Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Ljepotica sezone!
Ljepotica sezone!
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010
NK Sloga TolisaU subotu 15. svibnja Sloga Tolisa je odigrala 22. kolo u kojem je kao domaćin nadigrala ekipu Dinama 75 iz Prijedora. Utakmica je igrana po oblačnom vremenu što je bio i razlog manjeg odaziva navijača, ali one najvjernije, njih oko 60-ak vrijeme ipak nije smetalo da bodre svoju ekipu.

Sloga je u utakmicu krenula jako ozbiljno i u drugoj minuti stigla u vodstvo od 1-0 pogotkom Marija Nedića - Jokinog i dala gostima do znanja da bodovi ostaju u Tolisi. Nakon samo 5 minuta ubačaj sa desne strane Mate Nedića - Mapinog i dobar udarac glavom Peje Oršolića - Ceke domaćin udvostručuje vodstvo na 2-0. Nastavak utakmice Sloga je i dalje napadala sa svih strana, ali ne uspijeva postići novi pogodak. Dobre prilike propustili su mladi napadač Sloge Danijel Oršolić - Danci čiji udarac prolazi pored vratnice, Mario Nedić - Jokin te Marijan Vincetić - Mija čije udarce zaustavlja jednom vratnica i jednom greda. Ipak domaći igrači uspijevaju postići toliko željeni pogodak te u 32.-oj minuti. Strijelac je ponovo Mario Nedić - Jokin koji postiže svoj drugi pogodak, a Slogin treći. Do kraja poluvremena je ostao taj rezultat iako su domaći imali još nekoliko poluprilika.
Drugo poluvrijeme je proteklo u znatno smanjenom tempu u kojem su gosti bili više koncentrirani na obranu te tako pokušali sačuvati svoju mrežu. Domaći su ipak stvorili nekoliko prilika te se Vedran Vukić - Veky uspio upisati u strijelce te postaviti konačan rezultat utakmice: Sloga Tolisa - Dinamo 75 Prijedor 4:0. Utakmicu je prije kraja napustio kapetan Sloge Marijan Nedić - Gerd zbog ozlijede koljena. U ime svih članova CONCORDIE želim što brži oporavak i povratak na teren našem kapetanu. Slijedeće, 23. kolo Sloga odlazi u goste ekipi Mladosti iz Sibovca. Nadamo se lijepom vremenu, što većem broju CONCORDIACA i novom uspjehu naše voljene SLOGE.


Mladen Dominković Trava
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pata - [JosObfuscator] rYi%2m,bJedGn-ViN;h,c9eaFRT(e,aW1D* -d2k:Mvi$mh5Gl8W._j?emw/2nVi;[Yv T$iTijkn@. OUNsc{>}Gu$š6kUmDe%Z)RmniD;i2k( WSOmk.;0ni6še4ieHR>ćE[=rY )I-P;izze64 zsr)v4R?~i+?^n^UjtsAX;k,`|^+owtH1KgHs3 sbJ~RGuiI`QtUCTaQ-AdD.
zakocenit se - [JosObfuscator] [Eg*)]lt(lp$amPf.g4Y%uoH>NthlxI,} |,v}iy#zVel>HgH`[BHuMm/(brori}}yFWt_BJ.i:# 7s?a=z.CrntaB:*;kG- guOPp:fss]l}v)jasBewEFbdoz$[ YRDuYsdmRI=i,gXJkjEalO}HMn)jiRaVeN`.
lajbić - [JosObfuscator] xžYe@hnF0SVGsW{IkR66vi9{KDp 6Lo3#6d?0ojbe%zQ)^vLz.)naiN ybBbFpobXr)eIHdW`mseWtjNM,O? P,g]orjk%Wu8Jjdl5Hn4wpjrqlSca|LO[^k