Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 25
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Četvrtak, 18 Ožujak 2010

130.jpgPrije nekoliko minuta (oko 21 sat) završila je 17. sjednica Zaklade "Terra Tolis, na kojoj je glavna tema bila organizacija ovogodišnjih četvrtih po redu Dana Tolise. Ovogodišnji Dani Tolise bit će u znaku dvjestote godišnjice rođenja našeg fra Martina Nedića. U tu svrhu bit će tiskana i prigodna poštanska marka, a i većina sadržaja bit će u znaku rođendana tog prvog Ilira Bosne.

Kao što smo već ranije javljali, ove godine utemeljena je književna nagrada fra Martin Nedić, te je prije par mjeseci objavljen i natječaj z tu nagradu. Do sada se na natječaj prijavilo osamnaest pisaca sa isto toliko kniga. Natječaj je otvoren do konca ovog mjeseca. Po prvi puta otkako se organiziraju Dani Tolise, većina prigodnih sadržaja bit će organizirana u samostanskom i crkvenom dvorištu. Kao i prethodnih godina, uz svu dobru volju i trud mnogih, bit će potreba i znatna financijska sredstva za organizaciju ove manifestacije, pa i ovim putem molimo sve koji mogu pomognu da ovaj projekt uspije.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sikera - imenica, alatka za cijepanje drva, sjekira.
duva - [JosObfuscator] Wfč]%u4d[eaUnNh,LS HpTn[,eQul|41zg}J}d+o_IwdJ%a[sXNnYRU 3i{kNlV{Fxi4]= gQuOj}Zyaw)Q./k$0 n31mPM_LgimEurs{[8i-s4.
kama - motorna pumpa za izbacivanje tekućine.