Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Stara jela 056

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170262.jpgU Dvoru je jučer (4.6.2010.g.) po prvi puta na Danima Tolise, odigran šahovski turnir u brzopotezom šahu, takozvanom cugeru. Na turnir su bila prijavljena 32 natjecatelja iz Tolise, okolnih mjesta, obližnjih mjesta iz susjedne države, ali na šahovski turnir se odazvao i aktualni prvak Bosne i Hercegovine u šahu, Željko Bogut.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir je odigran u devet kola, a pobjednik je bio onaj koji je nakon devet odigranih mečeva imao najviše bodova.  Pobjedu je odnio Vjekoslav Živković iz Orašja. Sam turnir pratio je zavidan broj posjetitelja, što svjedoči o velikom zanimanju za ovaj intelektualni sport, pa očekujemo iduće godine nastavak ovog turnira na Danima Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
maća - [JosObfuscator] di@EOhmabp]e{JM3LnA(}tilc{ad}G_,` dwp3o_L`vma/WaaRsV`NjpcckL-TJa/xI/,|= >U4K*mMtu1aFEqu(ćke*lMhci1U;a=W.
duvanika - imenica, zbirno, stabljike duhana, ostaci stabljika na njivi nakon branja duhana.
uitit se - [JosObfuscator] D,btabcT>|;iZt0n.iO] .J6_ik[aQQdKku47(iaonvU17 ^@?Op|o>DhrTHX*eQSn4fd.U@m)+=}oe6TjteS>{ X/nONda%6 `*rk]o4TFv`g,;nf~am,n.- :Oy]o4[m35sXwGAoK.bAai)}t1lXoZ Yt_DkWwUS5aDJmfeqM^M0nF.`n:b. 63\Xt2d"XCšlxU}:tEr|aOCNcO oNs_ee#6h WuIfizć3gsufpmj+j=YLx=eE=š.,`x,+ S7XHoRM)fš`NW? HjdQaoNl ~p,oAbJ2gz*c){oknDd.AiGOTEš(e-~ UEkr5olgig[uSFya_J5y- XuwH ~FzLcg{iLlW{=a$egv9+up}\};M"xvyAO.