Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:isto

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
usanit - [JosObfuscator] 2UV}gcHolXZ6eaG{`gsU+onG?lov[,d hp1R.-D -koft n-bPSbIh$i-bElFQP^Gj-k=/Dga*?Lm{d-Tuac,,DTF =#i)azrgve)B4u>%bnL]iv|t0~_`.iSh, {.dbM(so$a*Z{j0#YQ6uFU[ Xi.ia$E8v L$|jsc$r|#vEAWjc/em%žrvr9i/loqjnWFu0/,$}6M {tEuppv-64AeshR$NnMh#u%7t%V4rig.Rdr+ R2Lj.SI OoQuw;h Q;vNG8lo@NhmdvcMi8{ED,5H(F :TnoZ[@eWo:ss#tBal8DtUiNgnf,K Z/2xFph9+yfrboeU]CsAN-(-aK25inh`1qE6nHw~^,uU?.JteV*euiX*cn).
skabljat - glagol, susretati koga, viđati se s kime slučajno.
sikerište - [JosObfuscator] iQ`iqo|mLe=P|]n8WiO>zPGcbfjaYBkZ#,7aXX^ Y$|d9)~/ryžZ59{aR9{2lpocbU Zoi0]ydfaNfB esCj2egt5k7(@KivuarrfJ,e,F%A.