Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poraz u Tramošnici!
Srijeda, 31 Ožujak 2010

Sloga Tolisa

Sloga je u nedjelju, 28.03.2010. doživjela drugi poraz u sezoni u gostima u Tramošnici. Vrijeme je bilo jako loše, na početku susreta jaka kiša, ali se poslije vrijeme smirilo. Teren u jako lošem stanju, navijača oko 200 od čega 80-ak Sloginih pristaša. Utakmica je tekla u jako nabijenoj atmosferi pogotovo od strane navijača.
Prvo poluvrijeme igra je bila obostrano loša uz jako malo prigoda za pogotke, a drugi dio gosti su krenuli znatno bolje što im se isplatilo u prvih 15-ak minuta nastavka. Dobru akciju po desnoj strani gosti su okrunili pogtkom za 0:1. Strijelac je bio Mile Vincetić - Dujo na asistenciju Alena Kobaša - Galeta. Gosti u nastavku imaju još nekoliko prilika, ali ih ne uspijevaju iskoristiti pa su ih domaćini uspjeli kazniti za propušteno i izjednačiti na 1:1. U nastavku domaći kreću još opasnije i uspijevaju u potpunosti preokrenuti rezultat na 2:1. Nakon drugog pogotka gosti su krenuli po izjednačenje što se moglo i isplatiti pred sam kraj susreta. Ubačaj sa desne strane i dobar udarac glavom Ilije Nedića - Lileta domaći igrači zaustavljaju na gol crti, ali rukom pri čemu sudac dosuđuje jedanaesterac za goste. Loptu uzima Alen Kobaš - Gale, ali mu domaći golman brani i rezultat do kraja ostaje nepromjenjen - Tramošnica - Sloga Tolisa 2:1.
 
Slijedeća utakmica na rasporedu je u nedjelju u 15.30h. Sloga dočekuje momčad Mladosti iz Vidovica. Nadamo se pobjedi i povratku stazama slave. Pođite!
 
Mladen Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
istorat se - [JosObfuscator] @:giE]6=lDgeMalCAGgZmo~:lR,gnJ@e UiTs0tlb/p#@r=llj|DGaEmQ(utcFp$=inu |~ws0en[.
suvad - [JosObfuscator] Niomdf+e/4PNn7PVe;i]5Tz6cz?nyaEo@=,. 5v]._j i]ds,0u$@E22o^@Bv`iF@e}n*_dea+^~.
ujagam - [JosObfuscator] r.p0qo[r%Oi9f8;/lP4hB(o,X>|Hg+,[ JuzgwHGGaSj~e9t#ld3mhn/oD+,1Ha fosKaU@k+%ZPuD=O5Gp22af,)BG/ ,Ous1k`>yvCi?^ Ut/[uDf Kb+2iksJdjt6oj @vjI/v[erJuN|iVA`$DjCB%Re[0m9>(/e?K,t 0.uh/Do D%iq(:l)sggTtB+07#iT.mF jeVXQgvh8jl%a%sSTr,Dy*. (4d{Vjwe.Ml:R)+Do..viaD+v8tIX+WiE IS$k{A|ar`nov@9,Z 2xjQa~{e,dXV2anlb>~oxkA.