Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:KUD "Kralj Tomislav" Tolisa

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prikuče - prilog, prije dva dana, dan prije jučer, prekjučer.
uljat - glagol, 1. o Savi, izliti se iz korita, poplaviti. 2. uliti kakvu tekućinu u što.
cvičke - [JosObfuscator] ;JZmL`n=^1OMo5BYžL(ZR/.r JMpva.>rp3nb;sX{HtMS@a%@m% T8lu#qoah$fg4W3a^nOn~ex Cp[4lCa[tOGbnm5YnFe7QnK2ke0b #=co3b_[uu)LćPVe=o,6`d _msu`-J.aaHU DD62mne9zt7ks=aZn?V^i6^ZCKm6z:Nf arbyac_pvGn)imR|mnbOA rdđk:5o%X?b>n`oImUzt.o*Hx EG>=5KB$QoRzgR;rvFQc)ip?s=:FatqisYYl/=he] LiZsKu/Je ky9qis$CteR1b2y RBEQuQg8{*ll+ZahSv>K~d4nzboYrme2%R |o2z>a8`qI -s*a88J0Ftkveu zt.}z}ej9>lAEebli>e%Ae@sFQB[Onrwm;o%*ag8j Ro7UkdG$YYghz3h.o9`WRj?Ba~+x0.