Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Biciklom protiv pjeaenja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Ne znam jesmo li mi sa svojom dobronamjernom kritikom potakli bolji rad, ali je evidentno da se na ovoj stranici radi puno bolje. Sve u svemu mi emo nastaviti kritizirati ono što nije dobro i hvaliti ono što je dobro. Stoga administratorima slubene stranice Opine estitamo na znaajnom poboljšanju. Samo tako nastavite! A vas cijenjeni posjetitelji potiemo da stranicu www.orasje.ba , ponovno stavite na listu stranica iz naše opine koju posjeujete redovno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
buranje - imenica, pijenje vode ili koje druge tekuine u velikim koliinama.
bogaz - [JosObfuscator] ti~ZF`Jm19e@KsxXn|iS|c}oRB=a%Pir,OjC/ G~u}ksXNp>puI06tr6Xn8rf>ViOf UXkeEapH7bn,bea4M+FlT 02Mw9z.eFrFa?2gq UpoBvd1P:Sv2o?6dq#WP ~v]MosqdS`7=eh*bv,:p?>7 fk6a#MT8no|[a5l4G,ybD) k%}azWJen5.%as2zc(DA.
gunturat se - [JosObfuscator] X]gzrq$lz@@a=gK/uo{al}gz+v,e JPGp*rsoolv(t)o0d_Big8K{ety9ibFSy ]fR%[pkHohqsrMs9t]RxuXEp^a~lhk`uCd` `c@DgSuh-?Tn#(ftUeeuzlrm@awQn(vC.j+[a^5OaC,}zq=N BYesg,5rBCP]l6x%iEdJTzWKiMtx7BTi(M *(sZec|+.