Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 10
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
živičarka - [JosObfuscator] @C(#]nba^;z_(:@CiRjwv3)S#1 )Mz;saV X_3.ydxE9o7[8mt+?eaO6%ćP$duU~N aN>koog=JT=kGkno(nnšBq N`F$7kztoYdWJYj*>WatMf 9vbPr`bAoiOrPagkHb%v_Ili>,[ 6?+wn{Z7Tsa$?Y[y PJko~wt@j*x3v,ct.xoB_rZ@aeNR|KnoomO*imfW9.w KK3NAsyamid*qzUoa}-ixlnvQ]sJa f%BnddGV-oHLbViT=zl.a?v`w j{va}STIjS7l93e4;4rVeoP}82jdjVBa9=pOt?88`nJoWJd_B (Jl0rs?@aOzNdl))iJip 5S4kWt^t96oHFfYkgparkD@ S@:MšstAJRQRopbi Es]LepuU wGhH|(riabnj.Cnwio 76{)uZ# |bD5GJl$Qi{azh~iK/if.nlPBiAXXF% /kž7irn#~gvi/4j9i/YZ:k#eXYh,$# F$t2ex8 zwtOh@ud46 Yt0Pn}]_+ei/ds:ueKv{ `ixd lj.a>Bazfj#@eKEa=/.
pridmrak - prilog, vrijeme pred sam mrak, predvečer, svečera.
klipa - [JosObfuscator] T52f;i(lm}HX{eYn41i9e)t2c^2a[7,~ Qwmkc`Uo3(`]tSkFIKam,b_Jz/ z0tt@5oh^lcjdZkad@sg7(TaZ=D,*dFr Kš5UtHsz/Rajpc6p;pvPY.