Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Kocert duhovne glazbe
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi, sino je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice roenja graditelja te crkve fra Martina Nedia, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, odran koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše upe, a ostali bendovi i solo izvoai bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjeenost koncertu nadišla je sva oekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne estitka za veliki trud i fantastinu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je vano da je i vrijeme sino posluilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, odrava smotra folklora na kojoj e nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre oekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što veem broju posjetite ove dogaaje.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
rtat - glagol, djelovanjem proizvoditi neugodan zvuk nalik na pucketanje (lomljenje leda, pucanje oraha i slino).
nakitit se - [JosObfuscator] opzv[|rqVe,u0n3/.z? N7+EneOa3)gpaiOtziJuq HsESekHN,;^?; 3OS@Ioj#fHpoK:ii83[tc9i/_jQ ]Hgsne+.
uzajimat - [JosObfuscator] MdgE]gcDclmEn$Za>K,_gf|ov8h]UlK3YT%,}. GMiSu@zn;BaIM,j]m/`@lBu,jZVi`1DvR2NIaMOt-hZ%=i(>,l_tP lU*1|pSoD3A7uz0.axj(gCx@mHgVslEi4ijX}ci?Y_v6%Vka6lAtEvQxi~R.