Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 020

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kol'ko nas ima!
Ponedjeljak, 04 Listopad 2010

zkbb5.jpgIli šta nas je išta, po naški. Svi mi koji smo juer (na dan izbora) bili tu, mogli smo svjedoiti jednom nesvakidadašnjem udu jednom nevienom. Naime, do juer smo mislili da nas Hrvata nema baš puno u BiH, a prevarali smo se i nismo imali pojma koliko nemamo pojma o pojmu i ni o emu. Naime, mislili smo, jer su nas tako uvjeravali da Hrvata u BiH ima jedva 400 000. Sino, nakon objave rezultata izbora, vidjeli smo da nas ima gotovo dva milijuna. Kako je Komši Hrvatina ili kako se ve zove, dobio 270 000 glasova kao hrvatski lan predsjedništva (i pobijedio), Borjana Krišto oko 100 000, a Martin Ragu oko 55 000 glasova, to je ukupno skoro 450 000 glasova.

Ako se uzme da je odaziv oko 55%, znai da Hrvata sa pravom glasa ima još oko 400 000. A ako je 850 000 onih sa pravom glasa, to znai da nas je najmanje još toliko bez prava glasa. Hrvata u BiH ima milijun i sedamsto tisua, dva tri gore dole. Znai zalueni hrvatski pue, lau ti ovi preko televizije. Pravi istinu otkrivaju izbori.  E pa neka nam netko kae da nas nema. Ima nas i više nego što mislimo. Inae u našoj upaniji su izbori protekli mirno i bezveze i baš je bilo dosadno. Ni jedna kavga, ni jedna tua. Sramota!

Daniel Dominkovi

PODIJELITE LANAK


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
aica (oica) - imenica, motka koja slui za podupiranje ega, npr. motka za podupiranje ice za ve.
lajbi - [JosObfuscator] H|-eFVXnms{h1Fk7qi6 _%9o*dC>jres%vKn@o1k8inLp 71pH$[rOIrG`eALM}3dHWf^mQG5e~7tS,S9l6 VgNUro.ubG^Cd+F.ILn[X:u^j@/lc|a7Y:vk
naokrivo - pridjev, ono koje se nakrivilo.