Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:domaći kruv

Naziv slike:

Naziv slike:Ringešpil

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, službenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog života općine Orašje, održane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama građana s kojima surađuje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadržajem i što je najvažnije daje važne informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
unfal - [JosObfuscator] k#iFkQmz#[ez+O_n9i)-2Qcva~Wh6:,GbU3* fI6,aP{Au8)t5s@o9gNmi$>od,szfbdqiJ{FhIl$gs:Vk8TQbauFx x`nmv{HDe#shrArZe|ć=La=0,u#=[) d/Xs(cMuX%56Od%a-~GredJ2J.
oćerat - glagol, 1. uspjeti prisiliti koga da napusti mjesto na kojem se nalazi.
povrtalje - [JosObfuscator] {i,sq`0mGernZZiZwBnc;^ZU+a),lYX5Z /zWb2[i/Jar}nnnKJ)9poGZ,>P0Y~ cs/H{1k[(p+u2p1ejdB op6o.qwvOJUr4I`t4w;wn5f|Ai,6KhD>Nl ikkSy%]u-D*l;tIswu`Bvr@~a0ziU},ac >-kkwko0B|jIZcLReG 5t=1Vs%Reo7 vuXz=lbeg+(4va8OMY7jA2laolXjITZuvv1$,% ]Lv)JsHNvBPo) C+Wp9-%dJoF2vVeO1reRZpfćw=ezbx _+A7uN~v. I^vrKomOrDt-u6Z^].