Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 040

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Uskrs 2010
Ponedjeljak, 05 Travanj 2010

dsc01523.jpg Ni ove kao i svih dosadašnjih godina nije falilo jaja za tucanje. Ove godine su se mnogi stvarno potrudili u pronalaenju jakih jaja. Ovdje je bilo teško procjeniti tko je imao najjaa ali zato znamo tko je pobjedio na turniru u tucanju  u caffe "Sloga" ...  DODAN VIDEO

Ove godine na turniru u tucanju koji se odrao u caffe "Sloga" u Tolisi bilo je kandidata i iz okolnih sela ali nisu se pokazali kao jaki protivnici. Ipak su Tolišani imali jaa jaja. Pobjednik turnira je Mato Oršoli ali nije "MAUN" nego "BOO RSKANOV" . Boo svaka ast!

 

Ivan Dominkovi (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
dvounjak - imenica, vrsta sepeta koji ima uke sa dvije strane.
ulapukat se - [JosObfuscator] 3vm%DgXGGlM+j]Ra=goh91oTli,IY) ~hVi#)n;swD)ppNT~rT6N(>lY,a]jCrant^iV%V] b3sTBeHM,z Ht=i_pXoVk~Z]Ev:ba,_;sx,iXNMt$i@8id =`}Zs;0aseX,5: do)srSovB19bGi-ohzCt,wzCoqI /8xHIiB8^-s_:3=wpXr,_m^lvQjlZ)a`73t;i/4K 5isWe:sy$ $)4;iAI81* %|[pDo:h>fkC.`v3psF*aFs9Uai/;yVtBzVDiDah0U {dsde-JYdw 0_0vjBFoh^ecGdl:wo@.KPYmP |Li};lv^kibSd O$5zk(-a*D]`% Jrk1hv|r?Xav}iKA~jSFWjeCw6%m_tej)S 8L0r=jnP|#eUl;fWJJaAOK.
uroljat se - [JosObfuscator] igT1lJabbgt4`^of+lkbf,C7y Ad8LY;oQ(b_kUri,tICbRiyh [d]hkLCiTlST)eS},A_u%? p%OjirTXa((?-k)sKorH}AL h7Jsi%e/y `qC+EuQ?VKkdZ{e(bD/KNXl{q>tjgaw9Ytzi@.