Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:i gotovo

Naziv slike:

Naziv slike:Ekipa Šibovače

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Kocert duhovne glazbe
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, sinoć je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice rođenja graditelja te crkve fra Martina Nedića, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, održan koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše župe, a ostali bendovi i solo izvođači bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjećenost koncertu nadišla je sva očekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne čestitka za veliki trud i fantastičnu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je važno da je i vrijeme sinoć poslužilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, održava smotra folklora na kojoj će nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre očekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što većem broju posjetite ove događaje.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
baga - [JosObfuscator] r=i+HFsmYeSnb86?NiBcQraQNsJp,Xc XePq3i5|a1Kn^{YsyAh>%eLkkt*3j,^ Hqg*%kuO2Z}u2zC@Yk>G2apo]S*cd`.
patrice - [JosObfuscator] }dVi0O^m/oVRe,$n2RXqTiv}Gc*~aJ3rR,(odC b,tYPnaWwSzi1=aX_sFBzkk=b-|maDj~ _GwCizM]r>Vl{vnxlljM^vUha}K+@ ik.|2_oTl`y0j+Jsa?3tF C?ss;NOl-u#?7Q(ž(;2A{iuZg[: HzralJqPT M|b}D*r=(Z{oZjNlzfvau$nrjm,me7 0vplrGB@vSiBB$IlSif,,W#k_cU~io5*u{m7u$ 8ymaREbosl$mi,]ZOtG?zavsex,}-] VLAk2W=r=uDrn)}i,Xy4cfvA#;aCk-Z#.
faledžija - [JosObfuscator] mFOorsoUNx7oG)ybYQi=Pa{n $aK}kooT]j=cma4`3 bo)sFTe8i0 ^sItO[L7TaZYQl?BTYnqz4oxHC bxhrvu#q0axflcZREiE/vK,w lmh+E|Pvi%J_aj9$3MlFiEeg6usc9a??vQMXD~a:H_7c`F.