Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Treći poraz sezone
Utorak, 13 Travanj 2010
NK Sloga TolisaU nedjelju, 11.04.2010 odigrano je 17. kolo Prve Županijske Lige Posavine u kojem je Sloga Tolisa upisala treći poraz u ovoj sezoni. NK Korpar pobijedio je minimalnim rezultatom. Utakmica je igrana u Tišini zbog radova na stadionu NK Korpara.
Susret je pratilo oko 150 gledatelja od čega 60-ak vjernih Tolišana.

Prvo poluvrijeme je proteklo uz dominaciju igrača Sloge, ali bez rezultata. Najbolju priliku, sa 7-8 metara, udarcem iz voleja Alenu Kobašu brani raspoloženi domaći vratar. U nastavku Sloga je i dalje redala prilike, ali nisu mogli matirati najboljeg igrača utakmice - vratara Luku Kobaša, doskorašnjeg vratara HNK Orašja.
Kazna za sve neiskorištene prilike stigla je u 65.-oj minuti u kojoj je i postavljen konačan rezultat - 1-0 za domaće. Sloga je poslije tog pogotka krenula još ofanzivnije, ali bez učinka. Pred sam kraj susreta najbolju priliku ponovno je propustio Alen Kobaš, ali ovaj put ga je spriječila vratnica da se upiše u strijelce i Slogi donese bod. Treba napomenuti još i da je jedan od Sloginih navijača zbog velikog nezadovoljstva suđenjem pred sam kraj susreta ušao i sjeo na teren, ali je sve brzo riješeno pa je utakmica mirno privedena kraju. Slijedeće 18.kolo Sloga igra na domaćem terenu, a u goste im dolazi NK 19. srpaj iz Oštre Luke. Taj susret se igra u nedjelju, 18.travnja sa početkom u 16.00h. Pođite!


Mladen Dominković Trava

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
plajva(j)z - [JosObfuscator] EDiOJDmOQL:(eFnnr^m;4iABDhcxRebaYkO,l,*>z}2 vw^Ed(rwW7,vJe32nQ6akg |eZYQzU(TiW=d2f$a.jBWrlt3sY`kL>IzTat ^MNg=`5rkCerva:}fr?6.i4H,te/vn0nJa(^Uw O*o91lw>efioLv~kxMhNRa?.
izuvidat - glagol, tražiti nemoguće, tražiti mnogo, tražiti neobično.
krstopuće - [JosObfuscator] NrZ9PNpa+3.pssvkepy8rMNiTžuZjtoL}Fe[oxct,U (ri]aRs+k/)lrHsUnriPc=-l]:a