Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:prvo se eer zapri

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Ratatatatatatatatatatatata
Ponedjeljak, 20 Rujan 2010

very-small-gun.jpgDok ekamo da Ministar policije naše upanije da izvješe o ultramodernom nainu provoenja predizborne kampanje, takozvana rovovska predizborna kampanja, ili o pokušaju predaje oruja koja se otela kontroli, napisat emo mi svoju verziju ovog nemilog, ali zanimljivog i da kaemo veoma znakovitog dogaaja.

Naime, kao što ste vjerojatno ve uli (za razliku od policije koje se nalazi preko puta i nije ništa ula), sino 19.9.2010.g., izvjesni po svemu sudei, neodluni bira, odluio je malo prodrmati uspavalu atmosferu u našoj sredini, ispucavši mirno nekoliko okvira metaka iz automatskog oruja, vele kalašnjikova. Do jutros policija nije ništa htjela rei o vrsti oruja kojom je izvršen napad, dok ne budu posve sigurni jer se sumnjalo i na tenk. Tako i sino, dok je taj izvjesni puca iz automatkog oruja mirno pucao po emu i po kome je htio, naša policija nije poduzimala ništa jer da bi se odluili na akciju moraju biti sto posto sigurni, a prema nekim informacijama na zvuk pucnja vrata policije se automatski zakljuaju, pa i sve da hoe, (a hoe, kako da nee) naša policija ne moe djelovati u svrhu za koju postoji. Naime taj puca, zvat emo ga Pucko Metki mirno i staloeno ispucao je rafal metaka po HDZ-u BiH u Orašju i usput po susjednoj knjiari. Zatim je, ne urei lagano i polako prošetao ili se provozao do HDZ-a 1990., gje je dalje isprobavao pušku. Onda do kue Perice Jeleevia, pa do kue Ive Vincetia Kombija, gdje se još malo pucketalo.  I tako. I ništa tu ne bi ni bilo previše udno, da je ministar policije ukljuujui i komesara dao ostavku i pobjegao u nepoznatu zemlju ije ni ime ne znamo izgovoriti. Meutim to se nije dogodilo. Dogodilo se to preko puta policijske uprave. Preko puta ministarstva unutarnjih poslova. Dogaalo se to po cijelom gradu i trajalo najmanje pola sata. I kamere ispred IN Caffea i pred Megakopom. Dokaza na sve strane, a još se ništa ne zna. Jadu, bijedo, tugo, alosti, nesreo moja.

Tetrijeb

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uitit se - [JosObfuscator] CbX^aZc9$Zi3X)t63iO i.Bk#5Yc-akkNa[6vq}#} i/k#Vpc|r|ihtLeMdim;8e#gN;tDwhDs xoM=nuaIeqY @2ikGoo4Xg#EAa$,`_bG q9Eo9sU.s^70oa+:H@bH#SNEiFwYtNXo3} kB=kDa^SbmGzPeanTP:79* z%4b|\Sps"rG3t-aZa5>V mUq2ssD1Z-ez Fvuu)))j-iurs0Pu7N]4.j?Zo>$e0|+H5JXt5E,MUL}x w|~o:a6,4 RtdQ}%xaEf] G(p6MN:~oMQkGzg:KSyoJda/@-{iyr@mW9$ :XAktBoxm..WgLGeaMl 8H3#u| l_gpC^uUlg_daK}KvL~W~uFvw\e":.
bleso - imenica, glupava osoba, tupava osoba, budalasta osoba, blesava osoba.
pokasno - prilog, prilino kasno.