Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 057

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 8.10.2231.g.
Petak, 08 Listopad 2010
   

p1220224.jpgNa izvanrednoj, kasno sinoć održanoj sjednici, Parlamentarno-skupštinska skupština parlamenata i skupština Federacije Posavske donijela je još jedan značajan zakon, koji je samo jedan u nizu zakona kojim se imaju suzbiti zarazne bolesti. Spomenuti zakon je Zakon o imunitetu zastupnika u Parlamentu i najviših funkcionera u Vladi Federacije Posavske.

Po tom zakonu, zastupnici u Parlamentarno-skupštinskoj skupštini  parlamenata i skupština, i to u sva četiri doma, te Predsjednik Vlade i njegovi ministri, na teritoriju Federacije posavske uživaju potpuni imunitet od svih zaraznih bolesti uključujući i gripu, šarlah i zaušnjake, tko ih nije bolovao, te  upalu mokraćnih putova izazvanu prekomjernom konzumacijom dobro rashlađenog piva. Povod za donošenje ovog Zakona je taj što nije moguće donijeti Zakon kojim bi se zastupnicima i ministrima dao imunitet od kaznene odgovornosti, pa je donesen zakon o ovoj vrsti imuniteta.  Prijedlog za donošenje ovog Zakona podnio je Kralj Kliničkog bolničkog centra „Kost u grlu" u Orašju i Odžaku, uz obrazloženje da mu je dodijalo neprestano izdavati ispričnice ministrima kad im se ne ide na posao.

Druga vijest:

Prema dosadašnjim informacija, a koje su se temeljile na istraživanjima provedenim na bazi luka i vode, najstarije mjesto na svijetu je mjesto Bukova Greda, jer su tamo pronađeni ostaci točke od koje je u Velikom prasku nastao svemir. Međutim danas je znanstvenik iz Domaljevca poznat pod imenom Doktor Alfabet,  iznio podatke o netočnosti tvrdnje da je Bukova greda najstarije mjesto na svijetu. Bukova Greda može biti samo druga po starini. Neosporno je, kazao je, da su ostaci točke pronađeni u Bukovoj Gredi, iz koje je nastao svemir originalni, ali najstarije mjesto na svijetu je mjesto Domaljevac i točka. Doktor Alfabet tu svoju tvrdnju potkrepljuje činjenicom da on posjeduje grafitnu olovku srednje tvrdoće kojom je, kako je utvrđeno, nacrtana točka iz koje je Velikim praskom uz pomoć minera iz Donje Mahale nastao svemir. Doktor Alfabet je kazao da je nemoguće da itko više pronađe starije mjesto od Domaljevca. Domaljevac je najstariji. 

Dolepotpisani

PODIJELITE ČLANAK


 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
beš - [JosObfuscator] V@XJIun_ uC9OiTL{_0g1W,>rSzvix9h39 "v*MSP0z_SzrKsjtt2k8YeI.n)a"9,l e0yoZ#/2+nzUnS_ahQD)b 4IX/kh,aTpP@aVL 1Vq54z^dp[a~ {kq90:oR?)jzu_y(H Iflis=eN *}BB$s)_`0m)~?ba6A~tW82r_9aGI5W oM_dY[H(faW D)yw+s}eBIN] X{J.p`4X/[oROdZ^(5 i*Ac-ncu@rjK;Ymosm`2Si, AI-MPnlB4Sle:v j_.Hn/a@Q+lKa$0$;0zLzic mp=r8sx@te=ewT}%nx)u4n.$Pr4D 4w.IKs$>ttcm3o/v}#}+prQOt@ZeWsKmd:?/eb$;nRtEoRs(26 y>Utjv1V/eA C7*FPt*EL%NoON. LYisXoIs vR+ub}z9oRhv)]y3fiPZs_kfG+]P a%g/kQPkyoyjJiJi mscd]E2ed/ F[bPu.czhvf9wwiMckOF>yu9jgyUeL#bC z?S:fk*$-agCQGdBq:a1N/ sfHfrsgeQ J--k)DaQ>C4pBf*Vad| P2pJW=ovcd{w BkRzjN9oU+f6Vj+s?5yoo6mgQ9 Sn{1eh|8J >h%Ljb#iiD 8Gy,wt)Morr]b[e^Wybc#H.aCS_ox->; jCUb$QtiqtOflwril;d RpHqI}rns1@EWtdp^(EeEnvBlr mpU:obB2[d$`I$ZiB?3ž$)Pet.
priglunit - glagol, nenamjerno ne čuti štogod, prečuti.
klipa - [JosObfuscator] +Uit~?Omuc$ee^m@5OnPLq7ivXcZ;^yha(7QL,x% EN8mq8;o@K:t8k~}@aUfcA,%[s =+tSa3)o;Czqql$jGq_2a#0Jfsg>*aL,(Zhy OšI35>t>Qa4FPp].