Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Il prdio il govorio...
Četvrtak, 12 Kolovoz 2010

nov_029.jpgVjerujte mi da mi je neugodno i crvenim se i pokrivam se smrdljivom truljom, a da nisam ni kriv ni dužan. Kako bi se tek trebali ponašati oni koji su nešto krivi ili dužni? To što bi trebali napraviti U Japanu se zove harakiri. 22.11.2008.godine, na našem Portalu objavili smo članak pod nazivom "Sram nas bilo sa slikama" u kojem smo oštro kritizirali naše (e da ih barem možemo dati nekome pa da budu njihovi), raznorazne krivce za jednu od sramota naše dične države.

 Prije toga 18.11.2008. objavili smo članak pod nazivom "Most u mrklom mraku".  A radilo se o rasvjeti na mostu. O upaljenom mraku na strani mosta koji Bože oslobodi, pripada nama. I onda se o tome raspisao i Večernji list i još neke dnevne novine, bili smo tema na Federalnoj televiziji i obećavalo se da će se to riješiti do kraja godine i ništa. Prođe otad dvije godine, a od kako je pregorio osigurač i šest sedam godina, i ne pomakni se ništa. Još da stvar bude gora orinio se asfalt s ove naše strane. I kud će na bijedu. Neće se sa hrvatske strane ništa orinuti, jer oni imaju para, već na nas koji imamo još jedva za mito doktoru. Kako stvari stoje most bi se još mogao i srušiti. I najbolje da ga nema. Od mosta nikakve koristi samo problemi, a od skele bi se dalo dobro živjeti. Znači da ponovimo još jednom tko je kriv:

1. Uprava za indirektno oporezivanje BiH,

2. Ministarstvo komunikacija i prometa BiH,

3. Direkcija za ceste FBiH,

4. Ministarstvo financija FBiH

5. Granična Policija BiH,

6. Carinska uprava BiH,

7. Svi oni koji bi mogli ovo riješiti, a ne rješavaju uključujući i našu lokalnu vlast.

Tetrijeb

PODIJELITE ČLANAK


 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
štamplić - [JosObfuscator] .miYb1avrs+Xl8./BaU8 GHes@tDm(aJk,Nl2e;nZaQOD]U,/M6 n2+(Zp-o5isD{jHieqb(n^Q0+IorT5 BeM[ioOnMeb3l]%iltkDgkKHwx|o1q#q6v?aDO2au2NncWawf_-7 2pv_0b:o]č@|iTCcpva{k3? w:oDikDmd1e qA*nap54o0-WlQa@2> HdjelDqdc;y]is{;cl:D,~ti74rt]UHreLaljS *zmawi$ Fk~Jp_sLYiZ_j8eMsfvn?gYjmO5ei.F: Sn::Xrzo|a1zd-k9_-iprD#jCVg*eF4e,F.| 3Ssp#EnoZCt4Vd=w?3e_SB?Cc
čelar - imenica, osoba koja se bavi pčelarstvom, pčelar.
ujat se - [JosObfuscator] yg]#g/LlynajL}Yg|oasp~:l4]Z{$,6 ;v4gLI1.+ >(7pkNoRZRcm=~,6*ay+Sm-?e3HiUtu8 YMf[sXeT.