Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Centar za kulturu dobio internetsku stranicu
Petak, 02 Travanj 2010

dsc03029.jpgCentar za kulturu Orašje ovih je dana objavio svoju novu, službenu internetsku stranicu www.kultor.info , koja je ovih dana dostupna svim korisnicima. Uz informacije o Centru za kulturu Orašje, na stranici www.kultor.info nalaze se sve aktualnosti iz kulturnog života općine Orašje, održane i planirane manifestacije, informacije o KUD-ovima i Udrugama građana s kojima surađuje Centar za kulturu.

Planira se i izrada Godišnjaka iz kulture pod nazivom Kultor. Iz našeg kuta gledanja stranica je veoma moderna, pregledna, sa kvalitetnim sadržajem i što je najvažnije daje važne informacije, koje su nedostajale našoj sredini. Sretno!
 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
odurat - glagol, suzdržati se, otrpjeti: \"malo je falilo da ga zviznem, al sam oduro\".
krvavica - [JosObfuscator] .2^it-ym#vo*eB{jznkA6ic-K[cZ?a{,Vh[-I AkVDiNHso/^t{g]o, .1C`šEHAi}t6ow-=y $iz+l .M_J3čRv$f|/$a_P-rTg?lcWSa{|n4.Pc +$CY)N0=NkfaGmVF}zl*NQ6ixPKg{vQdZPp >Q7k{4r9`7vu]W[-a$Mv6Ne@IiRJg#c^ROa? Oo_sda}sv0t``u=af.Io%9 +%Qej*,KeStc[ =0i;5z(VIb= L}s?Rr/Kydla:RnL9htiulfj~Q|e:Og+chM2 vvNr+iGraeW^nmEB(eyn9A6aV,)fg /oku_-DnajvC(dz #>lvsCeOR16 Uhus |{čYI*ZvWtaK`r)h2gRvl5BIu{HA1 x0sz7thjWb4a]v|lu0;T9jc}vu)a:M?lQaO 6l|i*s##Dv-H2/ZiP9lY-nx>Gi1jvslrkzk@ca?$Wo QvkNFXrravT.
baguda - imenica, v. baga.