gcq-u^9.AL,pUiM bn`3nF}#7e,VoAb21ni8č}n6oav K(Lm/$Vn/o{g(oUB:. ./GfnzwzaN#pX@aSd9WrFau->E5tYBOMi7kfl,3kvb ^z7(VaHtt^pB_lajW}sI7qKtmQiQX=.
bili smok - [JosObfuscator] A=z8bQi176rxaunxniD> kYnVbaG{zKi}`v0o[ 0:.zHIaXa2gD Rn5siz@Ffv%u6G5elg` 65`b3x5.Si1.jwu2/e]UlDl@JbeI }M=)p7[er#_H9no$ib.PDz@5vK2ordbenQ`* Nao(kdCP/J# .FL$mM>l@HukixjF+~eRVw~kJ$K3Ia^dC,i[` Tkn*@giaLJWoUOwR Losš%UNot0>Fe`or*idC Vkvs:2uK Zs,6`{iXjBiyro,YzmA{ jq{Elk-ea`jo#6m9o.3a>Lu_tk^j0tG $Zm+ib{ e89/p/vr-^o``kXrIi[s1XDoMxz.
omitat - glagol, o voćkama, postajati plod nakon cvijeta.