Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise mogu početi
Utorak, 01 Lipanj 2010

p1160385.jpgSve je spremno za još jednu, četvrti puta po redu, Manifestaciju Dani Tolise. Sve je spremno što bi trebalo biti spremno, a ono što nije bit će na vrijeme zgotovljeno, utvređeno je na sinoć (31.5.2010.g.) održanoj, 25. po redu sjednici Upravnog odbora Zaklade Terra Tolis. Manifestacija počinje sutra, a otvorit će ju i ove godine Borjana Krišto, presjednica Federacije BiH, pod čijim visokim pokroviteljstvom se i odvija Manifestacija.

Borjana Krišto će zbog svekolikog doprinosa Tolisi, pa usudimo se reći i čitavoj Posavini, biti proglašena počasnog građankom Tolise. Sve događaje sa Dana Tolise, moći ćete preko vijesti, slika i video priloga pratiti na našem Portalu. Na naše adrese elektronske pošte možete slati primjedbe i prijedloge, te različite vrste upita o svemu što je vezano za Dane Tolise i Tolisu općenito. Nadamo se da ćete u još većem broju pratiti sve događaje i da ćete doprinijeti da ovi Dani budu još bolji nego do sada.

Uredništvo Portala

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
upidžamit se - [JosObfuscator] C~S-/gVKdKflmVZ16aLg_9JaGoy)KlbP-,a ps::F|9pODr7e$eHbmrq}iuKfuEt7i= lesQP(.e3 nd/JZzb286a%neS] k3suIp2KaZ87_,v.la#m}k#nm$Zwj0e%sVYn,v,d To]vbgOsarV]Whv20ri;ut88suiNKHq .Dv8>srv~{Pe-?dK (2{p?p9Cgbrle`v(72dBNe]rf;7a1Tud.EnXsjUeKs. cI{w,p+c~)]rbS%;iPmf?XjaRpE)en- r>.YhsN9BBp?{f[~aHDT1vULf]aSCadnu?_}dj]Fm8CaMdO.
ručat - glagol, glasati se poput krave, mučati.
miljetić - [JosObfuscator] 8%D?is`mB$,1e?p2nlCnSEiiE[cSSxo:a6,Shd+F VwvI1x(.ck 8>m*iul%`jDTte.0.