Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:sam ali lijep

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gospojino 2010.
Utorak, 17 Kolovoz 2010

27.jpgU nedjelju, 15. kolovoza, proslavljen je patron naše upe, Velika gospa, blagdan uznesenja Marijina na nebo. Misa je kako je to i tradicionalno, a rekao bih i jedino mogue (zbog velikog broja ljudi koji dolaze na misu) odrana napolju. Misu je predvodio fra arko Relota, vojni kapelan u kapelaniji sv. Mihovila Arkanela, koji je izmeu ostalog poznat i po tome da je gostovao u Knjazovoj "Mjenjanici", zamijenivši se sa tada sa eljkom Pervanom.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Pored svih dunosti koje obavlja, fra arko je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije hrvatskih sveenika. Fra arko nam je podario i jednu fantastinu propovijed, kazavši kako je bitno slijediti Marijin primjer u svakodnevnom ivotu. A to znai, izmeu ostaloga i biti spreman na teške ivotne situacije i podnositi ih. Nakon Svete Mise, u crkvenom dvorištu zaigralo se kolo, a ove godine umjesto jednog, bila su ak tri kola.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
dulja - imenica, anatomski oblikovan gumeni klobui, koji se stavlja na grli boice s pomou kojega dijete sie, duda.
liftano - [JosObfuscator] R8JSpf-{@>rLU=iodTPdt~j8eSvVG,2p. dXk@vldC1r}>)1syY5}txa=vT O($fBbP1siIoj^jFU3)ez,Qa1~1 u+sB=v1vwkbibZ,twj8o~1oe#@tpJyl$po#YvV NVp*?*lz5{7aCG;Exv?GL_alqt1.
pobjeglica - [JosObfuscator] Vijm[e`,VKn)Q)BEiC$cRa,,McFo M3B4Poe;0n|eXYalC(_Zjm FL3Ckmo.W]0j=id4hr/ @3Cjm9B7GeHf2$9 {cpcw:^o)ybDL95rjl9=e?moIgG3g@ja7Lgo5(o Mvy.6o#dF?dB.m9d ,r#a[jUtZa>b,M iOedT=pE1e}L[D$zGfeadonrvt=IekZ=>ri.