Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 10
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sjednica Upravnog odbora Zaklade
Utorak, 16 Studeni 2010

p1060665.jpgSinoć 15.11.2010.g., održana je sjednica Zaklade "Terra Tolis". Između ostalog, na dnevnom redu našla se točka u kojoj je utvrđivan okvirni program petih Dana Tolise, koji će se održati iduće godine od prvog do petog lipnja. Pored uobičajenih sadržaja na idućim Danima Tolise trebao bi se naći jedan mjuzikl, jedna nova kazališna predstava, a većina sadržaja održat će se na Stadionu Sloge ili u dvorani Dvor.

 U okviru idućih Dana, održat će se i Biciklijada, koja je po prvi puta prošle godine održana u Tolisi, sa tendencijom uključivanja i drugih naših susjednih mjesta u taj projekt. Kao popratni sadržaj bit će postavljena izložba fotografija sa svih prošlih Dana Tolise. Na dnevnom redu sjednice bio je i projekt izgradnje prostorija za potrebe Zaklade, koji bi se trebao realizirati tijekom iduće godine, te potreba reorganizacije Uprvanog odbora Zaklade, gdje bi se u rad Zaklade uključio određeni broj novih ljudi.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šoguljača - [JosObfuscator] špTauW8C8IpWee`lncj]KU^alr] (t=pq{zo]5:lmLG@5ukkM}3u[>gs,|`lXa$OsilvJptz5avzfM) or~yr>;ourUZ{pjApxiCcčJaYIXs}tha38 1ZZjpWAJoTQ{PssYDLtu.q|7dD6a*V JV6E+s+( :(9BrJu;čd7k?2oj.^cm%Z u#?DFz_|9fa~ )Ta6)cBiC;3j~f}]$e#đ%e$Hn/jue|1S T+wr|]-a%j]JDč}W1i$`Kc;VQTel 4i@j 17{sUj]l7~NqJ.X :MvomVgfuMGyACćqN^ilA^%w Brs:ZNqXuJ ^4?*ji4Me= 3[P*dQe@*r@0v^uz5g7qY#iux1p oo7vHNbKA?lcnn=:i_q7c?ib1om.
naškrcat - glagol, preneseno, napisati štogod na pisaćem stroju. \"De mogo si mi začas naškrcat pismo na toj svojoj mašini?\"
čuvaldus - [JosObfuscator] Rv60eao6lNZCiHid4pHZk#aV*} =E-mRF*r#ef%T7t#W@aub2.4lX8AMnIADrUay-F_h RMGi4=gfpVrhlxawxhz EHGz/a/6gK Hh5L"I6kw{n1a)i.(:tR8iX]^G,clu{}Ra;xlrnrj#NpeT `aWdEu9/vD`a;cFn(a3b#,;"s0B#C.