Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava






Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pao i Kostrč!
Utorak, 01 Lipanj 2010
NK Sloga TolisaU nedjelju, 30. svibnja odigano je 24. kolo Prve Županijske lige Posavine u kojem je Sloga bila domaćin ekipi iz Kostrča. Utakmicu je pratilo oko 150 ljubitelja nogometa od kojih je bilo 20-ak gostujućih navijača.

U samom početku utakmice domaći su dali gostima do znanja da očekuju sva tri boda te su već u drugoj minuti stigli u vodstvo od 1:0 preko Alena Kobaša - Galetovog. Domaćin je i u nastavku redao prilike, ali nisu uspjeli udvostručiti vodstvo sve do 35.-e minute kada je dobro ubačenu loptu sa desne strane domaći igrač, Ilija Nedić - Lile odličnim udarcem glavom pospremio u mrežu i ostavio gostujućeg vratara nemoćnim te povisio na 2:0. Do kraja poluvremena i jedni i drugi su imali nekoliko poluprilika, ali je rezultat ostao nepromijenjen. Drugi dio utakmice gosti su otvorili znatno bolje što im je donijelo zaslužen pogodak već u 5.-oj minuti nastavka. Nakon postignutog pogotka ekipa iz Kostrča još je više krenula naprijed te stvorila nekoliko prilika, ali domaća obrana je bila koncentrirana i uspjela otkloniti sve pokušaje gostiju, ali i stvoriti nekoliko prilika. Međutim, rezultat je ostao nepromijenjen do kraja utakmice. HNK Sloga Tolisa - NK Kostrč 2:1.
U predposljednjem, 25.-om kolu koje je na rasporedu 06. lipnja sa početkom u 17 sati Sloga ide na gostovanje u Bok. To je ujedno i posljednje gostovanje Sloge u sezoni 2009/2010.
 
Mladen Dominković Trava
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kućat se - glagol, igrati igru sa orasima, na način da se naprave malene kućice od oraha, te ih se onda sa jednim orahom ruši.
enđija - [JosObfuscator] M~pžF:=e[-iCn0O>VbaX 5Iuh|I] jxj{}sBXvM1KazmXnt}`ZojrvAij[j7m+Tbab;,lH/^ 4gDkkgy)o{:(Xj(a?F5* .Jp@xr_{e7}rdylvzeoq:kdzkiJ2Nl .0o?,GoLs=pLt3#a83p=Nl^`qWMeFh.KT 1kcNžVeJLn|ei8tn[ A+6uke ,p>0jYm%Fe{SvAbH}a]rn~Ij-BAKku}=Q> l/kx-nVeqg_%LhzlrDC>aG8vwn1aM `pVIjTOevToiwv9=;a2/KIč3liGc*r*agse,@ hvUot~eK4p$ m?akF]o@s@WjE3ao%4) rzbp1otP];ymuafžrB.Xqe-K 5č3IPak*LjzU@iuTw aY,4pg~_}Ar2Gi@V dH7p(vrA@oai2_*ksJy]upW`S)pwlY/j;Y95ajcfVnSTj1]uf 2\4X;"+WMrpD1rq*biEQ^kqaYzBEZa0g-\#2?"H.
čvrljak - [JosObfuscator] w+-i2[[XmCXeoO8tn>iocoNBDa%,sT2 svBrusptFKu2aa4*hD5 I18ep?_tvAvliEFSc0pe0B,>8`. 5č(N-vG@mco2ryaGuzWk/dw.