Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:Bekstadže

Naziv slike:

Naziv slike:još jedna akscija

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Odbojkaški turnir Čarli-Žiri
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170524.jpgKao što smo najavljivali, u sklopu ovogodišnjih Dana Tolise, danas (5.6.2010.g.) je održan memorijalni turnir u odbojci, Čarli-Žiri, na kojem su nastupile četiri ekipe. Iako su na turniru trebale nastupiti i dvije profesionalne ženske ekipe iz Gradačca i Osijeka, one su u zadnji tren otkazale svoj nastup, kao i jedna ekipa iz Odžaka. 

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir Čarli-Žiri, održavan je nakon rata nekoliko godina za redom i okupljao je izvrsne ekipe u ovom, pogotovo u Tolisi popularnom sportu, pa se željelo nastaviti sa tom dobrom tradicijom. Na današnjem turniru pobijedila je ekipa nazvana "Starci", drugo mjesto osvojili su "Toliški stranci", ekipa "Sloga" osvojile je treće mjesto, dok su posljednja bila ekipa "Vikendica".  Najboljim igračem turnira proglašen je Branko Damjanović. Budući da je ovo prva godina održavanja ovog turnira nakon nekoliko godina pauze, očekujemo da će se iduće godine popraviti odaziv na turnir, kako odbojkaških ekipa, tako i gledatelja.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
propadivanje - imenica, o kiši ili snijegu, neprimetno padanje kiše ili snijega, padanje pokoje kapi kiše ili prolijetanje pokoje pahulje snijega.
fuglat - [JosObfuscator] XSlgQ_@>lmgyDa]{]syg/oXnl7>g,S8 Sa1g.nq iP$r=aJ@Tdh`1hiTt$i(i7MK ?6)s[7ZAya%?DL Rhf,)lquxg{dDg@3l9To(JoxCm/.A/> _2=VZ.*dfl qj]`t~>gex,j$Vš#`^Pqk9~Ok0oc+O:= SVTi8. $kU}niL@naIpF8]WoLzrC~RI0n}oi )ocEbr>3@Ia[d{Ei3Z%OtWx?yAi0:,a ZSm_upčY]WRiMftf#ui- LsbdEke$Z5Nj OR7n*RTGaY^z3* TpYPk^*o#7o4ls4dEvlK]6u.^1,.
navrnit - [JosObfuscator] sVAm:g+w#HUl+)`qa{eh?Yg3od43ylF,e. zmdT{1}(7vj.W pSviwDq.`L2GX 95tCyn(K{aUt#b891n6fBJ%iXVće.@q mIA2-T.BA :T*^p>c|YHi{Xt=n`ilSU;/ 3${nti]=-O3zsh, a;E/$bDhoN`)q+cm%@vreV3 1=ial2b3e_irZ~e~ bXUPč,5yuDPt71vuurn|SeRu^,8F un>-alRNDz^Hsd/r,`}+a|vMJY`ai48%$wti$9QiBOjT.