Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:kuku

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ulapućkat se - [JosObfuscator] ng5u=HIlo|$.amACuLgLrl4ohsgwl6,uw#IL [V:_@i9sZATpg@0_r=7VAl3LPHj?BqDa#)KEtDhZZIi> @s5(KeK,=sW(5 =pkS?o/U:lrkAyPFvx8$)Za6*XYs_Ni/tBI,=i;`(. WswexoU,V @;`lo(ItwsM2iT2oi],yIbPi,,U.)t-skoq :G#Tios.@ZppI@3yrk$l8L}kj2b04aZjt}i8n Fps)5eHvHvY E:i%bO7 %.pv3sUmo2-NJkeCDbvW]jg7aAyTucs5Fiitpt+n2i/ ~Zd5s1_eOn|W 5Sjb(4aejDlS}m}oziJ.maD? piLl]P@ti@T `zh_a|sXZ 40=v+KEg.rIiEKj,9:e8FLim4epOgB@ O~{Oj>ZMMLeYlN*^:a=?DkD.
vrpat - glagol, tražiti razbacujući, biti neuredan prilikom pretraživanja.
šanto - imenica, u igri anjca, naziv za igraću kartu damu žira, koja može vrijediti 3 ili 11 bodova, ovisno od toga što više odgovara igraču.