Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sajam rabljenih udžbenika u našoj školi
Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2010
KnjigeŽeleći olakšati roditeljima i učenicima početak nove školske godine, Vijeće roditelja OS fra Ilije Starčevića Tolisa donijelo je odluku o organiziranju Sajma rabljenih udžbenika. Na ovom hvale vrijednom projektu, koji će posebice pomoći obiteljima s više učenika, moći će se zamijeniti, kupiti ili prodati udžbenici za novu školsku 2010./2011.g.

Sajam će biti organiziran u ponedjeljak i utorak 30. i 31. kolovoza u hodniku škole, u vremenu od 09,00 do 13,00 sati, izvijestili su nas danas iz Ureda ravnatelja škole Marka Dominkovića.

Ako imate školarce dođite, uštedite, zaradite, pomozite drugima.

Prvi dan je već prošao, ostaje još sutra. Da se itko iz Škole sjetio Toliškog portala obavijest bi bila objavljena i ranije i akcija bi možda bila uspješnija. Ovako, ne preostaje nam ništa drugo nego da bauljamo po internet portalima ili se uzdamo u naše vjerne čitatelje da nas obavijeste kad se ovako nešto dogodi u Tolisi. Hvala Iliji!

 

www.radioorasje.com
Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
udibat - [JosObfuscator] mg20Tl|(90apWH2zg6[o`l}s,mP ;edSoPj~č3P,25eRktkYafv;tIiqiK BYk*jtaPs>9Qk7}H8^aAEvC3 l[ed|zEAXoog]wUva-AIgđbQaLvxojFm^ T(cuiPbTy.lNxi2VN[ fkJazk84b-.vAs[0uhdrv/ j8{oxOs^6o#*b:GOguEP6uM,zSWQY 40AT)pCrLaG9bo1Jl6n:]J/aA[7ć^iI?%QH oYnOS>~tebaVšM[0=tU75o4JJUf,^ T>urh7Nv%tnaC7pZyteEeqri=.)sft^t5iUcPg hfB6Qš}zgY`tPOQ;_o,=Rg+*oKhd=l.d R|ZvYFy:yr)YQeY(lb(aNlU,jHuoć,EURiiLJ.
uljetit se - glagol, obući se lagano u hladno doba godine: \"šta si se uljetio, a vaka zima navanu?\"
cenker - imenica, ribarski alat nalik na vršu, napravljen od koluta drveta i slično, opletenih mrežom u obliku lijevka ili valjka, unutar kojeg se nalazi suženi ulaz u obliku lijevka kroz koji riba ulazi unutra. Cenker se otežava sa donje strane kako bi stajao na dnu.