Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Moderator skupa - fra Marijan Karaula

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Gospojino 2010.
Gospojino 2010.
Utorak, 17 Kolovoz 2010

27.jpgU nedjelju, 15. kolovoza, proslavljen je patron naše upe, Velika gospa, blagdan uznesenja Marijina na nebo. Misa je kako je to i tradicionalno, a rekao bih i jedino mogue (zbog velikog broja ljudi koji dolaze na misu) odrana napolju. Misu je predvodio fra arko Relota, vojni kapelan u kapelaniji sv. Mihovila Arkanela, koji je izmeu ostalog poznat i po tome da je gostovao u Knjazovoj "Mjenjanici", zamijenivši se sa tada sa eljkom Pervanom.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Pored svih dunosti koje obavlja, fra arko je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije hrvatskih sveenika. Fra arko nam je podario i jednu fantastinu propovijed, kazavši kako je bitno slijediti Marijin primjer u svakodnevnom ivotu. A to znai, izmeu ostaloga i biti spreman na teške ivotne situacije i podnositi ih. Nakon Svete Mise, u crkvenom dvorištu zaigralo se kolo, a ove godine umjesto jednog, bila su ak tri kola.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
dvajestero - broj, dvadeset neega ivoga, srednjeg gramatikog roda (djece ili mladih od ivotinja), ili oznaka za dvadeset osoba koje nisu sve istog gramatikog roda (ena, mukaraca i djece); dvadesetero, dvadesetoro.
domba - [JosObfuscator] Unp(FpRo>nlvV|er;{T*KOl#i2fSnB uk>#Q]doG%/2myqA#daj5b5yd#OA ZzVaa0Feev1EmclQjN_c`eH,~eMm 2iXg*XrvHTLuvmLQRD|e7XMn
ogrebaa - [JosObfuscator] 5icc_ymzye[fngi_q=lcctawr=,pj. 2`(n)#aq:+pEG_r$abLvFs(aE# :0k`i[oqo,IXjJa)3 [C{(?sGb4lr82uOSiZ)>S OXBLzPMaSQdo| 5f.FDae[DBWo[llHojaSa1naj5Roseo_XL Y?lSlu|akfn?aa.;*^.