Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Podmladak

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170262.jpgU Dvoru je jučer (4.6.2010.g.) po prvi puta na Danima Tolise, odigran šahovski turnir u brzopotezom šahu, takozvanom cugeru. Na turnir su bila prijavljena 32 natjecatelja iz Tolise, okolnih mjesta, obližnjih mjesta iz susjedne države, ali na šahovski turnir se odazvao i aktualni prvak Bosne i Hercegovine u šahu, Željko Bogut.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir je odigran u devet kola, a pobjednik je bio onaj koji je nakon devet odigranih mečeva imao najviše bodova.  Pobjedu je odnio Vjekoslav Živković iz Orašja. Sam turnir pratio je zavidan broj posjetitelja, što svjedoči o velikom zanimanju za ovaj intelektualni sport, pa očekujemo iduće godine nastavak ovog turnira na Danima Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đoga - [JosObfuscator] DD=?iMmTWAQe6srxsnb1+i7$*cOq=-la>,V 1pfjULvo3EgE`,Y2r{*d3^Hna_oGB,n:8f ^xV5nxeI:Wgpd3o6c.sBlj%m`ung)?JšS+nqYo-AUh YYj(@žEF$k;et.nJKzsPJkAT;o;_e pč0Pe,F9}lAjZ[M#/aE7u+~d#3eY,hx9 +d@gglfSR`uhq2p>pI0xEaZMPMQč#aW;wO,W(D3w GJ9i~XdetiSrIyoa7Ztpk`hF7i5dBniC{j1|{t*a|:OT:.
prnduljit se - [JosObfuscator] ._lHpwj:j@u$tSsGi/PPh_twDd(`i;EXP }{e`s}F2Pea,f$[6F -%Dy9mJw4@rGg%o=*-dvR[i0t^xhiQ?7X. IDFshR4/UePps_,h@#R %[{bplr][eJ(nKU.),{[$ ,8du,igigGRn=b:OuKtN/Nai]f0iO iOni,-koXdl$s-.
klofat - glagol, udarati, mlatiti.