Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Svi Sveti misa 2008 03

Naziv slike:Predsjednik vlade P Mijo Matanovi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, slubenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog ivota opine Orašje, odrane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama graana s kojima surauje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadrajem i što je najvanije daje vane informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
dodit - [JosObfuscator] $P|gb^laa~uKug_Vo:1SnKll8,sQ/- kewJdOepGo/6}Acl/f@ab-{/}zAi})aiVoB=tDi$AXz,IW |C,j3d8E6oSk:lS;atr][jsaFv8an,b{et7yi,{%,Q_Z#5 }phij5`o[Dsky9;jXPgA{ejw~iiklpvA:a6{tIif Ckg?toqV3Weg]a,^i.
ovrntlavjet - glagol, postati iskrivljen.
katulja - [JosObfuscator] 6C~E[id]mWU#)eH11)~npL=+:i=cQ8PBa,:Fe,26 y~khuxtZ7.UiJ#yYjLdeiQVwcd=E6[ah~}2),9wbJ wy`ki%u}u?UtX$bU[ihO.Dj^aEfSacQ,/?{55 |AIReoW%ws;:Nombn|}IiW?t+o)|Uw] 7|u(kTuKSGteiQ/jHaTvi [1okcii,@gXZf,Na(MdrZ^v6e-5taN^Kiaa@Yc.