Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 110

Naziv slike:sava

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 17.5.2030.g.
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010

vrba.jpgJučer je održana sjednica vlade Federacije Posavske. Između ostalog pred ministrima se našla i točka dnevnog reda o nemogućnosti ministara da prešućuju određene državne tajne. Nekoliko bivših ministara je čak i tragično završilo svoj život zbog ovog nerješivog problema. Naime ministri moraju šutjeti pod svaku cijenu i državne tajne ne smiju govoriti čak ni psu, a što često dovodi do prenapuhanosti, nadutosti i nadimanja njihovog organizma , a što na kraju završava sa eksplozijom ,prilikom čega se ministri razlete kao da je u njih postavljen plastični eksploziv.

Nakon punih devetnaest sati zasjedanja donesen je zajednički stav sa kojim će Vlada izaći pred Skupšinu. Prema ovom prijedlogu ministri više neće morati u potpunosti šutjeti,nego će moći iskopati rupu u zemlji i u nju kazati tajnu koja ih tišti, te nadima njihovo inače vitko tijelo i trbuh. Iz rupe će kasnije izniknuti žalosna vrba, a od te vrbe pastiri će napraviti sviralu koja će ako se bude puhalo u nju odsviravati tajnu koju su ministri kazali rupi. Na pitanje zašto baš žalosna vrba, odgovor je jednostavan. Zato što eto tako. Ovaj prijedlog naći će se pred Skupštinom idući tjedan.

Druga vijest: 

Kao što vam je otprije poznato, na našem području već duži niz godina djeluje Tajni agent 00387. Njegov zadatak do sada je bio hvatanje kriminalaca i odbjeglih pasa lutalica vrlo sofisticiranom opremom kao što je naprimjer poluautomatski hvatač maslija i balondži za potrebe naše Federacije. Od skoro, tajni agent 00387, bavi se i drugim hvale vrijednim poslovima kao što je naprimjer tjeranje političara u kut sve dok ne obećaju da će ispuniti svoja predizborna obećanja. Za ove poslove naš tajni agent rabi vrlo sofisticiranu opremu, a najvažnija je satelitska tjeralica u ćošak 11200 RP11-d6 KX 8, napravljena od nesalomivog stiropora, presvučena nevidljivom, obogaćenom ugljikohirdatima i omega 6 masnim kiselinama, bijelom, lako topivom, od sada po posebnoj cijeni, čokoladom za kuhanje. Za razliku od prijašnjih modela ova tjeralica je mnogo učinkovitija, jer na vrhu ima jestivu kuglicu od mjesečevog brašna. Od političara koji bude satjeran u kut jer ne ispunjava svoja predizborna obećanja, tajni agent izvlači obećanje da će ispuniti svoja obećanja. Ako pak ni tada ne ispuni svoja obećanja, bit će dužan obećati da će obećanje da će ispuniti obećanje održati. Ovaj postupak se ponavlja ili beskonačno ili dok političar ono prvo predizborno obećanje ne ispuni. Istini za volju, većina političara se opredjeljuje za onu prvu beskonačnu opciju.

Dolepotpisani

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bud-pošto - [JosObfuscator] /^pjrw8Qi:l]cpQ5oh#Vg0t,bbS4U -v}vp2e@(Zo$TnlomGGft3az iptLrpo@7vP{go8.Ilo,jR+n/X$o_vj(1,Dzn;> _u*Rnok(QDnxyo3X6Fr šF}mtpuF6oMB F8@d)sueQD{g^ ~>i3u7sYopCAB%Sl-+Ga$}~YstSxiW d=k.bCuKT*N[p(L8Ri[tQcWi2,nSWir /}r?NpEr_~biGh?(sn13tL/oFKu$JZYpMJa5%čGnK+$H1oV[{+,(B;b u}zKjC0me[LfMtxb/Qi/anis~Iho
zelen - [JosObfuscator] 1i?DFm)/3g5em-(qnuC]i4#Yc3FHA2a`fnbr,HN 1t@m[;qC{lu,Oa+G2-8dGR`MioN ]kxfxgu;-pH)uA8?^xs;c~j,,) XnH^lFimN,sbVtj/,$YoJLv/i]q oTeA_mG5r[4lkU{.,a.H%[dHl3ro#}ggDN^ wOokBHauby#hOpGuuKcm1smAPpaB/,?5j DBaTnQL.Pva^zTiu.vz`3 e]vCzUJo$as QWw%j.-cIeE1Kpl9>P[bog4e G@)oUYI_dk OtX^=lCm=-RiDsOt3.Q7o;Oov-l;Naxu*>{ 66k0mjOl/RxUzaWlSdVfaoPgcOy2u w[J^kku0+}[p~ugAsMnKda3,.
padanje - [JosObfuscator] Gwrj LZxq_p)]dKfrt>o[E,~*m%#rH3ji;eVmnlaD wv>zyrZxgeSmfDe0nO_g@RaZ,MPa 7M`k,pAoa%,c$ M:Isdhn-EiqxxZja@eRB`r0gjE}$,8:W lK5hb`1*~Ai=B1lRd`nBoCB )]>(kdrgojj3a5.{L lpwMrfrK87opBI#mu>MjI;e=u_nI[aHRgSt kTMD/vlMrse@mjezbnxNrma{`z_ Wxopk#[oTqj+UA]a? puxu>~kvfgl9jiubjwS:čtu_Z]@^joecLK3T #{p3a]0f%/dCalPupl?NGiwcnre.Do:V0, EA":k`:xnTL~)jgXLqg#)ttIa*0 -ZiCm-]B.EehO( h|@_Pu2T_vQa%SCt4PLkTiS]lFoNL+^ EBs.4up1 #==YJllF^etbđOo1@m,,j4 dm`uoZp5V~r4+a6W=D% $diaP7SK Sćq=zeU ;Pd.l:oD?ć51s dXp9>a*BaIdKKcOeaCP/Y[nFj4]czeSk3"-p;3!