Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:mladi luk

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi, sino je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice roenja graditelja te crkve fra Martina Nedia, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, odran koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše upe, a ostali bendovi i solo izvoai bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjeenost koncertu nadišla je sva oekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne estitka za veliki trud i fantastinu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je vano da je i vrijeme sino posluilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, odrava smotra folklora na kojoj e nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre oekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što veem broju posjetite ove dogaaje.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
sveza - imenica, trakasti dio pocalice, koji se vee oko vanjske strane pocalice, na koju se privuje nalama ili ornalijama.
puraak - prilikom peenja kokica, naziv za zrno koje se ispeklo, a nije raspuknulo i pretvorilo u kokicu.
ulaopke - [JosObfuscator] dxixamnXx$e)a:n>ig}g7vcoaYa[Fc,z PdmX*_Wunf#.{Eo.)s*?)X.OJ%,| N]f(pGGe.wo=n61Y|se[kKihW3q ,Vo:9*`dfsjbUe;QCvE^bGneSHfiT`F -ES{6p}3rAAxe4?dAf|qjmp/_e$jbt4yn,~1N w33)uO,aTbr(~2>aGP|O*p6xfy9emM7L] `qOs~aZ t.Vg8J,aRCZTEauMjm}JF>ae,,D3,4)Rw xhX)uFlOga0[hO,uTqWpR^e0k>5+Je?43y~.