Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Nije loše Drca, nije loše uopće

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti arrow Ljepotica sezone!
Ljepotica sezone!
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010
NK Sloga TolisaU subotu 15. svibnja Sloga Tolisa je odigrala 22. kolo u kojem je kao domaćin nadigrala ekipu Dinama 75 iz Prijedora. Utakmica je igrana po oblačnom vremenu što je bio i razlog manjeg odaziva navijača, ali one najvjernije, njih oko 60-ak vrijeme ipak nije smetalo da bodre svoju ekipu.

Sloga je u utakmicu krenula jako ozbiljno i u drugoj minuti stigla u vodstvo od 1-0 pogotkom Marija Nedića - Jokinog i dala gostima do znanja da bodovi ostaju u Tolisi. Nakon samo 5 minuta ubačaj sa desne strane Mate Nedića - Mapinog i dobar udarac glavom Peje Oršolića - Ceke domaćin udvostručuje vodstvo na 2-0. Nastavak utakmice Sloga je i dalje napadala sa svih strana, ali ne uspijeva postići novi pogodak. Dobre prilike propustili su mladi napadač Sloge Danijel Oršolić - Danci čiji udarac prolazi pored vratnice, Mario Nedić - Jokin te Marijan Vincetić - Mija čije udarce zaustavlja jednom vratnica i jednom greda. Ipak domaći igrači uspijevaju postići toliko željeni pogodak te u 32.-oj minuti. Strijelac je ponovo Mario Nedić - Jokin koji postiže svoj drugi pogodak, a Slogin treći. Do kraja poluvremena je ostao taj rezultat iako su domaći imali još nekoliko poluprilika.
Drugo poluvrijeme je proteklo u znatno smanjenom tempu u kojem su gosti bili više koncentrirani na obranu te tako pokušali sačuvati svoju mrežu. Domaći su ipak stvorili nekoliko prilika te se Vedran Vukić - Veky uspio upisati u strijelce te postaviti konačan rezultat utakmice: Sloga Tolisa - Dinamo 75 Prijedor 4:0. Utakmicu je prije kraja napustio kapetan Sloge Marijan Nedić - Gerd zbog ozlijede koljena. U ime svih članova CONCORDIE želim što brži oporavak i povratak na teren našem kapetanu. Slijedeće, 23. kolo Sloga odlazi u goste ekipi Mladosti iz Sibovca. Nadamo se lijepom vremenu, što većem broju CONCORDIACA i novom uspjehu naše voljene SLOGE.


Mladen Dominković Trava
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
atresa - imenica, kućni broj, adresa.
cenker - imenica, ribarski alat nalik na vršu, napravljen od koluta drveta i slično, opletenih mrežom u obliku lijevka ili valjka, unutar kojeg se nalazi suženi ulaz u obliku lijevka kroz koji riba ulazi unutra. Cenker se otežava sa donje strane kako bi stajao na dnu.
šklizanjka - [JosObfuscator] H4xirnm.}#M)e[n>Rilckv$86ak,0c>* 5J^m/yjh%qIekaj$s7tx)o$ V7nuna@?E U6irfkw$o@j}vURieJsMm^llZ .Kq{sc#NZ8eLda BkjQw+]l]rwS4in->žE].sei,;m #E.QimY*-zj2OyGe.YiSQsL^%tQBOGSoxed ,TqndYTeanw O5kiyD#_o7^IjjBOe{Em|@ NkVLj^dReMS:7} ZYkurorigVt~6l8|at>hđKDKO;ecnI nusz+nyiwjR2pJe/rgl,N* o)y0t_e_@= }N+d`saTNEl2ruJjTE5žZ(itiA /I>/Oz#65~a-3 Pk,Mclw9Cib|9z]2p?ah[a?gn(jTuhF5eG$Iv.Z$I, #@-1aMIo>?:)žOe~yl sDbxiHshlxtMiE r:KsTpm0o%;w[$dJ^pP E5#ifZS$cz`:Ojvv348PjyOe7bse@qnV+i=cHowmY3vz |1IIneQaG77dgQ:~iEbRQvLor^|O2mjB bqmb|iU)l,ioiUJ/`q {6=Y,njZjka= gsX)?rUa,7vH@n-i>n${iFj)|.