Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:zalazak

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
patka - [JosObfuscator] lb,JKiGKmee,ne4iwc_a0h,be *9g`(LJ0uReBmRAseGunANnqVaw :pzpxOER5oNjsC]6u,7;IdSHa@rB[Q,^6Nt ^x;,z9z-jash#n Iv}go[YCrqGsijf+17j8Y%a_3pn~jnfC-eGD r:=lX/y;j0$d:Wu:iYd93+3:sOoPkt@Aocyg:+| O@b_tDUi+/8Ybj$e8yuWl*yOQa1,=C m6nw$aV@ /B*`%tK[Oa%aj2miIx Gc(LnH#hafJ+7(čriunb8U+ 4>š}tBUoN0lcx Vs6p@,e* _nh$}ltaDOpK/bRZuJ>1,9nTi{q 2gv2rcvgu^Zu0-ćRo%w|8m6TGe ;)>9vU/d32og6d%dToif>mUSM,2A,5c Bti,eCFfqYrfm2*V9IoxfoW9;oi7ry`L_F.
bilit - glagol, postajati bijel, postajati sijed
zaguljan - imenica, naziv za tvrdoglavu, zaguljenu osobu. \"Nisam ni zno koji si ti zaguljan\".