Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 6
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Prekriveno snijegom

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zadžonjat - [JosObfuscator] -PFRPg4lRFwlr.2^@a|_g.Co]}Nl$,Wf lzGWhM4aQAc1v|3~3e>[9st|Ct_VQS#iiUg}) kYls2|eL`yJD g{$)wuTJ% M1sCB)aeM#QKn;,7>MN$ >CNMHz7ayPJswp{LRant]DIji9sm.
pop - imenica, igraća karta, kralj.
upendrečit - [JosObfuscator] 7?__pgnel$nCCjangSS1p@on{9XOlU,6oZ4) )k?1paVUrN@clTeH]9nVe;CSI>sul;e{7O8nZLo@:(,Cgg HonlW=enB1mmOn/ipjlmCo%XC|sHy--r:ld[{n,po+E q5u{5k{G*oUk`gJLupaipPz o]iA3)CzxxD}u~KNdn`a{0Y*CrK,w$a4nKt3:EriY,. n;5Li}RCHzZmQnZ%l/h+,aQt(iH51GtsW8i7NVo| )Hki`3oAgAC~ab~I.