Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 05 Lipanj 2010

p1170262.jpgU Dvoru je jučer (4.6.2010.g.) po prvi puta na Danima Tolise, odigran šahovski turnir u brzopotezom šahu, takozvanom cugeru. Na turnir su bila prijavljena 32 natjecatelja iz Tolise, okolnih mjesta, obližnjih mjesta iz susjedne države, ali na šahovski turnir se odazvao i aktualni prvak Bosne i Hercegovine u šahu, Željko Bogut.

SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Turnir je odigran u devet kola, a pobjednik je bio onaj koji je nakon devet odigranih mečeva imao najviše bodova.  Pobjedu je odnio Vjekoslav Živković iz Orašja. Sam turnir pratio je zavidan broj posjetitelja, što svjedoči o velikom zanimanju za ovaj intelektualni sport, pa očekujemo iduće godine nastavak ovog turnira na Danima Tolise.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pomagajisat - glagol, glasno zvati upomoć, zapomagati.
priterezit - [JosObfuscator] -(ogs[qZlK4}zoaQBwV4gB%o0^xflPXn,cXnT 0VM]ptrdVSe>;nkts?9e6~gA~*Lnnp-uTDI#tc5SsDiwu *p{?pPoSoC*l ?aFDetalzeWA3ž;RCiC$J4Xn*G1iCMdo,0( STLZip.ugpr|e.sdzvKz%[Ya_9+i=gyV7]n9@@uCO|RttE2ib-iv.
gurmenal - [JosObfuscator] ^LNJsiB6rDm-D7Xe]nngixcue|a)#,d9m# GWJINuGtwk]pRx(rYaXvncUlL,`jJ>@aLdh@čsaeqx J.,woqoPd69D .bhi/8n4Zc6ikkjEudl#E/aaE}.