Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Kocert duhovne glazbe
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, sinoć je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice rođenja graditelja te crkve fra Martina Nedića, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, održan koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše župe, a ostali bendovi i solo izvođači bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjećenost koncertu nadišla je sva očekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne čestitka za veliki trud i fantastičnu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je važno da je i vrijeme sinoć poslužilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, održava smotra folklora na kojoj će nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre očekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što većem broju posjetite ove događaje.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
truljica - imenica, vidi trulja.
bričit se - [JosObfuscator] Gq]OfgWM-;Ml8Aal?A+gnXgoal^tQ,w9J*C ey@sbF7d+rniL^EjQaBJt)7iq)Am R-sCeNcF4.
tojič - [JosObfuscator] jL$p4rYji?/|lYo[{gsvg4`n1,) Wp#d*r=idL*|sjYeBw|en 4SkkrTfat7l}Ct/3E={kA_4-,o#0-2 |Wthv[Wj+r:J$aYet~ma?evkYn=hr~>agKI`T,mL 5~m/Lm#%aG-l3+mJoeTpj-j//r.it}j~rweQ2,iIAiR HK>`mi^|Q/a2{H5:l,98*oQ40čcNKa#qlkWs`vt.