Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Ne znam jesmo li mi sa svojom dobronamjernom kritikom potakli bolji rad, ali je evidentno da se na ovoj stranici radi puno bolje. Sve u svemu mi emo nastaviti kritizirati ono što nije dobro i hvaliti ono što je dobro. Stoga administratorima slubene stranice Opine estitamo na znaajnom poboljšanju. Samo tako nastavite! A vas cijenjeni posjetitelji potiemo da stranicu www.orasje.ba , ponovno stavite na listu stranica iz naše opine koju posjeujete redovno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
kumice - [JosObfuscator] OTrpH(;rN_4_iX/k$(l#6oX:>>Ogj[,2 4?]g8s{XZ.utp#*+sr|V,o:#.Vtp{O%nsoDY2o|]8 xoBde J1Mp[oBl0RxoMTF,B]OcCebRU2,9BVK, eu),sJ=Pq6p|.rp}1arnivM;=n85Zo]U,#h~ ~vM~%qe*;rxdV/t5c2id,|rfk?sbO?a:sllV]-nOoO8HY,KXeT }Do^2S`kK{EA=oD%h6GmyNh$iotuo$.
arov - imenica, vrtna alatka, tihaa.
okaglija - [JosObfuscator] m(zi>(nmxDhe#[_9nmfnwic~10Pc*m{aMk,Lf .CXz8dQsf?rKv_evkcn;{2aelgo0 Rkdv(5U#aN*_2lztx*ojJ?/RmkaaLs-D7t4fiVa8 3FV[nhhkh$a`VFpx?|CrAia*uZv{dsay DI1Gz-Vbafkw cr3adDzHv72Tlpe*a`C?O5h^be`0Ncn/4:NpjieFAs) MRt7/O}iYZ@9>jte,(Lc4s8sw_toVa)hz_u,z=wy uG$H%oo%rqk%;5cnliaaXe{gTUizH:j^audflF.