Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Dokumentarac o Tolisi
Dokumentarac o Tolisi
etvrtak, 03 Lipanj 2010

p1150796.jpgKao što ste ve mogli proitati na dopis ploi, gotov je dokumentarac o Tolisi, koji je snimila Posavska televizija i kojeg od danas moete pogledati na www.posavinatv.com. Dokumentarac traje 48 minuta, a govori o povijesti, o sadašnjosti ali i budunosti mjesta. O nainu ivota i radu, o ljudima i njihovim problemima. Posavina TV je obišla naše institucije i udruge, gospodarstvenike i obrtnike i poljoprivrednike.

Svi sadraji snimljeni su na autentinim lokacijama u proteklih nekoliko tjedana u Tolisi. Sve u svemu oni koji o Tolisi nisu ništa znali, ovdje mogu puno nauiti. Link na video (dokumentarac) imate dole u ovome lanku.

Damir Oršoli

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
stumrait se - glagol, o nebu, jako se naoblaiti, toliko da izgleda kao da se spustio mrak: \"bjete u sobu zar ne vidite kako se stumrailo, nevrime e!\"
ljucnit - [JosObfuscator] eFgSzNl;1#Uaw*idCgn2oNlS0G6,2@1 J5ijnw/acfMlB96Ei%>|t3,{iO ~OlJ5mT1pa3Y:plXA1o~G%=k {S,EtHDeNgk8v6uC>P1@i*>n|`*BeS,kJR F2N*pY7ioQl}i5tPi:Y,) js)DnthBme1d`]~vti$oaA4wl Dg:Gs`BkCa]b[ jv1Fa9~rTNl^)|osDkP /O]mBCwYaBOXl(oC,X_- 0?IKt(v(A|e#dWk1:IYhums;^V-=i4MyF`nE>m}.eBB.
eterestero - broj, etrdeset neega ivoga, srednjeg gramatikog roda (djece ili mladih od ivotinja), ili oznaka za etrdeset osoba koje nisu sve istog gramatikog roda (ena, mukaraca i djece); etrdesetero, etrdesetoro.