Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pjesnička večer
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170337.jpgPjesnici su čuđenje u svijetu, rekao je sinoć Nediljko Nedić, na otvaranju pjesničke večeri, koja se treći put održava na Danima Tolise, sa iznimkom prošle godine, kada je održana prozna večer. Desetak pjesnika predstavilo je svoje nove pjesme, ali i podsjetilo nas na neke stare. Večer su upotpunili i tamburaši KUD-a Kralj Tomislav, koji su u pauzama recitiranja odsvirali i otpjevali nekoliko pjesama.

SLIKE SU U SLIKOVNICI !

Također učenici srednje škole fra Martina Nedića u Orašju, izrecitirali su tri pjesme koje je napisao fra Martin Nedić. Nakon službenog završetka večeri, sudionici večeri su se proveselili uz kolo i uz pjesmu kojima su nas počastili članovi KUD-a Kralj Tomislav. 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
odzvizgat - [JosObfuscator] R(WP-g?6}lXa>g-o;G2{ld;Jp,psoz ju)p2oD[SJHt#iiHVćYDi> YI>pu@A:4 }$n%GheA,b2pn;oN@fq-zin=1aBJ*Tto4oKmD.o3 gpMrxR3jCa1nHcvic4qZu_mqM,+muk giTJJz>Hmg~D%_0uiasbKi2(YStV^6i>%q A(,%{s;37L@edRt,6;Nm? ;~oMvXpyd6K|l>uuutaaHtMyLBicy{).
mališ - imenica, dječak, dječarac, mališan.
srida - imenica, dan u tjednu, srijeda.