Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 039

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poraz u Tramošnici!
Srijeda, 31 Ožujak 2010

Sloga Tolisa

Sloga je u nedjelju, 28.03.2010. doživjela drugi poraz u sezoni u gostima u Tramošnici. Vrijeme je bilo jako loše, na početku susreta jaka kiša, ali se poslije vrijeme smirilo. Teren u jako lošem stanju, navijača oko 200 od čega 80-ak Sloginih pristaša. Utakmica je tekla u jako nabijenoj atmosferi pogotovo od strane navijača.
Prvo poluvrijeme igra je bila obostrano loša uz jako malo prigoda za pogotke, a drugi dio gosti su krenuli znatno bolje što im se isplatilo u prvih 15-ak minuta nastavka. Dobru akciju po desnoj strani gosti su okrunili pogtkom za 0:1. Strijelac je bio Mile Vincetić - Dujo na asistenciju Alena Kobaša - Galeta. Gosti u nastavku imaju još nekoliko prilika, ali ih ne uspijevaju iskoristiti pa su ih domaćini uspjeli kazniti za propušteno i izjednačiti na 1:1. U nastavku domaći kreću još opasnije i uspijevaju u potpunosti preokrenuti rezultat na 2:1. Nakon drugog pogotka gosti su krenuli po izjednačenje što se moglo i isplatiti pred sam kraj susreta. Ubačaj sa desne strane i dobar udarac glavom Ilije Nedića - Lileta domaći igrači zaustavljaju na gol crti, ali rukom pri čemu sudac dosuđuje jedanaesterac za goste. Loptu uzima Alen Kobaš - Gale, ali mu domaći golman brani i rezultat do kraja ostaje nepromjenjen - Tramošnica - Sloga Tolisa 2:1.
 
Slijedeća utakmica na rasporedu je u nedjelju u 15.30h. Sloga dočekuje momčad Mladosti iz Vidovica. Nadamo se pobjedi i povratku stazama slave. Pođite!
 
Mladen Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gućak - imenica, maleni gutljaj, gutljajčić.
tvarizat - [JosObfuscator] H@#wNnb$iaM;5i[zyAEm?E4v>jZEeG98nT8o`[iUf%očs>n)R~oC t9f:ocIutUvi/anfrha#ZmAgt+{iWo[ s,YK E#i7o=yl BTy9zTAYDaBG5EtcfvcE3aJzrjIa/s/_.t0nq_6iH qvlsN2rgu[+;a$tgsH^Gakq:H :rGXd"5)inDAM;Le4m3V~GfoLF7ja`/UA m7^-+t|@.^v4I/SaFXQpQrrijh#z$F|XaF:Ietw 2_usF33jzaM IxHUtJmiIm~/} l?vkr9afssG}tNSiv3mjQL*g,V(n RXi]:#z1?Sl)}#eajT}}OdaMBjYHzzeDb ^>s~aophOk%b=aM}%H"2+{x1.
oranija - [JosObfuscator] fiVO@mLe^uI:nmUG8oiMc2e9.aC,o1C A_yvneV+Hl$++_iFE|kXSQ$waaU 3h>mi(=|e4XV;t,Aa}l=l[>nra_k sjip}oxskur^.eld=RE_.a($a,e6 Rfz0.CC$a.R 3vNa8%nUbj}sz2RsHUKY=ky/gobu+C( Y$cup7IFpI./o]?Fr:%keSa](8dbcuGV}u@A/[P,{ `wXo6j}nsn^W@xob+uIb3m-o%i)hxt1^q^oq2ps> szaouae6 %p8YaG(ock=xtPe;erHeA8eob/5weP.HY =UkS;sKiqv]TgCiJM%tnhETjEoD2qFIk)eo2l)vj0m~A)e{gaN:N DztU8$Mo?lpJlLgjiezLL8nUjcjZe9u y>Cmk,E,a$4-sgBt[GiJiFw,Oe qy|Ng9>^rye[i9:E%j5asMn@aVYj%e#u 7)vgmcsoDEZd`UMej,%2D ErUaP(kli #mFjJG|oGžH_i>fe6Y $A#lCs%o.l2f2cui/ž,}u-ei];tTkoi?UQ @i*A =*)Jlz,iQUa5 nk>uuYS$NUh@#aoa;nYD7Rmj;e3Ne $gl,^sNoH^@,zVa(_ UijloX^iS(c/W }pP.%Z2eb;?kOG$milureP7?z_E}a[A.