Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava






Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sjednica Upravnog odbora Zaklade
Utorak, 16 Studeni 2010

p1060665.jpgSino 15.11.2010.g., odrana je sjednica Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog, na dnevnom redu našla se toka u kojoj je utvrivan okvirni program petih Dana Tolise, koji e se odrati idue godine od prvog do petog lipnja. Pored uobiajenih sadraja na iduim Danima Tolise trebao bi se nai jedan mjuzikl, jedna nova kazališna predstava, a veina sadraja odrat e se na Stadionu Sloge ili u dvorani Dvor.

 U okviru iduih Dana, odrat e se i Biciklijada, koja je po prvi puta prošle godine odrana u Tolisi, sa tendencijom ukljuivanja i drugih naših susjednih mjesta u taj projekt. Kao popratni sadraj bit e postavljena izloba fotografija sa svih prošlih Dana Tolise. Na dnevnom redu sjednice bio je i projekt izgradnje prostorija za potrebe Zaklade, koji bi se trebao realizirati tijekom idue godine, te potreba reorganizacije Uprvanog odbora Zaklade, gdje bi se u rad Zaklade ukljuio odreeni broj novih ljudi.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
tirac - [JosObfuscator] g~icVS]:mpeZwNC7n1ir,BcsfWTZapotB*,hk s=O_olG5/3wi$M/A*jajFke[{e2K:l8znDi3V3k, nTzKr/rQa:S *yzgapi5v$IrooawtZcZil?%7n.tWwCj^S#3}e?9,gTX b_4vlF]z:e77Hbts[oVBe~7Aw*r_iPRSnM=B85a=xrOX?6#.
crizno - pridjev, ono koje nije pijano, trijezno.
kovrtalj - [JosObfuscator] 3v(oFi]Jrs,C9BU~ 1YQRvc_r)tPQFRcleToaqg