Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:bešika

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Svi Sveti misa 2008 05

Naziv slike:bez boje u boji

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Pjesnička večer
Pjesnička večer
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170337.jpgPjesnici su čuđenje u svijetu, rekao je sinoć Nediljko Nedić, na otvaranju pjesničke večeri, koja se treći put održava na Danima Tolise, sa iznimkom prošle godine, kada je održana prozna večer. Desetak pjesnika predstavilo je svoje nove pjesme, ali i podsjetilo nas na neke stare. Večer su upotpunili i tamburaši KUD-a Kralj Tomislav, koji su u pauzama recitiranja odsvirali i otpjevali nekoliko pjesama.

SLIKE SU U SLIKOVNICI !

Također učenici srednje škole fra Martina Nedića u Orašju, izrecitirali su tri pjesme koje je napisao fra Martin Nedić. Nakon službenog završetka večeri, sudionici večeri su se proveselili uz kolo i uz pjesmu kojima su nas počastili članovi KUD-a Kralj Tomislav. 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
puno-pripuno - pridjev, ono koje je jako prepunjeno, više nego prepuno. \\\"Kad ćeš mi doć iscrpit jamu? Puna-pripuna je.\\\"
ćuca - imenica, maleni pas, psić, štene.
vagir - [JosObfuscator] Qx5is,m:^kben#K|n*$#Sik{Cc1CSkKa)+,, _@d%D-Ai9Jop5- Bwz%a^($sp:r2se`?Wžengigh^%[x A{Ygnk*G3CoLl9#Za1,y=0 Xn.P5map_ D;.k9oA[Oj2qi3=P ocNsRWdasehdc jQe90p^$rrN2oiCefž6mq`esy 2]OkRy}5oNpOkn^jo_uS.