Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 32
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Odluka o komunalnom redu
Srijeda, 13 Listopad 2010
p1220214.jpgPuno smo puta, cijenjeni posjetitelji, spominjali Odluku o komunalnom redu naše općine. Puno puta smo govorili kako rasvjeta mora sjati cijelu noć, kako se smeće ne smije svuda bacati, kako su svi dužni plaćati odvoz smeća, kako se ne smiju istovarivati, cijepati, a onda ostaviti još par dana da se suše drva na asfaltu, kako se radovi na putu moraju označavati, zemlja sa ceste skloniti, kako se snijeg i led mora čistiti, kako se ne smiju sadržaji cisterni istresati kojekud, a tepisi poput Puletovih, vješati po ogradi.

Svašta smo mi govorili. Svašta o tome govori i Odluka o komunalnom redu općine Orašje, koju u nastavku donosimo u cijelosti, da ne ispadne da pričamo napamet. Obratite pažnju na sve ono što je u našoj općini zabranjeno, a što je dopušteno i posebno na kazne koje su zapriječene, pa ćete vidjeti koji javašluk pojedinaca (kojih je more jedno) i nerad institucija vlada. Svi znate tko što u vašem susjedstvu radi što je protivno ovoj odluci. Tko pali smeće, a tko kuva šibu. Tko rasipa đubre po putu, a tko ga ne zaorava do proljeća. Tko baca tone smeća u kanal, a tko u kanal pušta fekalije. Svi znate te ljude, a malo tko je upoznao čovjeka koji je upozoren od strane nadležnih institucija da to ne radi, a kamoli da je kažnjen za to što radi. Zato s punim pravom i na sav glas po tko zna koji put kažemo da se to mora promijeniti!!! Ako institucije ne rade svoj posao ili ih treba ukinuti ili nesposobnjakoviće, niškoristi i lijenguzine zamijeniti sposobnima, korisnima i vrijednima. A da bi se to promijenilo, svi moramo dignuti svoj glas. Evo Odluke !

 

Daniel Dominković
Slika: Daniel Dominković (slikano na ulazu prema Špionicama)

PODIJELITE ČLANAK


 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
crljena - [JosObfuscator] 3j:pfe7fZr?VaC`i@dC6nCjjVe>CGBv6,OB sjdvS(DrEFT?qsO%tKa}E jbs$oNo/jbce`^,is3 t-H@cWn8)GrEXKN{vE]eX4:GnZ6H/aeA_RG.
čap - imenica, drveni ili kakav drugi predmet koji služi kao mjera.
čižma - imenica, vrsta obuće, čizma.