Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:supa na sjerutkvi (sjerutki)

Naslovnica
Dokumentarac o Tolisi
etvrtak, 03 Lipanj 2010

p1150796.jpgKao što ste ve mogli proitati na dopis ploi, gotov je dokumentarac o Tolisi, koji je snimila Posavska televizija i kojeg od danas moete pogledati na www.posavinatv.com. Dokumentarac traje 48 minuta, a govori o povijesti, o sadašnjosti ali i budunosti mjesta. O nainu ivota i radu, o ljudima i njihovim problemima. Posavina TV je obišla naše institucije i udruge, gospodarstvenike i obrtnike i poljoprivrednike.

Svi sadraji snimljeni su na autentinim lokacijama u proteklih nekoliko tjedana u Tolisi. Sve u svemu oni koji o Tolisi nisu ništa znali, ovdje mogu puno nauiti. Link na video (dokumentarac) imate dole u ovome lanku.

Damir Oršoli

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
upolovit - [JosObfuscator] PBgt65ql*KaOg8qoG`[lM?G$,CI ZLUy;u@#L2Bruo*aI@){sdSqwiNt_pZ.+i: )epX{}oo{vlU}.aLIZ SakTUcyOa=kZu3gvhO*oGwegU8s odQp*oqsCQ#l;hDAHa48~,,[rT( UNf=b>,UKip{tO}c{iXa_( *P2v>neo#gha6_3{ iOGstn-r4eddfr6iI3.fn{i,F Rpav@o)HBsIl>9_=_a+-Zc.
zasviit - glagol, preneseno, uslijed djelovanja alkohola, dobiti sjaj u oima, zasjati. -\" Vidim ja da si ti zasviio.\"
ega - [JosObfuscator] šGg^aC>zKlAbZad)E4,y l,>pjld`azsl:Hti@s@LcMaIb;bYV$  O%U_vtZpepHojrfcok]a=BtiX* šV|.ekVpygg2u.V{1- šBjha^lkQiBltCT}ild07J fVs.kes+,j04 Yzcsbf*i#j,NegVa0}t6{iWKuNk šHaOU%pl6uBb;[,TSs 78b{yjA$iaigt]dQfni>3-.= šiEMLRa_X)I*l-FRkqj$*iFl@+vs,cg.R cnYtaOA6(sNFX5mjPCiy+jmXdaPudg$vp%Nya-_tf`~_2i9U# CndkPAPwo4:XLogCKHa