Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 098

Naziv slike:

Naslovnica
Pao i Kostrč!
Utorak, 01 Lipanj 2010
NK Sloga TolisaU nedjelju, 30. svibnja odigano je 24. kolo Prve Županijske lige Posavine u kojem je Sloga bila domaćin ekipi iz Kostrča. Utakmicu je pratilo oko 150 ljubitelja nogometa od kojih je bilo 20-ak gostujućih navijača.

U samom početku utakmice domaći su dali gostima do znanja da očekuju sva tri boda te su već u drugoj minuti stigli u vodstvo od 1:0 preko Alena Kobaša - Galetovog. Domaćin je i u nastavku redao prilike, ali nisu uspjeli udvostručiti vodstvo sve do 35.-e minute kada je dobro ubačenu loptu sa desne strane domaći igrač, Ilija Nedić - Lile odličnim udarcem glavom pospremio u mrežu i ostavio gostujućeg vratara nemoćnim te povisio na 2:0. Do kraja poluvremena i jedni i drugi su imali nekoliko poluprilika, ali je rezultat ostao nepromijenjen. Drugi dio utakmice gosti su otvorili znatno bolje što im je donijelo zaslužen pogodak već u 5.-oj minuti nastavka. Nakon postignutog pogotka ekipa iz Kostrča još je više krenula naprijed te stvorila nekoliko prilika, ali domaća obrana je bila koncentrirana i uspjela otkloniti sve pokušaje gostiju, ali i stvoriti nekoliko prilika. Međutim, rezultat je ostao nepromijenjen do kraja utakmice. HNK Sloga Tolisa - NK Kostrč 2:1.
U predposljednjem, 25.-om kolu koje je na rasporedu 06. lipnja sa početkom u 17 sati Sloga ide na gostovanje u Bok. To je ujedno i posljednje gostovanje Sloge u sezoni 2009/2010.
 
Mladen Dominković Trava
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ujat se - [JosObfuscator] 1HgE$,lca|o6gE3`omaglo@2=,b3- jtvS~._,I[; N-9vKp9o=m@a>m{6~baia+%:_tss*G^ Mx;sLcpiceA,x.
pervaz - [JosObfuscator] vVSi=@v{Ym1Be{$f/DnowVeqi==cNaV0hxd,],Ad LSnmšN>KhtpoUUsi}n(uat{cnl=izP+kpMCPu +TxpiwwhrvI/cokYP6tqiMTS>Hv:s@` xs4IgFu(8nQcKnfX5aY 8LSneQn5kaYWO`` Dp):TFBrHr#e$dY_eTn::IEtjAFoPS.jLW:z fGYgNsMtkrUYKaFann@Oi_F BkX$aqPpOI;]Qeh,+,p `_hšo6i`5e7clKt3.
isprdak - [JosObfuscator] FZEXi%g5mveGPKnnKiyNF(c3HV6a.|WY,OSZ) $dJp+JomuCt+gA>1rNdkkR7aWbV|n[ SWn,1ufsa9twzXieYie-zLvAY :hB9zOaN U4z^+aP(dTn:2M-jGWlce{]| R}OdKiOAjM%ve)*t:gTe+ vw}8u]vLA xo^fbg2i.hit8reh4L>l,r,juiG.