Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vođica - imenica, dio na patentnom zatvaraču kojim se zatara i otvara.
mijur - imenica, opnasta vrećica u kojoj se sakuplja mokraća, posebno je to naziv za svinjski mjehur.
usanit - [JosObfuscator] y.%og[l[%a@bgeo^l9,*$ aW1fQ.c eYoBol `*wbtiDYNl/egjmjQt.i/kW[a^{mzPa-T,PEv? Oi-4zhnF-gzPuD8N`bqGqQdisNeFFt]xHifcs 1REb:OoVTj7ud@ pSQDSia;o 0xsh[0K:vgMgjG6}_eqs+7žH/{7iRA2@hnK~HuO[-n4,MU[p3 (Ou18|vT9eumR(n.uJ{tyLsik{.LC? S.c2VN_9F.4_x _Uo.0i Gvvat2o4Gd8Mids],6VV ?G;v+nfA#dteUBsUxuMt_agqRteDvL$iaj0,$^E T~pV2r5Me,NssAza=)tNh*nwFuq:?kwtfHrkIiP.