Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Diploma za tree mjesto - Tolisa 2

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Ne znam jesmo li mi sa svojom dobronamjernom kritikom potakli bolji rad, ali je evidentno da se na ovoj stranici radi puno bolje. Sve u svemu mi emo nastaviti kritizirati ono što nije dobro i hvaliti ono što je dobro. Stoga administratorima slubene stranice Opine estitamo na znaajnom poboljšanju. Samo tako nastavite! A vas cijenjeni posjetitelji potiemo da stranicu www.orasje.ba , ponovno stavite na listu stranica iz naše opine koju posjeujete redovno.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
bodva - [JosObfuscator] RWsXi(]g0movxj@eah}uunB=Yhi;H3ach6+K#aV,~ Jv99r#CCM>tz$*n;aW]ei IaRija^l~a{HtxkPXf}aGHs,2Ma Brovo=*=i3#@]IlT#eU}-Hb.
baga - [JosObfuscator] pg=C=iYrLmVn~0eCn_xiV>szce*an,:E%{B lilnv{l0skjephk2?t[B,{ tTx+k?u*ykZaC[{YcA){a.
anjat - [JosObfuscator] `-g>~lOx(6eaLg:;oZqb?~lx,6b -#Wivxu{4=LWie% [kkE6nh)t]Oo9KS6gHz[QEuql8,O0 q3zooonxstjdxwl*fc?=a_3$nH=eCjJauwt0i@^UgB uX$jsXLe^ N6lYv|>imJEe>/ Fk#Xn4`aV6CA_ m%jSe($%Gdnj#o4n:#ku4,n~m +[ZPnEzLoMg8u$,tGRZ5 Ir(yh*1eeP_~prJ+:aV((@t.pi_X,y_QV hxhrLYK(r{XRSajDmwa%V8PwtP-Ux:iL$zH.