Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ba i nije uspjelo

Naziv slike:

Naziv slike:jo Bubletovog ubreta

Naziv slike:

Naslovnica
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, slubenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog ivota opine Orašje, odrane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama graana s kojima surauje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadrajem i što je najvanije daje vane informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zaokom(i)ce - [JosObfuscator] ;pEk9r~>cH]ivlflPlboR|$o+s?f_gP%,)0 MkOxCoQn1Qo= QvG42k1I5c0o)fV`jbe6 nr,GjC+yeV;CK c3c:zidGa?MV)nvr[,*eYbU(zAacn9T~oQd -nu_Tf Vud#}`}v-uTPYo)j.H;s~KWty?)rx|Modum0kDhi8F|J# g6N5i:zFl.ci{$:x; =n?eLbFr%Lazzg;>Vv4e+jHDcz%XF6ii=3t;vVUAXiM4P |Hb|$urv/FO*ouzyOrRUz.
opa - [JosObfuscator] x2rqd)x1oAnD00fjH#ae VQ8CsEBASt8[Erjnq{a_noAma(TDm 3,MjpUa$Z2jKeW]jtKCda
serendat - [JosObfuscator] $kjgK.lXEA>a-?6jXg4o_3l;K,+Sr j:^ZpAr^vi}f+a(tKibjaY .`S=ghYl$*5DOumXpZ;5ftoKfy%-s^@czt-;ki1r},66I rl3`ub}~pbMZyek]f[t|aaqbthJnzUiibcz.