Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 5
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:prof. VidanJanjić

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kocert duhovne glazbe
Nedjelja, 06 Lipanj 2010

p1170617.jpgU prekrasnom ambijentu samostanskog i crkvenog dvorišta crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, sinoć je (5.6.2010.g.), povodom dvjestote obljetnice rođenja graditelja te crkve fra Martina Nedića, a u sklopu Manifestacije Dani Tolise, održan koncert duhovne glazbe. Na koncertu su nastupila dva benda iz naše župe, a ostali bendovi i solo izvođači bili su iz Zagreba, Pakraca, Vukovara i Slavonskoga Broda.

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Posjećenost koncertu nadišla je sva očekivanja, pa je dvorište bilo puno ljudi svih uzrasta, a osobito puno je bilo mladih. Posebne čestitka za veliki trud i fantastičnu izvedbu na sinošnjem koncertu idu upravo mladim bendovima. Vrlo je važno da je i vrijeme sinoć poslužilo, a lijepom vremenu se nadamo i danas kada se na istom mjestu, na prekrasnoj pozornici, održava smotra folklora na kojoj će nastupiti dvanaest KUD-ova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Prije smotre očekuje nas mimohod sudionika smotre, kao i koncelebrirana Sveta Misa. Pozivamo vas da u što većem broju posjetite ove događaje.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lačavica - [JosObfuscator] j6(LOi|ma0eMMx^nf4ijL4QDc)abZ;,%w7 kij]d=1Ydi7oe5{ oo_}Vjd4C-}gj=6e[.u;vJInAoz*q>g$USW9 0p^mDMr>A[Te(dT>d7Im+J=r{e}%RS6taavB,,D*`S >n4)mohg2ar0Qv07`iHAWNcla9}.
šaledžija - [JosObfuscator] 6p_+ ; @2[ šua4k;Xlmgs4jb#bia9VN7vFma.sW.cM2A,*u Bzmka^o9f2GkmnvONeNZGdgYeG^iEo2}Xj#.o,M%P, @j6oWj(WEsoV-vot^Obz,a$r zkJjXOoLXjbDa| v9DaCzAsbBb/i>jzaU>R/ šd0+a}cTTl$u?q*N[;+MQ /OpaoL?Z=jgV41r/}dqMZfSaB:n?t k`nu3v59az;8Oz#Yi31v@jq Pez.QaK^2 n+oibPzs@@+o>f~vhb^,,ul;i,W Z6~e)kIIh`os|v./jjLaB czJfbK]}ipOjbac YYnu]R7ieHsOBlqff4jaaSKnUi@D4ecyXFd š*a0B0/zl$9/Zev~.
ferdemez - imenica, vrsta malenog nožića na preklapanje. Riječ je najvjerojatnije nastala od njemačkog naziva za nož na preklapanje (feder messer).