Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:iri za ocjenjivanje obnca

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi, sino je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice roenja graditelja te crkve fra Martina Nedia, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, odran koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše upe, a ostali bendovi i solo izvoai bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjeenost koncertu nadišla je sva oekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne estitka za veliki trud i fantastinu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je vano da je i vrijeme sino posluilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, odrava smotra folklora na kojoj e nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre oekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što veem broju posjetite ove dogaaje.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pojata - [JosObfuscator] F{E.ib]mcUGeAzn3W%iqvcxkeCa*sM;,0CsV %+$n}a*=ttvkC?ROrYi*l=[viqMe.vsstn1l2i4 =qpg=>C8reqb;of>sIt~^TLAoeM4VrV* xn(*donaW zEa4AnR[jDr2in^v^Pi~i0 wWU1o_z0vHdx sACe[dS8ra(v*fA#|eih{tRaIk- fi#gx `des(6c)l0aI)mr>ef+i*,: UEr>zA5a:Wth 81zq$zR#ay;GFkVlEo(/hnV[-9 Zof>dA+ 5w0kmf>N`iq}Ie} fi$A(a 4A$fs~ouM[}Qnw.C,Ac0b3Qa}2;{l.
za - [JosObfuscator] sg$@>IolGa.Bg(dTNaoUoJhlL,qmS 1z$(o9:a(Mmp:eo}t|,Lel5Rxt;UM=1i83o,^d5U T8kjrGaJAQej#5Pnd~Ou}~[)t*?>h7iwP,3g~% $JYo=omtk3?ZBp+no=W1zTA|9e2Ttx%I53i=h#:p8UN_ 8A\g"ok9apNMQ.dBiuj GPsLe87vGX`{ ss=z.qIa3wKij> ~w;zP.sy#v=g]Na+AtGCo lA;NxuasgM NfwKqsb1vX`aX){rt9ZmoIML9@v|eu*M\u"V|$.
ukotano - pridjev, o ljudima, ono koje je ijim djelovanjem postalo umireno.