Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:Ekipa Tolisa 1 i 2

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Uskrs 2010
Ponedjeljak, 05 Travanj 2010

dsc01523.jpg Ni ove kao i svih dosadašnjih godina nije falilo jaja za tucanje. Ove godine su se mnogi stvarno potrudili u pronalaženju jakih jaja. Ovdje je bilo teško procjeniti tko je imao najjača ali zato znamo tko je pobjedio na turniru u tucanju  u caffe "Sloga" ...  DODAN VIDEO

Ove godine na turniru u tucanju koji se održao u caffe "Sloga" u Tolisi bilo je kandidata i iz okolnih sela ali nisu se pokazali kao jaki protivnici. Ipak su Tolišani imali jača jaja. Pobjednik turnira je Mato Oršolić ali nije "MAĆUN" nego "BOŽO RSKANOV" . Božo svaka čast!

 

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prišuknit - glagol, malo pobrisati prašinu po kući, na brzinu počistiti: \"sad ću samo malo prišuknit, a za Božić ću posve počistit\".
palančorit - [JosObfuscator] wcdIgn:AlCMaY*3wg-G#o}]ltX,s?; zjo?+sXeF.nsekg^t_%4aBi~ ;hSr=a8?~Onf+#8ug|p?N V(pWW;XPrybHiK{.jFe( o+@JSnGVeJg3RiXFo|C D4,*šyBl45tIlHYDoZ9*) E`15Uj8WnNeWE tNfp8QB{og~nIs4)kFtYaLm=sv3QAlBrT.j{r(/eVQKQnK/a( 1;^}nHo#aW Hs3tG0qW/ow@[wYlbpMio.
zasutra - [JosObfuscator] BozpFBr5ixFl]EoRougo,ijSJ ;|dS)Rha/n; =$FdenC2yOaVW4{k6Jwo7/fP3nObN Rp._r:eptsky47oks;ju.8tvSHri:apu0.