Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:fra Zvonko Baotić

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gospojino 2010.
Utorak, 17 Kolovoz 2010

27.jpgU nedjelju, 15. kolovoza, proslavljen je patron naše župe, Velika gospa, blagdan uznesenja Marijina na nebo. Misa je kako je to i tradicionalno, a rekao bih i jedino moguće (zbog velikog broja ljudi koji dolaze na misu) održana napolju. Misu je predvodio fra Žarko Relota, vojni kapelan u kapelaniji sv. Mihovila Arkanđela, koji je između ostalog poznat i po tome da je gostovao u Knjazovoj "Mjenjačnici", zamijenivši se sa tada sa Željkom Pervanom.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Pored svih dužnosti koje obavlja, fra Žarko je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije hrvatskih svećenika. Fra Žarko nam je podario i jednu fantastičnu propovijed, kazavši kako je bitno slijediti Marijin primjer u svakodnevnom životu. A to znači, između ostaloga i biti spreman na teške životne situacije i podnositi ih. Nakon Svete Mise, u crkvenom dvorištu zaigralo se kolo, a ove godine umjesto jednog, bila su čak tri kola.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ispotija - [JosObfuscator] z[čDT;g~inn.Qr[iCS.qMtX2ig0 št.]t;EDo>iXx3g-o.dWdd sW2n7/e1;L KBvžOuX[xrbE^eWs)Y;ćuriH+9,^ V0pu^YJoIlHr%la9g27QaZnU*#o^],(`u^0 7stpAuCMoyvhY*rFdo>pU,nkJp.iRotpkE8caiYx2iv*+jo
ćiza - imenica, trenutak u kojem su poklopljene kazaljke na satu.
žuridba - imenica, brzanje, užurbanost, žurba.