Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti arrow Gospojino 2010.
Gospojino 2010.
Utorak, 17 Kolovoz 2010

27.jpgU nedjelju, 15. kolovoza, proslavljen je patron naše župe, Velika gospa, blagdan uznesenja Marijina na nebo. Misa je kako je to i tradicionalno, a rekao bih i jedino moguće (zbog velikog broja ljudi koji dolaze na misu) održana napolju. Misu je predvodio fra Žarko Relota, vojni kapelan u kapelaniji sv. Mihovila Arkanđela, koji je između ostalog poznat i po tome da je gostovao u Knjazovoj "Mjenjačnici", zamijenivši se sa tada sa Željkom Pervanom.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Pored svih dužnosti koje obavlja, fra Žarko je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije hrvatskih svećenika. Fra Žarko nam je podario i jednu fantastičnu propovijed, kazavši kako je bitno slijediti Marijin primjer u svakodnevnom životu. A to znači, između ostaloga i biti spreman na teške životne situacije i podnositi ih. Nakon Svete Mise, u crkvenom dvorištu zaigralo se kolo, a ove godine umjesto jednog, bila su čak tri kola.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
osafunat se - glagol, oznojiti se čekajući koga ili što.
đeđe - [JosObfuscator] t@x2g4Xd_+ejqheZ@iHgNb_O>d=pjk0L8eY2,#Jpa $d`plDo*kR[nf+eiRz8#gKLdM7jYj9yeo.
cima - [JosObfuscator] ]iAmbO|7Xe7drEn)qitBDc?YAawN,RbB _p3eHz4tykeCl%c0jG|kbQa$@c(,lDL)j ;[aCl)Eh[i*M.c OmpR=iJ#s1qHl2kE(lB-?{j__QXu(of[nč;ri0mcagv#7MK1oLJ 1`G>p#op4e32MtNezNW5lAuJqSj(scVkwB2aR pHo(daG* 7~{mb*xWuOEnC+d?C@De-W;v`Ue> *i>})l^Onilom41 Lj\3"+Qgd,~#[`u*N98brldnC~eKvgxtddiUn5j@oetm:n\[v"|D.