Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:godine nisu prepreka

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Održana sjednica OO Dana Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSinoć 10.5.2010.g., održana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješća o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu književne nagrade fra Martin Nedić, podnio je izvješće o broju djela koja su pristigla na natječaj.

Radi se o 24 zbirke pjesama, romana i drugih književnih oblika koje su pristigle na natječaj, što je, ocijenjeno je, impresivna brojka, pogotovo što se radi o nagradi koja je ove godine tek utemeljana. Iako je izbor bio težak, netko je ipak morao pobijediti, a o tome ćemo šutjeti još neko vrijeme. Ove godine sav promidžbeni materijal, sve zahvanice, priznanja i plakete, kao i pozivnice, bit će u znaku fra Martina Nedića, a oko dizajna istih po prvi puta se angažirala i mlada buduća dizajnerica iz Tolise Jasmina Oršolić. Posavska televizija napravit će reportažu o mjestu, najzanimljivijim stvarima iz života mjesta, povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, koja će biti prikazana prije ovogodišnjih Dana Tolise. Inače, sjednice OO Dana Tolise, održavaju se svakog ponedjeljka, a o najzanimljivijim detaljima sa svake sjednice, pravovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
izmolit - glagol, proturiti, isturiti, provirivati:, \"vi kako je miš izmolio glavu\".
varzilit - [JosObfuscator] 0L]bG=(ojMFj^I.0iD#Pt/FpiXvv$,Yc9 UYqfvvN]6ay@rc`,b_$wagtBwziEKi|V;[ p{BS8vFW?av}Yr_ozBmb8iQ|AzlZi[UtW* *Av]@jE7a]j{%ojDrcjhTavZv-IG ;byd|X:o[K^jso~;ni:tmiUV* n]jGat`4j/%a
Ajoga - [JosObfuscator] Ui?09sqm^x(lSe>[n32jK1i(Sc?da.{M,$EMP*i{.zq+mgi>kSišaT4l>/]lj]R]e{>neOcaNh fNoeCS@s>YhWoa2uU4btcYa_,,pU# Fq}rDsxi+en>$o>S$.nd%Wsi`LACkm{9tk g(DzSka{YB] ^liTlLfi=FIBVjGeRB4qn--oM*acs7WIt8jI8.