Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 6
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nova sezona!
Utorak, 10 Kolovoz 2010

NK Sloga TolisaSloga Tolisa kreće u novoj sezoni u višem rangu natjecanja, nakon dvije godine vratila se u II. ligu Federacije BiH - Sjever. Početak prvenstva je odgođen za 21.08.2010.
Povodom nove sezone razgovarali smo s Alenom Kobašem Galetom (26), napadačem Sloge. Alen je u prošloj sezoni sa 17 golova bio drugi strijelac kluba. Jedan manje od vodećeg strijelca Marinka. Sezonu prije, najbolji strijelac sa 29 golova (14 za Bok u jesenjem dijelu, 15 za Slogu u proljetnom dijelu).

Jeste li se pripremili za jaču ligu?

-Jesmo. Do početka prvenstva pripreme će trajati ukupno mjesec dana. Dosad smo odradili bazični dio. Treninzi su bili naporni, ponekad i dvaput dnevno. Sad slijedi ipak malo lakši dio - rad na tehnici.

Kakva su očekivanja igrača i vodstva kluba?

-Nadamo se plasmanu u gornji dio tablice, negdje od petog do osmog mjesta. Naporni treninzi i pojačanja daju nam razlog za optimizam!

Što se promijenilo u odnosu na prošlu sezonu što se tiče igračkog kadra?

-Došlo nam dosta mladih igrača, a svi prošlogodišnji su ostali. Jedini gubitak je odlazak trenera Željka Kobaša Keja. 

Alene, zbog čega je otišao Željko? Sukob sa igračima, sa predsjednikom kluba?

-Ne, ne. Ništa takvo. Ovogodišnja Liga traži više vremena. Treninge i dvaput dnevno, susreti se igraju i srijedom i vikendom i Željko jednostavno nema vremena zbog svojih privatnih i obveza na poslu. Ali Željko ostaje u klubu, radit će sa mlađim uzrastima.

Pripremne utakmicame su bile uspješne?

-Pa mogu reći da jesu. U pripremnim utakmicama rezultat je uvijek na drugom mjestu. Trener treba isprobati neke svoje kombinacije, pogotovo novi trener, prilagoditi igru igračkom kadru, provjeriti mogućnosti nekih igrača. U prvom tjednu priprema odigrali smo neodlučeno u Matićima 2:2, te izgubili na gostovanju kod Mladosti iz Tinje 3:2 (momčad sredine tablice II. LFBiH Sjever prošle godine op.a.). U četvrtak smo mi ugostili njih i dobili ih 4:3. U subotu smo kući izgubili 4:0 od Mladosti iz Malešića (momčad sa vrha tablice II. LFBiH sjever op.a.). Napominjem, kod igrača bio je prisutan umor, a i čuvali smo se za utakmicu Kupa koja se igrala sutradan.

 

Došli

Igor Oršolić Tunjkov - lijevi bočni, igrao za Graničar iz Županje
Marijan Marošević Šargo - stoper, bio junior HNK Orašja, pauzirao 3 godine zbog ozlijede prepona
Josip Vincetić Musa - veza/bočni, igrao za Tramošnicu
Ivan Vukić Mimin - vratar, junior HNK Orašja
Luka Vukić Mimin - desni bočni, junior HNK Orašja
Ivica Vincetić Arkov - trener

Otišli

Željko Kobaš Kej - trener (kad je preuzeo ekipu u proljetnom dijelu sezone 2008./2009. pod njegovim vodstvom Sloga je ostvarila 13 pobjeda u 13 utakmica, a ukupno sa idućom sezonom ostvarila 34 pobjede, 0 neodlučenih i samo 5 poraza! op.a.)

 

Uredništvo Portala želi uspjeh igračima Sloge u predstojećoj sezoni i osvajanje što boljeg mjesta! Molimo i navijače da svojim posjetama utakmicama pomognu Slogi, a mi ćemo se truditi izvještavati sa svih utakmica!

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zaišćilit - [JosObfuscator] SgflRa;`ze]g@oFCawl{IeC,aZf qzs@A`xa0ž|V4Aek9qY:l_NZ~jq1utIe5tvBgyvikNgsz zs*8k}A5ra1fks08vc#K7uT~GrC YzSMesGt4F7Bvm0l+3a7ATntrqkr ui](1zR]A[ia26MJ pSZsvs9geK|IibtJcev ep._rP}_ueZd4vZo$-Td?A5r|V6e+sUOVd;i2t6jkiE.)V _zBUYb` tizTsg~r6iuih KycCpEMR}0r~s^;rGtuVs?e}=nuae%#,n(Rvf O[_zt+@+azbpvCiA-Sl)OjseDžSisDtB[6J$izV% Mc@8k]V`a[pBz00iQ;GcPuy9u.(FN v#qhpbo*E-d5G8BT TY|Qvk1sGo1^#jOo9_A9-mz.[~ -TEP5s>efg|~ }cDsdCt;Im`E{a$trpcrY1Dpa*6r} dd+aAa) #^E3pjH#3C[eH7c )%Pp44rdsxs]}K35t0eM~nlX.
keljan - [JosObfuscator] bbQXrI3a$on.j9;Q]č:DImKa::enFad š^mk,8WgoVtk5llsukc4^a{O8F K2GWXn7+:tAe5gC)?aa_t@iLS)vT5Kgzn?+ka`lF _yo]YcbpR%~jH:jAe7ni$Ua2mBT,SK }O~n=eqe5dEt-~Lolv|Utv0o(ElV3jx4gha]hnY,rq, GjMe}t`Nrd]3]Bi?106n:W7?Rit@c3C]fa
veremit - [JosObfuscator] r4wHs|;Icvi0Tl`Dnmeo* 9dž9VQe_`=G0ltWj|f:e%:sQtVsvy2iAT,> C%}č-D6e-5zuOn6]iku5^tJSi