Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
masur - [JosObfuscator] 1CinsSzNm/Z5EBe^sM1nn/jzNCiKfneLcuw1aN$,I rD}bdgYQrg_}vY-:5eonMFa2 4HnxSHf^a/s2p6iZr*Eaj-[JxvsTha2aB} BB-`tzt>?apoSZ =nb.0aUP^m4HBa~b:tsAai(9n}]bjV=jceb qkS8o7ny2cfJ{w^aJ*/>2 biQPldo.Jijp JEbUkv.C5Wuq[niQQD0ea[-g.
kleba - imenica, veliki nož, nožina pogrdni naziv za nož. \"Šta si uzeo toliku klebu za kompir guljit?\"
ogrizotak - [JosObfuscator] hA//u}Dvn}nxuo]i(tPKvrdIazT=3nš:nsj5xfiUtG@ nEqpn,xe*$+fjuge8?os{)tdi;*%UFvI|(eKi2zU= bu:udKj*1tiePo)iF yjtz(Ca^[.b+X0u]*kX#;?e>2vZ *2i0Ca^lMc9#i^]w8. _sOz]nQ4Qwenk-i-i.wh,I8W saYv8QrDsb,itQcat{ ?k.5*r:/y6upEšV7a_k{_fS|a;*9,YO, po@#EdpthiwToZB jljCVaC;ibry=b?u`B):skAe~^*a L=8*iBEl+0csviw$Y [(kBvabKrVu}DN@*šjve(FkxFW[oeLJ 6-.okh_oL=oUqUj%eV,i2=- 37[oBnks),?L_t9M-ad[nHT3er} KkP9hXa3e2SFdlz Qz4kfsj)e7G*cF i/bj:Wa/7|Kb^u-9XkG6{aDwA~f |%Qi*$tCl@(iw.#, rtkZ6EtHr;u7ob:šFkLr7a/vxFu l,]pE6lWo,oHajZSfexfo@QdO)2aveS.