Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:fantastino

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Ne znam jesmo li mi sa svojom dobronamjernom kritikom potakli bolji rad, ali je evidentno da se na ovoj stranici radi puno bolje. Sve u svemu mi emo nastaviti kritizirati ono što nije dobro i hvaliti ono što je dobro. Stoga administratorima slubene stranice Opine estitamo na znaajnom poboljšanju. Samo tako nastavite! A vas cijenjeni posjetitelji potiemo da stranicu www.orasje.ba , ponovno stavite na listu stranica iz naše opine koju posjeujete redovno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
okaglija - [JosObfuscator] :I:ti@C,i.mdoXefOn>ITi>oc#kJu$aJ_k,(p Bu^^mdkrmZLTvu9$yJeRynEs{tqa:7T% 4,vvw}_Dadl|rD#jnLkAC}1ka[A:)NsdYHsbtCTlaqR >5n0ailQOpWq)#MrppsyYabvka; P;qz^ah9BtL 5dr^t87a~$uJz$l_?=vdl1[/Ga(V/yFI~EeoFn^j@Be}{tR 45KtdiS]m`qjmle~#sO#thbCa4{xoT,,5 DGc-qo31ok@UkQlv|c`0a2gQMi3iUR9IjgaeXdcS.
ova - [JosObfuscator] Ov1Vr|_N1^sSi|Tt%t`a+) +4t*q}kL;a#JVn.Na>i)Un{AG#;e5,W BdOfB,}o-5hO^aOgZ]R,PWY) 3ZoEoqYxjU+8akpl.
cvrknit - glagol, preneseno, prestati postojati u dosadanjem obliku, otii sa poloaja, pokvariti se: \"sino gledam utakmicu i cvrkni mi televizor\".