Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170262.jpgU Dvoru je jučer (4.6.2010.g.) po prvi puta na Danima Tolise, odigran šahovski turnir u brzopotezom šahu, takozvanom cugeru. Na turnir su bila prijavljena 32 natjecatelja iz Tolise, okolnih mjesta, obližnjih mjesta iz susjedne države, ali na šahovski turnir se odazvao i aktualni prvak Bosne i Hercegovine u šahu, Željko Bogut.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir je odigran u devet kola, a pobjednik je bio onaj koji je nakon devet odigranih mečeva imao najviše bodova.  Pobjedu je odnio Vjekoslav Živković iz Orašja. Sam turnir pratio je zavidan broj posjetitelja, što svjedoči o velikom zanimanju za ovaj intelektualni sport, pa očekujemo iduće godine nastavak ovog turnira na Danima Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đegoderak - [JosObfuscator] Tv8p@sro8ti`lpLo{g10Yo,S ypVIxpo@TW^n~4_CxeRdd#ghWd)`,(j#86I_eD.
minutara - [JosObfuscator] tVDdi[mO=|%e?BE:n{iZyiRn(jc+VZ:abc,aP =x{DmkPa-ubtz9047aK.ml2|j:3CKk`aQ(A$ znY?aG G]bVsi_,CaU=0Otpuh3B %$ah]kT+hoD)njK9G8a4s SowixYd#rp.nwe)kđWkQ4u#yjGTZhe_ vOmDhi-Kn+UuIt.MZe-c#.
odadrt - [JosObfuscator] #Fg2g((l@YrbaI>fg[3oB2RlXwJ,gn lfP)o%id*Oc^{n(iB=byjN~Kle{w3ypU-{EmiHt|{.iS,}k Eo#{k$dtnrtnwgIn#umLtniRvc}g.