Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 9
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Ožujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu članak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". Članak je bio o tome kako se na službenoj  stranici općine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu općinskih tijela, niti druge informacije iz života u našoj Općini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog članka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Ne znam jesmo li mi sa svojom dobronamjernom kritikom potakli bolji rad, ali je evidentno da se na ovoj stranici radi puno bolje. Sve u svemu mi ćemo nastaviti kritizirati ono što nije dobro i hvaliti ono što je dobro. Stoga administratorima službene stranice Općine čestitamo na značajnom poboljšanju. Samo tako nastavite! A vas cijenjeni posjetitelji potičemo da stranicu www.orasje.ba , ponovno stavite na listu stranica iz naše općine koju posjećujete redovno.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pocalica - [JosObfuscator] 5{d8wi+@;eo3ou VWkm@ž:?s/e$n#VE]9sf:2-k67eEO7} nns.SacrzloWdjf>nC=F)evaf tZnYvXQ6UnpfjSi=e@gj 6{kmo%-Qji:XIikcDk (JqCWsVae%+ ;XPn:t7%9o+01=zs0Ei@1g Q]N$zngu6fYajCi%D U>}gjlrQ8a#OvXRM_xi[p.)?S3 F@PhA1r*%y-iFjdcCč7Is;vfjćx]zu+#j|{De, yq%fss||{aeok .8.n/yaF_e, yQSfg,:`5lJ3#NDaLbvMu=c}bP šXIxnHQr|a`namol(6amm,/C_)an3R[ W-UTi7ZWU= IUs=Y8FRvg2D)eCz8aa%čje4?yemdG>.8- f,PVF.f (=i^en7xoXsW}{neA b0TzMs2n`ay3Mi:mw;orv2N ZT9uuadDBa3ajAn0x#Se?C.u9 y~^8xž{lePnd_e
rajlika - [JosObfuscator] s)+Vz7vdyajTAee@;lUnlI*RwaF4},.+# š[>:e_rjp`U7?ab{;3_,9 Ee-?m}bveF>8ty6haNN,h?lm>6Nnxeab (erplo>[Msbi?uY)dXkx[Va
gaćaš - [JosObfuscator] 6yQiH2i@mI,4eMPRl,ngi_0mc{4axZ>[,^ mAv[4gSir^1DTs}it)8?}?aU; iC=$g,4{oXv|flZpx7u-TNboar C9*sEA>Ma{Z/:,+3wC lmid3?TLu`{h`Dg,^ci2m7M}mAgu En7>NlRoPNgCv/Jar`NARm3|?a%,R9 [J(L7oG6bMr;4saa.-jIs#0(l+1Kil@ml[3f 9pKeurcKj%?y_aepng@mW)u,U6m_S 3[wATg$vjvjaaQća+a@rnG4.