Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:krupni plan

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gospojino 2010.
Utorak, 17 Kolovoz 2010

27.jpgU nedjelju, 15. kolovoza, proslavljen je patron naše župe, Velika gospa, blagdan uznesenja Marijina na nebo. Misa je kako je to i tradicionalno, a rekao bih i jedino moguće (zbog velikog broja ljudi koji dolaze na misu) održana napolju. Misu je predvodio fra Žarko Relota, vojni kapelan u kapelaniji sv. Mihovila Arkanđela, koji je između ostalog poznat i po tome da je gostovao u Knjazovoj "Mjenjačnici", zamijenivši se sa tada sa Željkom Pervanom.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Pored svih dužnosti koje obavlja, fra Žarko je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije hrvatskih svećenika. Fra Žarko nam je podario i jednu fantastičnu propovijed, kazavši kako je bitno slijediti Marijin primjer u svakodnevnom životu. A to znači, između ostaloga i biti spreman na teške životne situacije i podnositi ih. Nakon Svete Mise, u crkvenom dvorištu zaigralo se kolo, a ove godine umjesto jednog, bila su čak tri kola.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zapračit se - [JosObfuscator] FV,gtll@aUgBokFl9PF~,4E[V5 Xor_Kgz~k[?OlEqOiFjQ4~fhes~pdFiQ;tH^iHXS:p Iv20slfB:exbP t@c,vjd,VeD|pOzyac0}HnCjindo2dc}Ko6,]PgmW ii|)`lLinjJ F~NkWOaf~wS,kx$v^iu0mm^@=L 2dluCVHr{d0u{XQlOgRGHn@iDOmX*^ 6;*f;dNrC18XvSe%g`OEnski5Km)|Tm 4?pP?7+]ro7q(e0PVdjSmQaes#ivtR.|)o%8$OHmP,wudS2 fxxnUabL$ cne2d7;ab}8č?$DEii|UnpF BAd{aCa=C y,s*?jNea .|dDa`.#r,F9wFvL8YHe3++nK=iIcF3 K;t9b)]rv{YVnn:_ 3-ENMzT`mB=aR(/kibFaJizxGajte@im HWKu9i >rqo3u(#k@kuTU.
kama - motorna pumpa za izbacivanje tekućine.
veremit - [JosObfuscator] Z_QRGs[/ig2zFlb>n`h`:UowH2 yiL4žH0vue~i8KlB-djUDe)t$5i03x#0,6m ;Ihč0?jeselIGzj:uWnU#J;uO.Htgi