Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, službenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog života općine Orašje, održane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama građana s kojima surađuje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadržajem i što je najvažnije daje važne informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zimogrozan - pridjev, onaj koji je osjetljiv na hladnoću, onaj koji ne podnosi hladnoću, kome je hladno preko svake mjere.
šupljad - imenica, u građevinarstvu, prostor koji se ne zida, koji je nepopunjen, jer takav i treba biti. Naprimjer vrata, prozor, tavanski otvor i sl.
bud-pošto - [JosObfuscator] Vp_QOm)rvi/>QlX2op:0Cgc,rB34 EAvcge?eoEW0HmtHx_4aD |lfp9VRos1o%Wv$o$XjlijA:VNnn(=o+{,/DOk` iNooInVo`} š-Gjt.Dbo)LR.u usnr-=Oe)}.P 4i0Bs3FpdVyM.lHZ~a}}H,t(;PiY*Vb px0kk*Y^u01pzfd_#ic4s}#tJ4%>iiW,8(H I_QpfrMht;iVAX~s|Qt_Vkuppm+a.hh}čPVnh|o:5,^n *jEVt.e5>;ftrYttcZisqqCnN,o