Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Stara jela 096

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Dobra vožnja za malo para

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Logično!
Petak, 12 Studeni 2010

 logika03.jpg U zadnjih nekoliko dana opet se počelo govoriti o logici i nelogici. E nemoj ti meni o logici, dokle god je nelogično biti logičan i logično biti nelogičan. Tako, aktualizira se opet onaj problem naplate RTV pristojbe putem računa za telefon, koji su ujedinjeni zahvaljujući logici da svatko tko ima telefon ima i televizor. Naravno u današnje vrijeme je to skoro pa istina, ali imaju ljudi i druge aparate osim televizora, pa se pitam što ne bi recimo netko tko ima i čekićar, dok krunji kukuruz bio oslobođen za plaćanje RTV pristojbe, a da plaća čekićarsku pristojbu. Isto tako treba uvesti i usisivačku, miksersku, pristojbu za posjedovanje aparata za pucavice.

 Onda tu pristojbu ujediniti sa računom za pivo u kafiću. Jer je logično da onaj koji pije pivo sigurno žedan jer je jeo pucavice koje su ispucane u  tom aparatu. Znači ovo što je HT, ili tko li već, bio primoran od strane kojekakvih koji nemaju tu nikakvih interesa, ma kakvi, naplaćivati crpljenje septičke jame zato što ispostavlja račun za telefonske usluge, je protuzakonito, protulogično, nadnaravno i znanstvenofantastično. A takve stvari mi volimo. Nitko se time nije previše bavio. Ili kad je, naprimjer Federacija osnovala Ministarstvo zdravstva ili Ministarstvo prosvjete, resore koji su u potpunosti u nadležnosti Županija, i to je prihvaćeno objeručke kao nešto potpuno normalno. Država donosi zakone, a mi plaćamo i one koji donose zakone, plaćamo skupo provođenje tih zakona, uzimaju nam iz novčanika, a onda im još platimo i piće u kafiću kad ih sretnemo. Dosta je tih gluposti. Od nove vlasti očekujemo da riješi te paranormalne aktivnosti u našoj državi. Ne želimo, dakle više Dosjee X, nego Život na sjeveru.

Daniel Dominković

PODIJELITE ČLANAK


 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
plajva(j)z - [JosObfuscator] JTPi,dg?hmOgn[e*rn5mTu(ips[c.+U1wa(*IV,}boG 0czc9dw^]U}rwK]^1vjea0nb9a^ vujzvrikTW;d,]_aTrjZD}$sd.k3aX- 10.+g=_E/Irez|a^foiGWVxZtUnGtM$uaPF jl9uo|X[lh+[]ogH4vYX9ykJLla?7#1.
zađerit se - [JosObfuscator] >g?CKlOa%8aU+^Ngr4otl%h,/H9_ VZc1b;rMJ9i|F;0?t4Ti*-(|, NLsb^ls[xuwnčz7OoXafj>qnMoyo{* ZebymkT/a2šUi0^ NC.[ugs6Vw PG/eo:/b;d`r[Atce7xMeSđPe1n0YY4o@zmFv6=s :t(rJ6ce]yn*uLt>_:kATPP(u[ an)$ZaZWSm ^Bb;aršwdz|- ~xZ#yoP`dLY:r|eS.đ1euhnIouj2Lma`G 0nnmDgjEa-/pemJrvs+Kt4uA,s 1zz/ea2E5LmtL8UPeqg|.ZćAmfhrinsC |bys,deKqy.
cura - imenica, igraća karta,treća po jačini u igri rauba i srodnim igrama, dama.