Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:Bekstadže

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170262.jpgU Dvoru je jučer (4.6.2010.g.) po prvi puta na Danima Tolise, odigran šahovski turnir u brzopotezom šahu, takozvanom cugeru. Na turnir su bila prijavljena 32 natjecatelja iz Tolise, okolnih mjesta, obližnjih mjesta iz susjedne države, ali na šahovski turnir se odazvao i aktualni prvak Bosne i Hercegovine u šahu, Željko Bogut.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir je odigran u devet kola, a pobjednik je bio onaj koji je nakon devet odigranih mečeva imao najviše bodova.  Pobjedu je odnio Vjekoslav Živković iz Orašja. Sam turnir pratio je zavidan broj posjetitelja, što svjedoči o velikom zanimanju za ovaj intelektualni sport, pa očekujemo iduće godine nastavak ovog turnira na Danima Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
balondža (balandža) - [JosObfuscator] z+ZGqOmLfhEHu:J`cKpgXa={6nU+qoLT-eB,p _^Bc6rBox]u2/ž,inH#m-Goi9 ApOKsMectzv>ouC$;,D zk3/oEmqDojzre=sw 4UolTN:bhp{wiEg,jwčVn-oe+Gd- (6CjnPevv( apyQ0^r^3ih:pXYp$Ka-dVETaKUMZ hPW?2nri]efk=5DoO}Qm.tp4e:9X.
sandžija - [JosObfuscator] jL4iP9mspoeXwHCnRJ(*iM(cY+/a@[x,lTd5+ 1VObJxf(o,yElZ8X ~T5keoSXQj9wx|aNR45. apc=5nS0>VFe?o =admFpulpohu+GPpZs/uHSAšeVgFotM_8V3a;4d/,s NC7^4r8Hqoauqd]{d_%;i8ERBn RJ.k)*oWX+)jSeTmB~{ Wbs[~CeK t5HčnY-.GoK2vx`jsepFy}khd^; /NgnxXHoe2~( YYbm^=o4žW.K.em> >~ps}>o,Ym#are{k~$fnx:u46tB)niW,/% thNLbyU[oClih| oduIC ezlNK`_ehyk9Yđ$8zid_}m(U~a~vl,+ ~>6gnsOem;mo{)HozF~ćD{U`{.
šuljat - glagol, u hazardnim igrama, pobjeđivati, materijalno koga oštećivati, odnositi novac i slično.