Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Ne znam jesmo li mi sa svojom dobronamjernom kritikom potakli bolji rad, ali je evidentno da se na ovoj stranici radi puno bolje. Sve u svemu mi emo nastaviti kritizirati ono što nije dobro i hvaliti ono što je dobro. Stoga administratorima slubene stranice Opine estitamo na znaajnom poboljšanju. Samo tako nastavite! A vas cijenjeni posjetitelji potiemo da stranicu www.orasje.ba , ponovno stavite na listu stranica iz naše opine koju posjeujete redovno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
buljit se - [JosObfuscator] Qgw[,ll/gDaE4g1$42o|u2a1l_3UL],.JRG[ Ky@pZE:lU[aMy31zYy#B_iOtO}YKiCC+ eJ}j758W=e6_vjztiF0kcXe},4o e#spC:{o[/WkYk{I{BJa%4CRz#:ig9Dmv(EhJma/Hg%tthrj|iLy[ut qGjsB)eG58uUz*zui[>Zrqk$,%~d] 8rEYq#u7g|XaAaLtPN.JiY $S~sdSP`en;E |?zkMEhoJzr3mV{)=eo^M.
bigat - glagol, sakrivati se od ega, bjeati, neprestano bjeati.
luda - imenica, trenutak ludosti, vrijeme u kojem se netko ne ponaa normalno: \"ne zna ti kaki sam ja kad me luda uvati\".