Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bilo je i parova

Naziv slike:put sa injem

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan arrow Il prdio il govorio...
Il prdio il govorio...
etvrtak, 12 Kolovoz 2010

nov_029.jpgVjerujte mi da mi je neugodno i crvenim se i pokrivam se smrdljivom truljom, a da nisam ni kriv ni duan. Kako bi se tek trebali ponašati oni koji su nešto krivi ili duni? To što bi trebali napraviti U Japanu se zove harakiri. 22.11.2008.godine, na našem Portalu objavili smo lanak pod nazivom "Sram nas bilo sa slikama" u kojem smo oštro kritizirali naše (e da ih barem moemo dati nekome pa da budu njihovi), raznorazne krivce za jednu od sramota naše dine drave.

 Prije toga 18.11.2008. objavili smo lanak pod nazivom "Most u mrklom mraku".  A radilo se o rasvjeti na mostu. O upaljenom mraku na strani mosta koji Boe oslobodi, pripada nama. I onda se o tome raspisao i Veernji list i još neke dnevne novine, bili smo tema na Federalnoj televiziji i obeavalo se da e se to riješiti do kraja godine i ništa. Proe otad dvije godine, a od kako je pregorio osigura i šest sedam godina, i ne pomakni se ništa. Još da stvar bude gora orinio se asfalt s ove naše strane. I kud e na bijedu. Nee se sa hrvatske strane ništa orinuti, jer oni imaju para, ve na nas koji imamo još jedva za mito doktoru. Kako stvari stoje most bi se još mogao i srušiti. I najbolje da ga nema. Od mosta nikakve koristi samo problemi, a od skele bi se dalo dobro ivjeti. Znai da ponovimo još jednom tko je kriv:

1. Uprava za indirektno oporezivanje BiH,

2. Ministarstvo komunikacija i prometa BiH,

3. Direkcija za ceste FBiH,

4. Ministarstvo financija FBiH

5. Granina Policija BiH,

6. Carinska uprava BiH,

7. Svi oni koji bi mogli ovo riješiti, a ne rješavaju ukljuujui i našu lokalnu vlast.

Tetrijeb

PODIJELITE LANAK


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
prikobacivanje - imenica, pravljenje koluta, naprijed, koluta nazad ili salta.
nagrivoa - [JosObfuscator] dxJ5jso)hYr+,aSjsol+EDJhi[c1AoIa?s3Mf,y W]oEs]oJ,zb-9>JYaNjg rB)kAmj)moSQBXj+]:aad=Lo 9[vEn4JZHaWxqv:-o7K*d9uJiK _nk5anY_F )brg=z~CWr[/57Ri+jdWJme/hn6,{6 bb$li,IQ}lgUgoI K?r{{iPYXj}e7mFVf,iqmBJ{a8r,(? tnboyoai;Ld8l:Nuoe`8 :Ad.Gj9mMHeluljTifH[S2my8._cad8.
ula - imenica, runo izraen drveni tap iz jednog komada drveta, sa teim gornjim dijelom, na kojem se obino izrezbari kakav motiv. Obino se trai takav tap koji ima kakvu kvrgu, na debljem dijelu tapa.