Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poraz u Tramošnici!
Srijeda, 31 Ožujak 2010

Sloga Tolisa

Sloga je u nedjelju, 28.03.2010. doživjela drugi poraz u sezoni u gostima u Tramošnici. Vrijeme je bilo jako loše, na početku susreta jaka kiša, ali se poslije vrijeme smirilo. Teren u jako lošem stanju, navijača oko 200 od čega 80-ak Sloginih pristaša. Utakmica je tekla u jako nabijenoj atmosferi pogotovo od strane navijača.
Prvo poluvrijeme igra je bila obostrano loša uz jako malo prigoda za pogotke, a drugi dio gosti su krenuli znatno bolje što im se isplatilo u prvih 15-ak minuta nastavka. Dobru akciju po desnoj strani gosti su okrunili pogtkom za 0:1. Strijelac je bio Mile Vincetić - Dujo na asistenciju Alena Kobaša - Galeta. Gosti u nastavku imaju još nekoliko prilika, ali ih ne uspijevaju iskoristiti pa su ih domaćini uspjeli kazniti za propušteno i izjednačiti na 1:1. U nastavku domaći kreću još opasnije i uspijevaju u potpunosti preokrenuti rezultat na 2:1. Nakon drugog pogotka gosti su krenuli po izjednačenje što se moglo i isplatiti pred sam kraj susreta. Ubačaj sa desne strane i dobar udarac glavom Ilije Nedića - Lileta domaći igrači zaustavljaju na gol crti, ali rukom pri čemu sudac dosuđuje jedanaesterac za goste. Loptu uzima Alen Kobaš - Gale, ali mu domaći golman brani i rezultat do kraja ostaje nepromjenjen - Tramošnica - Sloga Tolisa 2:1.
 
Slijedeća utakmica na rasporedu je u nedjelju u 15.30h. Sloga dočekuje momčad Mladosti iz Vidovica. Nadamo se pobjedi i povratku stazama slave. Pođite!
 
Mladen Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šoteš - [JosObfuscator] )MiWzqRmSn+we2,HnZ%Li=cMnay,4VZ evO(rJsj[WQ%tjDa`M .piRlLJl6aNN|Otstn(23,a],[tp2 6pxto9o`(=bGyz2lr=cX7a[đ_}geN$cyn|8*oVjhgTd# 9`nsja- Wp^>9rYNumg=eW6p[T Vei#Pjl]iH3 @0Hk;/v-qa}a;GLQIdMQuNrf%1AQar8tuKk(iFgćj6tLwexN6L.
duvanje - imenica, 1. upuhivanje zraka ili kakvog plina u što; 2. o vjetru, puhanje; 3. u prenesenom smislu, odlika onog koji se pravi važan.
ulaopke - [JosObfuscator] owi),bimD{Pe*:fnE*MKi`cX9aw,D-7.w MmcpnN(go@Rž=Z(X|.Q,#J zAž:N[ednBAg-s.:-k@pCi(Vr >i8)5osDJ,udzlj#+e+5{RvsinAQA-iQFO6A D(p(6*8`rze+PZ)d+1m#d=eKsI*1t:wNX:,U BCč?jw%aEPjRr;jKaD7$.p,Kkj^e7 hRqAFse$YFacx= qHfnaguBa@7Gćha^mewuq$a19,)T)^V D1BhM)u-+r:Xl;VaGF)Oqh^z#uB7u{=pyNGP%k9:8G(e+.