Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Vidimo se nagodinu!
Vidimo se nagodinu!
Ponedjeljak, 07 Lipanj 2010

p1180518.jpgZavršili su ovogodišnji Dani Tolise. Sada slobodno možemo kazati završila je lokalna manifestacija svjetskih razmjera. Jer nesumnjivo je da su organizatori još jedanput nadmašili i tuđa, ali i vlastita očekivanja kada je u pitanju organizacija ovakve jedne manifestacije. Bilo je više nego fantastično, ustvrdit će mnogi koji su posjetili makar jedan događaj na Danima Tolise.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Dani Tolise započeli su u ružnom vremenu i upitno je bilo odvijanje niza sadržaja predviđenih na otvorenome. Međutim, vrijeme se stabiliziralo pa je sve moglo ići po planu. Jedino je otkazana utrka pasa, koja se nije mogla održati zbog visokog vodostaja rijeke Save. Sve u svemu sigurni smo da je bilo zanimljivo i gostima i domaćinima. Dani Tolise 2010. zatvoreni su podjelom plaketa i zahvalnica, podijeljenih na svečanoj večeri u Dvoru. U ime Organizacijskog odbora, zahvaljujemo se svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da ova manifestacija uspije. Vidimo se nagodinu!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dramit - [JosObfuscator] *E;u]m;g5,OPra,RWx@đ2aLc?>tS%F[di>u Mk{yo^mzDS)e;rk.Sx sn=SUd$WJg8aTG)Dđ6X2)[a6c#tSi-qS)~ NfkWos;m3T{e+BD9 6tjk=BN$ahkMknoY8Je },oJngueK( )bZ,iYj.G ll[p3Trj]a+ynMKv@MrEiM(IBo{% N%w-vpbsrb/`o}eI,bc2E(Jl4Fe2mZe)}=.
ljudstvo - [JosObfuscator] g@BYmoJ6Kd%8RPFrv|,{1e)$đdye^+FgnlP?yMimr{ d%b8_r:ost#j_ `zK6p%%2o^neRt9,U9orleN+[0sb(DHttn^Lqi>oOhCJ. OrdmmC+u1(qšm[LYck+aR;OJ?rXNNa(5wcda~Kb8 2$akzFraN-c= #kkO@naTkRjas_vRIT| usp5}o]|$r/s={a9^oo9F:[pBc% c\[07"-?AkOlOoK# ?j0>XbF[iGf=e acOgruE`{4 8.).seYXu>bxiRo0]tBuyxB1p,1, H2oraM_ls-)F: Bn,?rVAen%ćep5uqi X>O@iRlmea+.mDt2[k9 vMllD^j0Ou_rueLd,^.tss:q;r0tIvsa0C^5\WPKQ"
buger - imenica, negativna ocjena u školi, jedinica.