Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:đeram

Naslovnica
Reportaža o Tolisi
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010
p1150796.jpgProteklog i ovog tjedna snimateljska ekipa Posavske televizije u Tolisi snima emisiju o životu i radu ljudi i mjesta. Emisija je zamišljena kao putopisno reportažna u trajanju od oko sat vremena. Snimateljska ekipa posjetila je osnovnu školu gdje su porazgovarali sa ravnateljem škole, mjesnu zajednicu i Zakladu Terra Tolis, vatrogasce, stadion Sloge, obrtnike, poljoprivrednike, te skelski granični prijelaz Tolisa-Štitar.
Tijekom ovog tjedna, nastavlja se snimanje reportaže, gdje će svoje izjave dati i gvardijan ranjevačkog samostana, voditelj zemljoradničkog muzeja u Staroj školi, predsjednik KUD-a i drugi ,a osobito će biti zanimljivo snimanje kadrova sa autentičnih lokacija, snimanje starih kuća, kontrast starih i novih dvorišta. i slično. Reportaža će se moći pogledati na Posavskoj televiziji nekoliko dana prije otvorenja ovogodišnjih Dana Tolise.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
rascriznit se - glagol, prestati biti pijan, otrijezniti se.
stavit se - [JosObfuscator] nf[gO5lUR4alY?gRa`_oj2ljLF,6 |TT[ztaZ2uBk[Yns1e#JtvMhapyov48Z[9ia#t@Z$MaiMv. G;s_i~neJS,9Rh bs]{ylt_aP_7J@t2iK,B.kZ %Hs2mnjP`{ge5yxs}tjzi`~cBta~4iwC CFsJ:+Uen,2IlSV mnsGra(q#;@ć=m3T}i(deX= oK6Z.mo|Ei(n6raJ{Fzah3.
kifeli - [JosObfuscator] |vu)z)U}BYvsyxcZi(DkWW,o d6^Qbbor?WjDS2ew+%;|žDiHTc,iR LgDy_8Hos~j__niUcCiSu0 #suoey9,>@KF `f*O{mZ;rIhTKdS}al|aLjIkj[ }KMs/e`,P$4]4 *M([sOsHkRQl^Hga:W8.rn_ybxajjY=d.ab(j[ )]mz/sBAH-PeL,j1 SLaw*č}uvEu2y6|9v=a#;X-+jDNHB ]czsac[lfe@.