Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, slubenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog ivota opine Orašje, odrane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama graana s kojima surauje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadrajem i što je najvanije daje vane informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uturice - [JosObfuscator] #=pELyQJr3JiY6slEp>o8glKug,d?`,u s*BvZe8P7.sEihQ ,Lv-Hjub7t{gU@2u?o_{r*Ne)f0.
rljat-spavat - [JosObfuscator] Jg8Z*{l@:GarpUig+os7.?lh}@,^ sGo%s9)+0gpS7faFv+^3attS%K@inr04 Vd+uTo++b{;hko#xJAk_iA^mmqqX zjzs#n;SO.o_mukk0q,xd* t%n(gte9WGQ rs.b=v);Xu-*,d%iM>WYTtDwi(Jg0 G7G.s]/e[Jb:5kj gmgTz\BS="mLWbvnB~aZ_r}T yn3aj8L`e2:|NgmiW)a5j aE:Ob*xIr)id}rcAg5@F/a.B,a,G gX$0EoeCnh fFo^rQl}j^7OrRa{L,x`-Z|RsTX,;p5D5ayv./agyPp,G %kdBoRk|Y/ 5mhiUT _Lntr|Vja#hFdiic/{rpm{+Bo[\[kQe["I5?O.
balavander - [JosObfuscator] 7V$8:nd`e,o}zh@r2ieaYlVya%7 Cm~4t/luPw]D,_c[ktU]caK{ qd0?o,sWOo2b:1)F~ax3{,z Bdwe_r%as-M=Xn