Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Pao i Kostrč!
Pao i Kostrč!
Utorak, 01 Lipanj 2010
NK Sloga TolisaU nedjelju, 30. svibnja odigano je 24. kolo Prve Županijske lige Posavine u kojem je Sloga bila domaćin ekipi iz Kostrča. Utakmicu je pratilo oko 150 ljubitelja nogometa od kojih je bilo 20-ak gostujućih navijača.

U samom početku utakmice domaći su dali gostima do znanja da očekuju sva tri boda te su već u drugoj minuti stigli u vodstvo od 1:0 preko Alena Kobaša - Galetovog. Domaćin je i u nastavku redao prilike, ali nisu uspjeli udvostručiti vodstvo sve do 35.-e minute kada je dobro ubačenu loptu sa desne strane domaći igrač, Ilija Nedić - Lile odličnim udarcem glavom pospremio u mrežu i ostavio gostujućeg vratara nemoćnim te povisio na 2:0. Do kraja poluvremena i jedni i drugi su imali nekoliko poluprilika, ali je rezultat ostao nepromijenjen. Drugi dio utakmice gosti su otvorili znatno bolje što im je donijelo zaslužen pogodak već u 5.-oj minuti nastavka. Nakon postignutog pogotka ekipa iz Kostrča još je više krenula naprijed te stvorila nekoliko prilika, ali domaća obrana je bila koncentrirana i uspjela otkloniti sve pokušaje gostiju, ali i stvoriti nekoliko prilika. Međutim, rezultat je ostao nepromijenjen do kraja utakmice. HNK Sloga Tolisa - NK Kostrč 2:1.
U predposljednjem, 25.-om kolu koje je na rasporedu 06. lipnja sa početkom u 17 sati Sloga ide na gostovanje u Bok. To je ujedno i posljednje gostovanje Sloge u sezoni 2009/2010.
 
Mladen Dominković Trava
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
panit - [JosObfuscator] =C$`2gNKT|tl0az^gl=_>2oQj$05lNl0,c C44tč3e_>8pUuEi;d4dtV>iS,: lzH)amOt+f:v@-`}a,l69.rw1NbasDTtZi-,Z @.z;,>2qa6{EFč@9cCUe8@pZujtl4[;c-jrjriYY*JhvjvUa0M(tKsb+i>O0.
otuć se - [JosObfuscator] +ge-ZKWlTaEgx?8Bouel{wW?t,S0 Ao/RTog b@=b$e}eoiZ7sz=l7w%Oj*zkOa^WHmxxBBGaf8H9,Y ^`D@ohj5K?uazčD%CaNl;tT{BiEFRR,#v$6f Sq0uo[+Us0#,lvnKkSa?žY,iet%#i3W,S* bvnn)axvsr@5pyra~-Asjk}VtPNmi>X*,(3@ K__Orn0uAer-O7b ;BHb[iPt/~_Iie5 4C{dvv(a]PiašHwke?i b{sG)WlP(fea)beD.
ošuljano - pridjev, ono koje je ostalo bez ičega u kakvoj hazardnoj igri, koje je štetovalo puno.