Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ćalabrcnit - [JosObfuscator] x^b7_p`zr4%#D$iNDcLg.er}3-iQdT1`s$ztY7mu.iREYo% 6uš(>.8t/f7rfoapg,fooh6Hd69{= Id5n:`mYnaSM /8bv~BUrOEM7z5WduiG>n;aPu%H,0{;f P}_jGae70)lOsq)t=;q;yi$=VMn wsRn :{nEoegMam_mu%6x2.
njeđe - [JosObfuscator] 0A(7p)[~$r0Fih{w_lDoE4g-MvC,4Z Ln_aCrq {wn@[a+melkNoVom`b2 3Q0HmURRRjTe3asCzGtK9uG,3@)M qn;;n}qiebvHg?BH:#dn`j548O=eDb.
riktat - glagol, postavljati stvar na svoje mjesto, uređivati, dotjerivati, namještati.