Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:nije li?

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
odanit - glagol, odmoriti se nakon kakvog teškog posla, osjetiti olakšanje, odahnuti.
šega - [JosObfuscator] šz3xaD/_Yzl{aQj,Nhg Dp11ayEAaa18lE7ivJ#nYc>-kNna:);G  .g=L@t:LKe$m3`(rrad){tyt š9DeG{9+g]u`l- š5)GimaumlWY{i@Ft6iVJY Ls>#:GeJ?#$,~Da> /zrbA`Ui$NjKaSUwjPtdEVa3iU9t š>r_ad^ElSW>uh84,Ky Pn-4b:viack(t.1Siu_ šDafl0jgjvV|LiP(MxvH]GP`,b (nQeNa^#s>m}i5.Kji?fUa$,^JvNJa]tA8#i]*-] y[>_k0f6lo}6yUgGa
rastreljat se - [JosObfuscator] BW8~Yg+elt,a>uUg}%jo=U$iflx7zKP,:y d)pYoZk,p}vAbqa~g7rE*fi%}~J>tRUi-$ Xr8B`fPAk)ra>2Griv04~zfkhuJwr#quLm,rXm:P In7p[rma=ZšzEg=č3_?>:u?8h.p2~aFNS^tE}@HDiF 7z,|ss/eBvh.