Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Reportaža o Tolisi
Reportaža o Tolisi
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010
p1150796.jpgProteklog i ovog tjedna snimateljska ekipa Posavske televizije u Tolisi snima emisiju o životu i radu ljudi i mjesta. Emisija je zamišljena kao putopisno reportažna u trajanju od oko sat vremena. Snimateljska ekipa posjetila je osnovnu školu gdje su porazgovarali sa ravnateljem škole, mjesnu zajednicu i Zakladu Terra Tolis, vatrogasce, stadion Sloge, obrtnike, poljoprivrednike, te skelski granični prijelaz Tolisa-Štitar.
Tijekom ovog tjedna, nastavlja se snimanje reportaže, gdje će svoje izjave dati i gvardijan ranjevačkog samostana, voditelj zemljoradničkog muzeja u Staroj školi, predsjednik KUD-a i drugi ,a osobito će biti zanimljivo snimanje kadrova sa autentičnih lokacija, snimanje starih kuća, kontrast starih i novih dvorišta. i slično. Reportaža će se moći pogledati na Posavskoj televiziji nekoliko dana prije otvorenja ovogodišnjih Dana Tolise.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
otaprljit - glagol, završiti loše za kakvu osobu, propasti, biti gotov u svakom pogledu, umrijeti, ne postojati više.
mem - [JosObfuscator] Xki-mZwa8e*H?en{i6E2wcnnAaf:R,7 k;D@[v8lDlKHaA]g.tao%V Lra)n2nVVat s,dz3/-i7Id(3u_i ?i9$KMFlp1_Gi) )cD[nK3a86] OMYp0oprdL$#u86,i=% l(u8CvqQlX:CaM>*HgtP$?Ga6 huE{xu/ Pk9lRDbuS.p0ćnNhRisHH0].
pasjaluk - imenica, loše ponašanje, uobraženost.