Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:prokule

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:žgi

Naslovnica
Pobjedom proslavili prvi dan proljeća
Utorak, 23 Ožujak 2010

Nogometni klub Sloga TolisaProšli vikend odigrano je prvo kolo proljetne polusezone 1. Županijske lige Posavine. Ekipa Sloge gostovala je u Hrvatskoj Špionici kod desetoplasirane ekipe Frankopana. Pobjednički niz iz jesenjeg dijela sezone je nastavljen i Sloga je upisala dvanaestu pobjedu iz 14 susreta uz jedan poraz i jednu neodigranu utakmicu.
Igralo se na jako lošem terenu, ali je zato vrijeme poslužilo, bio je lijep proljetni dan.

Utakmicu je pratilo oko 120 gledatelja od čega su polovica bili navijači Sloge. Prvo poluvrijeme završilo je neodlučeno 0:0 unatoč dosta boljoj igri gostiju. U drugom poluvremenu stvari su došli na svoje mjesto. Igrači Sloge zaigrali su još bolje, a takva igra okrunjena je i s dva zgoditka. Strijelci za pobjedu bili su Marinko Nedić Đuranov i Alen Kobaš Galetov. 

Doprinos Slogi dali su i vjerni navijači koji su zdušno bodrili svoje miljenike. Ovom prigodom udruga navijača Sloge - Concordia poziva vas da u slijedećem susretu dođete bodriti ekipu Sloge koja opet igra u gostima. Ovaj put ide se u Tramošnicu kod trećeplasirane ekipe Lige. Nadamo se novoj pobjedi i nastavku niza nepobjedivosti.

Podsjećamo, kompletan pregled Lige - poredak, odigrani susreti, raspored slijedećih susreta pa čak i pregled Liga u kojem je Sloga nastupala zadnje tri godine možete naći na Sport -> Pregled lige!

 

 

Mladen Dominković
Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
guzičar - [JosObfuscator] SJoTsv*H>;on3g(Pbk.>faF,@@P T}kvDn^o)tqj5;a|Ce: xx3qbdJSo`jđUW4_SeB0 eNFEnf9~e8BptN0Z$ogJBzoa8+cv}71=aUn3BQaT/oGj 4kfVu1 TUsdkv2A*YaEVty)oOSv^6eXx?F,V2 Qu^_Vo[bs8i8[XC9čr-SR%nb9^$8o1h 3ur{GadnKad]4lzIi`)>r@ URT[Zj]cWeA/RlAxa>e %L`Bi0 uHU9pmn7i^Kć?|z+a
vjeme - imenica, množ. mliječne žlijezde krave, koze i sl.
bačić - [JosObfuscator] g`?`i1XWFm+feK.n^Ai6nD.c|aK6g#3,fJIWv Vm.aXVlf,xe//WMCnciUQ5Mu .4Y|)b.MtHi2hk_qS,~fk ;rTmn]cH}loaT4p4Rdz(ivo +h]2cb^Um:zi_3kS>L,:ZrT =Cn(fqvepGy{ZdRiEe@oYlrpn}/gaY8svfTtc%)l5ap/P5otEa Ki5b7Dg}i/kv.