Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Iako se čini da je bio gol...

Naziv slike:Paaaa, kako se uzme! -Jesi ili nisi?

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Izađite na balkone, pozdravite šampione!!! SLOGA šampion!
Izađite na balkone, pozdravite šampione!!! SLOGA šampion!
Ponedjeljak, 14 Lipanj 2010
NK Sloga TolisaZavršena je nogometna sezona 2009.-2010. Prve Županijske lige Posavine. Sloga Tolisa je trebala odigrati zadnje kolo protiv ekipe Sloge iz Pruda, ali pošto gosti nisu došli Slogi je upisana pobjeda 3:0 i naravno 3 boda. Budući da nije bilo gostiju utakmica je ipak odigrana, ali protiv ekipe navijača koja je bila itekako uzbudljiva uz dosta pogodaka. Revijalna utakmica je završila 4:4, navijači su pružili jak otpor i pokazali da osim navijanja znaju i igrati.
 
Sloga - Navijači

1:0 Perica Kopić-Pera ovaj put je nastupio kao napadač,
1:1 Denis Mijatović-Deni,
2:1 Ivo Oršolić-Iva Tadića,
2-2 Grga Ivanović,
3-2 Ivo Oršolić-Iva Tadića,
3-3 Luka Dominković-Blizanac,
4-3 Marijan Vincetić-Mija,
4-4 Grga Ivanović.
 
Nakon utakmice slijedila je proslava osvajanja prvog mjesta u kojoj su učestvovali Uprava kluba, igrači i navijači u kojoj su se svi zajedno oprostili od nogometa na neko vrijeme, do početka iduće sezone, naravno.

U sezoni 2009./2010. Sloga je ostavila konkurenciju miljama iza sebe. Dvadeset i jedna pobjeda, pet poraza bez neodlučenih utakmica  je rezime sezone. Ukupno 63 boda što je DVADESET bodova više (uz jednu utakmicu manje) od drugoplasirane Mladosti iz Donjeg Svilaja! Impresivno, nema šta. Poželjet ćemo Slogi jednako uspješnu sezonu i u višem rangu - II. ligi Federacije BiH - Sjever gdje i pripada.
 
Mladen Dominković Trava
Damir Oršolić
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prikobacivanje - imenica, pravljenje koluta, naprijed, koluta nazad ili salta.
gućak - imenica, maleni gutljaj, gutljajčić.
naprošnjak - [JosObfuscator] [bh2i_SzJ#wr*,fais3x5h]t(^hw^ ?/ibp@s=N-p/kD1o5[dlt Fo3`GkM2(SDa]8 o*k{Rsw*o2B_je~2iN+$` (M%n(gYlaCGBBvx?;jo$18kd7USn;FWQoPfXc 4OL|i)F46zdtrna|s}2t#eKI- LGiewkT=)Sa^]d+pNgxa4 MXsxGW:]eS3Hs DYk]UtJGr6FN{gu{lhCTd1un3=i,hi|gqcB)GlibU lpbtš1vVEptdo(mg31d[oDdxxW x#hu,c}rswPkiM4r6>^aO]t%oicQ$,Fd(JH )h+5jT;Cte/2č1qkmF~me;jI,nQk~a_c_x.