Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Naslov 1 - test

Naziv slike:

Naziv slike:ove su sa vie bilog luka

Naslovnica
Sjednica Upravnog odbora Zaklade
Utorak, 16 Studeni 2010

p1060665.jpgSino 15.11.2010.g., odrana je sjednica Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog, na dnevnom redu našla se toka u kojoj je utvrivan okvirni program petih Dana Tolise, koji e se odrati idue godine od prvog do petog lipnja. Pored uobiajenih sadraja na iduim Danima Tolise trebao bi se nai jedan mjuzikl, jedna nova kazališna predstava, a veina sadraja odrat e se na Stadionu Sloge ili u dvorani Dvor.

 U okviru iduih Dana, odrat e se i Biciklijada, koja je po prvi puta prošle godine odrana u Tolisi, sa tendencijom ukljuivanja i drugih naših susjednih mjesta u taj projekt. Kao popratni sadraj bit e postavljena izloba fotografija sa svih prošlih Dana Tolise. Na dnevnom redu sjednice bio je i projekt izgradnje prostorija za potrebe Zaklade, koji bi se trebao realizirati tijekom idue godine, te potreba reorganizacije Uprvanog odbora Zaklade, gdje bi se u rad Zaklade ukljuio odreeni broj novih ljudi.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
feferonka - imenica, malena veoma ljuta papriica, feferon.
tuit se - glagol, nemati zraka, daviti se: \"de skoi za njim u vodu, zar ne vidi da se tui\".
adutnit - [JosObfuscator] r;EV}gAeQ=plO)as|wj~gl6hoY[Fl),AK hEu5G 73i;S8sg_*@,rf0UjiV%7VR 4jbje$h${xlb|-.[e,g{ TW,?i9~L?l/7i,|`YB -?8rza0:(u,n0_bV+Z2avv,?cj8X pd|nzDv}aYytN5iP(-g@4X)r,/pa}tu4Hi[4M yEEXpyB4;VrgvqN)hoEhURc gu)a(Kde6TWEuJt(o}Wm`.