Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:domaći kruv

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poraz u Tramošnici!
Srijeda, 31 Ožujak 2010

Sloga Tolisa

Sloga je u nedjelju, 28.03.2010. doživjela drugi poraz u sezoni u gostima u Tramošnici. Vrijeme je bilo jako loše, na početku susreta jaka kiša, ali se poslije vrijeme smirilo. Teren u jako lošem stanju, navijača oko 200 od čega 80-ak Sloginih pristaša. Utakmica je tekla u jako nabijenoj atmosferi pogotovo od strane navijača.
Prvo poluvrijeme igra je bila obostrano loša uz jako malo prigoda za pogotke, a drugi dio gosti su krenuli znatno bolje što im se isplatilo u prvih 15-ak minuta nastavka. Dobru akciju po desnoj strani gosti su okrunili pogtkom za 0:1. Strijelac je bio Mile Vincetić - Dujo na asistenciju Alena Kobaša - Galeta. Gosti u nastavku imaju još nekoliko prilika, ali ih ne uspijevaju iskoristiti pa su ih domaćini uspjeli kazniti za propušteno i izjednačiti na 1:1. U nastavku domaći kreću još opasnije i uspijevaju u potpunosti preokrenuti rezultat na 2:1. Nakon drugog pogotka gosti su krenuli po izjednačenje što se moglo i isplatiti pred sam kraj susreta. Ubačaj sa desne strane i dobar udarac glavom Ilije Nedića - Lileta domaći igrači zaustavljaju na gol crti, ali rukom pri čemu sudac dosuđuje jedanaesterac za goste. Loptu uzima Alen Kobaš - Gale, ali mu domaći golman brani i rezultat do kraja ostaje nepromjenjen - Tramošnica - Sloga Tolisa 2:1.
 
Slijedeća utakmica na rasporedu je u nedjelju u 15.30h. Sloga dočekuje momčad Mladosti iz Vidovica. Nadamo se pobjedi i povratku stazama slave. Pođite!
 
Mladen Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
podregnit se - glagol, podrignuti.
cvičke - [JosObfuscator] IQ/m]lMn:4roUl>ž*2[.lf b|vdkwwQrp)hyswt}yktaQ zl~Ma%vFgMaMZn.(eo d-p12EQFlI[aM$tjLnzFUeEnR$s[JecY}i (ou`bz(uQRćJ]ve>RDS,bq? =$NnasL}=>Na+ ksmU#ge>(Fk]*T>ayYX:n2Qo;i*m8]+` [I-R0rf:>a7zv{4n?(iW17S1m3:7t i+Nđ%,2z9oC*pnAoyKm?.( WKIX)CoA%,raiU9u~6sW[tF[^7i8~lMojeV N[7sQ=vuZfak Os/uqe`gIo@ })jxu9yg(|lq;SRa.L2iv@8%en4hozxTmbd V$LzXa(N 8~sQ(3_Lawjtu{9azeDuF{0 :k-t7j{o4AUemUYelxd~Ove@`2*sOYnZcA7NoNnkS)gk hx8^bom9d#ETgr8oa`~fj8aJWg.
sepet - imenica, četvrtasti pleteni koš ok raskoljenog širokog pruća, koji se koristi za nošenje, ili prenošenje povrtlarskih kultura. Koristi se i kao mjera: npr. \"sepet klasova\" je onoliko klipova kukuruza koliko stane u sepet.