Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, sinoć je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice rođenja graditelja te crkve fra Martina Nedića, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, održan koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše župe, a ostali bendovi i solo izvođači bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjećenost koncertu nadišla je sva očekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne čestitka za veliki trud i fantastičnu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je važno da je i vrijeme sinoć poslužilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, održava smotra folklora na kojoj će nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre očekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što većem broju posjetite ove događaje.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cvrknit - glagol, preneseno, prestati postojati u dosadašnjem obliku, otići sa položaja, pokvariti se: \"sinoć gledam utakmicu i cvrkni mi televizor\".
pojata - [JosObfuscator] 0if-8mVBe:3t9n3wi@c:W}ra29,0 J?nkMa9%SD4tvlkR=~;r4ig.vhTL{6eMnFOi} Mp^DWvr`uCM@ovsQ`0t_oMorMb+$ ^nZf7NaJ 3Xf|)n@~Z:tjMAi+]rvt9~iwu{ Z;{oBa$wdx$Z %87d*;R+rdnKw3vfAueot=FEa{@?8T |h8qi4*n }QsJRx~GlYEq~taAkmj9e1,@VK bi.~zFauyb Vz~Zyxa.vnkkWKlw9qo*HnYi+ dc-}@oud}) VPkVhLBiGeRš^dKeC 0i@M?By >>Os.NLI-uznvcioJLam.
napaljuckovat - [JosObfuscator] CGSg^O$OlCYaQnAEg?Lq38o;)I~l:[O,Z Vk(*ojke?r^#VdTvv*al 9.x(nj$ZQ=a-.kRuWpMX;pj-~~ViYCtX>Yib#dt,w5Zw: X?`57mI$WZNuPEgčNCe(hćTi{ @[0cssCeY|P2 Xs/k+u`_p44Wi(e|BtcD7ia50P 1d[G4oLv2>;/oRMX]lsUjjZnd/uH-$PO [),[Jk{)woHv`~lGipčhoi5XiCnU_n>6uZuVTy Gky#+čzeXg#:a8-.