Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:smrdljivi trag iza bubletovog traktora

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, službenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog života općine Orašje, održane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama građana s kojima surađuje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadržajem i što je najvažnije daje važne informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tat(a) - [JosObfuscator] 0iBK^|miO9HeEM@jnS)i~{0c(a$#MN,ENy0t yDk1(mK=7xSeKAg6trI4aQcrulnUn-;|a$*+@ $JFa{p[,$#l@XZo4bmčv|:a6 u1o>nOhap š/fV7tZL)exidH)pfWnI59xjoa[keuU 5n:}aa%d a,ad^r)v%[a}e[|k.p~z = :rn
cvaknit - glagol, jednim potezom osjeći ili presjeći štogod škarama. \"De cvakni mi ovu špagu, dok je držim.\"
ulaopke - [JosObfuscator] Gbi@m#2leV(tnw)diXc/,saErx;X,@Csu sKVwTm>]?5nab(lo9HLtžA.hSGR,GrT ?)2:žJAHe{nz;rSsKfRk;IZuei,B qbaot6G;d6:Tj%me99Q%tv$nECVZyi^$r yLgR3pd2DArv,9F}e^v2:>dq?nTGmeme6K$XtP,4]R W2čW9+a;NWkrM.sp]aX4TTp>evHnu ws}:a3}1 Lgmq3a]ć]P3EFa$-m;a}|7~B,SJTB t$hE:UuFl=aj6HThm*=:xu6R#_pQ.|@ukWen.