Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, službenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog života općine Orašje, održane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama građana s kojima surađuje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadržajem i što je najvažnije daje važne informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zakatančit - [JosObfuscator] :gj5i#4lQ_Ua.|;MDg`SF=^o*tJlzPHK,m B;_%vGOiX.5 YBzY#aX{uć>Yi;l@^iLbZt0+a:tt6(C.
bilit - glagol, postajati bijel, postajati sijed
trobojnica - [JosObfuscator] xdziK8o9l {=P?m%BQ_#k(1ie;6r_p i[hn-EQ$3aIr+xFo,ddd^+nEzfe@]CgA Fn/h?n1Orcnm_}j/q-Ve$`,AK %[5-QkvvGokqjT*9Ji}m*Q O=C[^s}1eqsg$ do8Vkvjwed8sžj-eh R(5goN=LiWkHo[Olu8 ipp68x5o;LjcjS7puoahpBpOs9_-fa.FM2U.oQ{-j cCN4F$Ea:zV6-rwi5anx#v6.Kx ;$t>t}G8mH.Hlf^ ed1WkeQocNb`/,|iX%o,ET:1 Tbj@[=Ye3E,B 8f)Uzi*Fa4St+tCTYqoe š-StU6@jGod 2L^Us>ydeqJ s]hTohbx+K)iačXn>toO|O w{]s@aF#[HKsFaPtgo%`6}Rj-bFi5 fCo8E8d/ l7b[MtxU8rFv>liU#gjM~^gu/+0 %bsovjVjLLOt7aFP_z:kR (cdwz[r$>)cvH6#lbe2nFOe_es8,3 :b~iMUjHFe[tql0DeO}B8 EXiMk$56 }@lTJpYml/.qaAoB$v1$_e?2A:.