Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:Prvi hitac

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:truli dubleka

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
krke-beke - prilog, noseći koga ne leđima.
krisnit - glagol, oglasiti se visokim glasom, vrisnuti.
mačkare - [JosObfuscator] )xii4}m|e?PE/enA~iNn)J8cX]35sa_G,u,- ;1VF.BVor |:Spvwo/kJl#;a_^?7dc-gn]B=-KiC WQ,BmdCazHcKnJjQ+jil,q( j$pkVQowSkJ5%lIFa7;gUdp_]XZe.o>v..~ _U/2$^.Ni _^^=ma?a|p=:Xs$.)Kk]i49r=%[a>n6z*[ie/ 4,_b@oZwR7sgCho1b-Buee,O}I .mp,~alčGkvsaC,rHHZR*e9D`.