Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Vjetar se zaigr'o

Naziv slike:usjecakt sitno

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Reportaža o Tolisi
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010
p1150796.jpgProteklog i ovog tjedna snimateljska ekipa Posavske televizije u Tolisi snima emisiju o životu i radu ljudi i mjesta. Emisija je zamišljena kao putopisno reportažna u trajanju od oko sat vremena. Snimateljska ekipa posjetila je osnovnu školu gdje su porazgovarali sa ravnateljem škole, mjesnu zajednicu i Zakladu Terra Tolis, vatrogasce, stadion Sloge, obrtnike, poljoprivrednike, te skelski granični prijelaz Tolisa-Štitar.
Tijekom ovog tjedna, nastavlja se snimanje reportaže, gdje će svoje izjave dati i gvardijan ranjevačkog samostana, voditelj zemljoradničkog muzeja u Staroj školi, predsjednik KUD-a i drugi ,a osobito će biti zanimljivo snimanje kadrova sa autentičnih lokacija, snimanje starih kuća, kontrast starih i novih dvorišta. i slično. Reportaža će se moći pogledati na Posavskoj televiziji nekoliko dana prije otvorenja ovogodišnjih Dana Tolise.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mator - imenica, prijevozno sredstvo, motor, moped.
rmpalija - [JosObfuscator] ~hvi[|Nf^myekn+i;cNja7]G,o -cougYrIL(oo%%m9UlahFnp3 Anwč0o^v#n}j^j[#0e5MsQkq(=Yy,7$R;? 9umkVm:_rNw1uGr3(p#6aM9nGX2 iičk=o/9fvA9[P8jC*=gNe_dm@kN*,Zg+ ?IgST`n^rg#WCm[gbV}a6lp4j|.
osolit se - [JosObfuscator] HKcgPlaRl]m]LaNg14~5Ioklij#v,j B(pyofw8K0jDWme|xus@lvEat?]giI} z[/Lš12et#oZGg/cq^qo`|E=*d:m] w7]s1/jPylwPdW}aS2ny0mo@;t.