Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi, sino je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice roenja graditelja te crkve fra Martina Nedia, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, odran koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše upe, a ostali bendovi i solo izvoai bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjeenost koncertu nadišla je sva oekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne estitka za veliki trud i fantastinu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je vano da je i vrijeme sino posluilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, odrava smotra folklora na kojoj e nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre oekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što veem broju posjetite ove dogaaje.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
totiak - [JosObfuscator] ~UidWnmxyeifPnemi,3xtQc>a)b$,m$sM3 ++v?K%Sq.=nJ _t$/oY$5i=8ir6j.DQ4Ca--zkW.
lifer - [JosObfuscator] qhiq(jWWm>yh*e>#Nmln)DilX~PcshwaOe1hj,QJf +Jd;iio-.0g| 0pUOo9_xvsEGV6wtjeE5il@j|i0n[xiterc1M 0lwy3pvk,lsON8ka]n:tz`u?%nckexYQCn>o7a%]N 64_}5np5C>atvP/lYa+L>qk~xaz/F |zVaXEq 3ofEWj/ErUoerjgc,*TRawiBvnNdF^c.
saljat se - [JosObfuscator] 9g={?-lxaG?7Ggvo-VolwG,Ir /*w+oiP{ MkJ.krttifniTd 6R5$qmGnjDo#gMjznkoNb9/ Y_nfa)kip>(j%ba@d}g3a5fpBtmIiw6{@,DL6O +pa6a=$s#pte7AijF/ :bp5zuHqQGn)w+oB$(k lfU>u(y|F bjvhr[-V)l=^ogqFC ?7s`kiN4rda*/At,{k=J$2%oDItAm7kX0A 4+r=7v0X0r~*ceMpY-mRFeu2[~nT7smtPykqoZh]2VmhKWx% Y1Srza}z+Todd%$o[c@=:bt`lVQFjmqJguv:%%}EI ywy\e5pCL"h>;aNlNv Ns)eTv6b+ ;L~j0$G~e0kKU} akg+yk*ihrzNawSTz Lrls$]dMaiNtl`j{aabWel^=^ae9D v>aVzjdiwweu$J7eB|ewx\GZK6g"sj.