Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ukucito - [JosObfuscator] XpsArJ=S+i5)?dOjT]e.r#e;vpG,c=@ 2/;ponan:oVuOL r*k}c2oS;jm%1MWeD: )Sj{JegHX 26-i}#*z^Kg`+lBeuod#@o]m}o 0kt{panj{soJm} pimfnYrJ[sytAvbfMLoOOq6^,jB]$: $8soDVQn9;Qko$tB G=19kGoDc#0cjtdeW$D k{sp`I0}eh?1` PKnH,oIeaKA qmz>r}zd^-a=`,u(CJ r?Zxa[/UB FžT0Li70Q5vTVCo-U|= yjw#ZeLY.
uzam - prijedlog, sa, s,: \"ak te mlatnem uzam motku priko leđo...\"
kuvačica - imenica, naziv za žensku osobu koja kuha, kuharica, ženska osoba koja je zadužena za pripremanje jela u svatovima.