Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 029

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Odbojkaški turnir Čarli-Žiri
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170524.jpgKao što smo najavljivali, u sklopu ovogodišnjih Dana Tolise, danas (5.6.2010.g.) je održan memorijalni turnir u odbojci, Čarli-Žiri, na kojem su nastupile četiri ekipe. Iako su na turniru trebale nastupiti i dvije profesionalne ženske ekipe iz Gradačca i Osijeka, one su u zadnji tren otkazale svoj nastup, kao i jedna ekipa iz Odžaka. 

 SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir Čarli-Žiri, održavan je nakon rata nekoliko godina za redom i okupljao je izvrsne ekipe u ovom, pogotovo u Tolisi popularnom sportu, pa se željelo nastaviti sa tom dobrom tradicijom. Na današnjem turniru pobijedila je ekipa nazvana "Starci", drugo mjesto osvojili su "Toliški stranci", ekipa "Sloga" osvojile je treće mjesto, dok su posljednja bila ekipa "Vikendica".  Najboljim igračem turnira proglašen je Branko Damjanović. Budući da je ovo prva godina održavanja ovog turnira nakon nekoliko godina pauze, očekujemo da će se iduće godine popraviti odaziv na turnir, kako odbojkaških ekipa, tako i gledatelja.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
roletna - imenica, vanjska naprava na prozorima za zaštitu od sunca, postavljena na kolut koji se po potrebi odmotava ili namotava.
šojder - [JosObfuscator] qiRmSe,hn?riHvp*c>W=|a6,t =9WLš$sAl_jvYF6uJnf).YaUO6ykN7.,ZtZL %šMt0r4opd}f:v`ex~r^:.
dječko - [JosObfuscator] TC=.majdku^;,v~šWk%z=(-o/F2jr QHQ:dMUiik|jkXKezt{hNeLIJ,?g;i NXN-Wd?)jWb_JNe>č_1lbva+p_#k|^O,KGP+9 ^j2md$ldj0iejPčJ8ta=tjčIKiFntzć