Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Reportaža o Tolisi
Reportaža o Tolisi
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010
p1150796.jpgProteklog i ovog tjedna snimateljska ekipa Posavske televizije u Tolisi snima emisiju o životu i radu ljudi i mjesta. Emisija je zamišljena kao putopisno reportažna u trajanju od oko sat vremena. Snimateljska ekipa posjetila je osnovnu školu gdje su porazgovarali sa ravnateljem škole, mjesnu zajednicu i Zakladu Terra Tolis, vatrogasce, stadion Sloge, obrtnike, poljoprivrednike, te skelski granični prijelaz Tolisa-Štitar.
Tijekom ovog tjedna, nastavlja se snimanje reportaže, gdje će svoje izjave dati i gvardijan ranjevačkog samostana, voditelj zemljoradničkog muzeja u Staroj školi, predsjednik KUD-a i drugi ,a osobito će biti zanimljivo snimanje kadrova sa autentičnih lokacija, snimanje starih kuća, kontrast starih i novih dvorišta. i slično. Reportaža će se moći pogledati na Posavskoj televiziji nekoliko dana prije otvorenja ovogodišnjih Dana Tolise.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zapračit se - [JosObfuscator] eUg;@HlRA*wGan7;tgHOoIl#,cAG| tIo1|b@zZ].Zl~iKj$De*U,djUu(iP1t>Ih5Ki_[d Xsaemo {,cVmj]^_eVh4;Np0nPa}6>Tnk9u,?i4{]Jc3%o=sm9 0XviDHlcS=~iKr Tkq2nca,kR>=kSv[o;gi;0B;mmWni ~sdC~riu[>DVghx5s[i`txHCmPV rT:xd~0ArQv)v$#e=?4nlb=;riTKYmZplS% lFp8mrr9eLdexxmVvYe,yRt#_okM2)m]U,=1W `xPQTnOZxafsq Ign5WCBa`(včGyL{ni?:nO;.) bWkdgeQ_1a*[Ij GsFeOile[% {Yd-r4ZQSvUW5:pe)HER}n*K}:i_6 0ztI[r.*nR gMJz[WH#/a~m)1xbQpZ)i2:Qj3eV zqvu|7 fPrk9#[`u.lw,k:>T4Ou=.
vrčkav - pridjev, onaj koji je kovrčav, koji ima uvijenu kosu, naspram nekoga tko ima ravnu kosu.
smrzo - [JosObfuscator] Fi]qmCe$+(PnlGicG)icfa|68T,d ,SFm|9kdrob.aIz{2Mb5,W jLhI[3MlLQa~ad_e+n|oLwwqćxa,jG 6/s#tUu,dAFsee4n?lz~.