Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Dani Tolise mogu početi
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cmurak - imenica, tanak mlaz vode ili kakve tekućine.
vrtlačit - [JosObfuscator] s-g@7#dSlC9`ZYaAgyTkW2oq$l~E,Fb2i TBoHb(T6AArqfM~abođRi8+vBxactHD:9Wi[( =paoSqXk/v1QZrdtx>(nOfmBvjXsPa]kkGY,[|= (ui6Ii93|LJmsWadk,*otkgisS4^ G~(pLzoRCwtHvVLD8rlWmtq7NnLo6Ij:Ea0gWkIA8`4,XlN cbh5i~FiQ8HStz8oeil Q6Rz1-H8a3o|kk}u,U*;p%_0Vl^pjGeu|myn^_m RpT|XorgKv,O#.r/t$nN:S?jG.8A4aYfkHo>1m$4%|A.
priglunit - glagol, nenamjerno ne čuti štogod, prečuti.