Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Vidimo se nagodinu!
Ponedjeljak, 07 Lipanj 2010

p1180518.jpgZavršili su ovogodišnji Dani Tolise. Sada slobodno moemo kazati završila je lokalna manifestacija svjetskih razmjera. Jer nesumnjivo je da su organizatori još jedanput nadmašili i tua, ali i vlastita oekivanja kada je u pitanju organizacija ovakve jedne manifestacije. Bilo je više nego fantastino, ustvrdit e mnogi koji su posjetili makar jedan dogaaj na Danima Tolise.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Dani Tolise zapoeli su u runom vremenu i upitno je bilo odvijanje niza sadraja predvienih na otvorenome. Meutim, vrijeme se stabiliziralo pa je sve moglo ii po planu. Jedino je otkazana utrka pasa, koja se nije mogla odrati zbog visokog vodostaja rijeke Save. Sve u svemu sigurni smo da je bilo zanimljivo i gostima i domainima. Dani Tolise 2010. zatvoreni su podjelom plaketa i zahvalnica, podijeljenih na sveanoj veeri u Dvoru. U ime Organizacijskog odbora, zahvaljujemo se svima onima koji su na bilo koji nain doprinijeli da ova manifestacija uspije. Vidimo se nagodinu!

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
razabjerat - [JosObfuscator] K4Bg}RtlkFCaiU8g{LoQl2Yf9.,3l (Q{rymW4vaH4^yvzgplnDqyi]5y*kou/=ioEVmv+91a|@6ltDiqe ndM/.opSh?b8tQ,}r|dKgoSG $z2oKd- 8S:AzCl1iXaC,0Zh mU@fbhii45^XtzZKHNi)Z|Uk 0m;2uHP>dd^l5a+QrH=}Ip,Z1_G4 =bveWi,t?ZWr}iLA3j [}GupaFsaY#Bm1eAdZJqtj/|yac@QOn-6:k _\M?:d"=n+TiJ;itsY7a#RQD B*oB6XBnu;qL KnqleCc y)KOdrr=5aNOzH9KDa-bL9jgmzecdyZ3r^Zam@Y f2W=hjG`Zt@4KX:a9=1 O)R*:vVda3=OlPM2jxaiS.,J $y=acX5Uz KFot^iIAnaOJ >l8nXLW=BemUL (=sv8.G:eHl5Qn)Nj9EmlaL(p|M\$@"|[Bt.
punit - glagol, pustiti jedan dah, dahnuti, puhnuti.
fana - imenica, prilikom bukanja, okomito pruena pruga buke, koja slui kao mjera debljine buke koja e se staviti na zid.