Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 099

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Nova sezona!
Nova sezona!
Utorak, 10 Kolovoz 2010

NK Sloga TolisaSloga Tolisa kreće u novoj sezoni u višem rangu natjecanja, nakon dvije godine vratila se u II. ligu Federacije BiH - Sjever. Početak prvenstva je odgođen za 21.08.2010.
Povodom nove sezone razgovarali smo s Alenom Kobašem Galetom (26), napadačem Sloge. Alen je u prošloj sezoni sa 17 golova bio drugi strijelac kluba. Jedan manje od vodećeg strijelca Marinka. Sezonu prije, najbolji strijelac sa 29 golova (14 za Bok u jesenjem dijelu, 15 za Slogu u proljetnom dijelu).

Jeste li se pripremili za jaču ligu?

-Jesmo. Do početka prvenstva pripreme će trajati ukupno mjesec dana. Dosad smo odradili bazični dio. Treninzi su bili naporni, ponekad i dvaput dnevno. Sad slijedi ipak malo lakši dio - rad na tehnici.

Kakva su očekivanja igrača i vodstva kluba?

-Nadamo se plasmanu u gornji dio tablice, negdje od petog do osmog mjesta. Naporni treninzi i pojačanja daju nam razlog za optimizam!

Što se promijenilo u odnosu na prošlu sezonu što se tiče igračkog kadra?

-Došlo nam dosta mladih igrača, a svi prošlogodišnji su ostali. Jedini gubitak je odlazak trenera Željka Kobaša Keja. 

Alene, zbog čega je otišao Željko? Sukob sa igračima, sa predsjednikom kluba?

-Ne, ne. Ništa takvo. Ovogodišnja Liga traži više vremena. Treninge i dvaput dnevno, susreti se igraju i srijedom i vikendom i Željko jednostavno nema vremena zbog svojih privatnih i obveza na poslu. Ali Željko ostaje u klubu, radit će sa mlađim uzrastima.

Pripremne utakmicame su bile uspješne?

-Pa mogu reći da jesu. U pripremnim utakmicama rezultat je uvijek na drugom mjestu. Trener treba isprobati neke svoje kombinacije, pogotovo novi trener, prilagoditi igru igračkom kadru, provjeriti mogućnosti nekih igrača. U prvom tjednu priprema odigrali smo neodlučeno u Matićima 2:2, te izgubili na gostovanju kod Mladosti iz Tinje 3:2 (momčad sredine tablice II. LFBiH Sjever prošle godine op.a.). U četvrtak smo mi ugostili njih i dobili ih 4:3. U subotu smo kući izgubili 4:0 od Mladosti iz Malešića (momčad sa vrha tablice II. LFBiH sjever op.a.). Napominjem, kod igrača bio je prisutan umor, a i čuvali smo se za utakmicu Kupa koja se igrala sutradan.

 

Došli

Igor Oršolić Tunjkov - lijevi bočni, igrao za Graničar iz Županje
Marijan Marošević Šargo - stoper, bio junior HNK Orašja, pauzirao 3 godine zbog ozlijede prepona
Josip Vincetić Musa - veza/bočni, igrao za Tramošnicu
Ivan Vukić Mimin - vratar, junior HNK Orašja
Luka Vukić Mimin - desni bočni, junior HNK Orašja
Ivica Vincetić Arkov - trener

Otišli

Željko Kobaš Kej - trener (kad je preuzeo ekipu u proljetnom dijelu sezone 2008./2009. pod njegovim vodstvom Sloga je ostvarila 13 pobjeda u 13 utakmica, a ukupno sa idućom sezonom ostvarila 34 pobjede, 0 neodlučenih i samo 5 poraza! op.a.)

 

Uredništvo Portala želi uspjeh igračima Sloge u predstojećoj sezoni i osvajanje što boljeg mjesta! Molimo i navijače da svojim posjetama utakmicama pomognu Slogi, a mi ćemo se truditi izvještavati sa svih utakmica!

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ogrizotak - [JosObfuscator] _`Jmiuwhn;/Z2u4t%K,ra{d|Da)~sS8š{H:Un.]2wvj,ic-$f. ]n3S9%[e:ERV1jmZb]NeDgAz9sw#>^OtIji+EQvv7iFY FX0>dIj,ixoq cjdm;a=(3b6uR|lkLiW-eks; `xuijlSi:0Y4s YZn%e`?k@u-irz{hl. Tvy{rSyR#$sTt?4WJaHdAHo K5k,bnr?W3uvldWšI,v0la+8;k5hd>?a0,j HPd?Ui3oz{Mo5`d@ [j~b5a/jtbPdsuVUk}-eSjd ,.iaVM0lh%[i{xx {na[Xk(ndxWri@uZšxk>DH:eIJoC {`G/k51on2a,ajfs[iTZj$j |UPoaJPIswt~1wyPa0Fnc/Xefk /jkrTgaOL%d{. 4@$sFeD@24z ?{Yjh35a>b/JzJtu9I3kE34QDacKTG hhi(tSl[ikOF vOkCG4rp*:6uHhEJšt@ik4h~>a.S;Zl $REpkekco4w|oj_es#ZeZ^d0e|.
cajt - [JosObfuscator] jwY~i~/HumjM]e`iUymnce}i-3ctUagIIPY,CO Uv{P{Hr_.`iR/zjs-PeMHqe|mge%6|.
nagrivođa - [JosObfuscator] PhSFfsy+rvVsa*zs..Blf#dis`c=CaDFaF7cY9,K ~O1o;k>K:s2Aoj7bla,.NW WOskkoXjnEa3Ua U[nJOa0vu*coc#32dK]i]IwN5 2nuQ,c,a0U) K5fN7gRL5rSznz=iH{Hj:|BewhMbh_v=,Y_}] Jbq%V3iUCa)yl`5oSC^}` oOr=raic/6Ij,8btedčHHAziB>mIuoa`,S]TgS .b:~+ji=l{*sou^P/D w_dxEjmei?|lmyzzEiWxE9mkaH2k.