Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
modlice - [JosObfuscator] [3 cAm 9y6b 4sEp9,alPK?aB.P0;4S $o/v6vj~ar/Bsc_GtSkgH^ag^He TF5sPtSxa+sqLr:i]Hi;Hn4:`2sYX?p4k0,gGi*h-h VlsW_e^ufODn+hf?LUi$rlhX; s+sQk[0~eoH]B%lO([zvaHmč.{0ma^7{V> /omE55[db 80bd4rv}84n`bpz=a(qSk4,7u š^jve_H=+lćj)q7e^{;r?UUOa7)2 S+iu|a s|}Wm}2dxRaX~+P{s>]t@*P{iRS|FW.D.E8 |Jz~vM87;4~oWMb~8guOuCOYLqćO.A+idTf QxsKkYy%a-|1s>cePyt@=>oL1jlsGa4jk(H UOdsovuwF$$ NiYBw W_Jqoqr-J=a$sM1X)i%N9o.
uštekat - glagol, uključiti, osobito uključiti u struju.
ripalj - imenica, vrsta korova, koji na sebi ima sjemenke koje se u velikoj količinu hvataju za odjeću. Sjemenke su tankog, duguljastog oblika, koje na kraju imaju dvije iglice kojim se hvataju za odjeću ili krzno životinja.