Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dokumentarac o Tolisi
Četvrtak, 03 Lipanj 2010

p1150796.jpgKao što ste već mogli pročitati na dopis ploči, gotov je dokumentarac o Tolisi, koji je snimila Posavska televizija i kojeg od danas možete pogledati na www.posavinatv.com. Dokumentarac traje 48 minuta, a govori o povijesti, o sadašnjosti ali i budućnosti mjesta. O načinu života i radu, o ljudima i njihovim problemima. Posavina TV je obišla naše institucije i udruge, gospodarstvenike i obrtnike i poljoprivrednike.

Svi sadržaji snimljeni su na autentičnim lokacijama u proteklih nekoliko tjedana u Tolisi. Sve u svemu oni koji o Tolisi nisu ništa znali, ovdje mogu puno naučiti. Link na video (dokumentarac) imate dole u ovome članku.

Damir Oršolić

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ćukeći - pridjev, onaj koji pripada psu, pseći. \"Koliki ti je lanac oko vrata, ko da je ćukeći!\"
šapat - [JosObfuscator] wgKl/oa#gh6o7>SlE+{.,MFvc >Xh0*-oBEdia1;#OetSa}Oi$a$sD,bB-?g 8nqdXo*86sr%tV:6daC/.vqwcl=j;~je9Fa_24j@uCćNi^#T-k GKp89tFrd0auUg*E|logvMze_`s u5N]WnPQYh;o^gu5uUuhEF@3 2nqWp.wXEAoks ~mčRsiTYV$sW#~{t/g_~_oJ0fvjETW:S j.iYl3ie~ pLbnU{W6e}yrX3t_-L6o4GRm@u MGp@JofRpkEr:MaocA^On5oyjS JjpXgBoTv^ydNKr7D|šE3g0|i}n#]i/[.
pedat - [JosObfuscator] KgvzlKP.-afyam?gAwAo;,Wrql,6,T:a$+ 4~wgLuPJi Qsn#*rNhi/WVSb;LoWldVPBo(v-_4uX,7 ?pN4TH_oMQ1:=v[l_}_M$az~YWč]i)U0{t9xNai|,= ,rp5#XTnlbBYoqv@akk#9p5 ru2 >?m*Dvnfo@kdh}bs:ukS]AS,zDE0 ia9gFcx2iOc-NsWty2i?%?l*.