Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Opet

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan arrow Kako se oštri plajvajz?
Kako se oštri plajvajz?
Utorak, 16 Ožujak 2010

Stranka XYJučer je poštovani posjetitelji našeg portala, našu Županiju posjetilo visoko izaslanstvo jedne političke stranke, čiji naziv nećemo otkriti jer smo mi portal koji se ne bavi reklamiranjem bilo koje političke stranke. I ništa to ne bi bilo neobično. Čak je usudim se kazati lijepo da bilo tko posjećuje našu Županiju, daje obećanja i dobro se najede. Mi smo Županija ako ni za šta drugo, onda barem za dobro se najest i napit.

Nismo mi sredina koju tako često posjećuju, pa tko god došo, dobro došo. Ali, ti iz te stranke čije ime ne spominjemo, došli su službenim automobilima uz punu policijsku pratnju. Isprva bi čovjek pomislio da se radi o službenom posjetu kakve službene osobe koja ima pravo na policijsku pratnju i to najmanje Visoki predstavnik ili Grčki premijer koji je došao tražiti para uzajam. I istina bio je jedan Federalni ministar financija, lola i bekrija, čije ime ne želimo otkriti Ima čovjek naušnicu, nosi se moderno i ekstravagantno. Ali što je s ostalima? Oni su došli svi zajedno, pa ih zbog toga čuva kordon policije. A onda nakon toga u Zgradi Vlade Županije posavske, održava se pravi pravcati politički skup, na kojem se bez bilo kakvog srama promovira ta politička stranka i još puste da ih slikaju i još se hvale sa time. Umjesto da ova vijest osvane na svim naslovnicama kao ruglo i sramota, vijest se pojavljuje kao nešto fino i dobro i normalno. Ako je to normalno onda je lubenica doktor znanosti. Ali, tko smo mi da o tome sudimo? I ne sudimo, mi samo pišemo o tome, a neka sudi glavni sudac i dva pomoćna suca na utakmici u nedjelju.

Tetrijeb!

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
brezljusak - imenica, jaje bez ljuske.
ćutke - [JosObfuscator] yp|frloiODGJlL19`5o0P*og^j|r,h(ljC Tb%YScTenzlIHr HruUi|*jmGeOh7čFvij[7Z,xaj.w Huš2_QouV9tZk/fek@.
patka - [JosObfuscator] Di0*Wfm>LFexn4w1missjcI3Gas^l^,#mV Fg5~;JuDYm_/%eh4,_^nAa,v 3Gn|}p;}{g9oiZsNubkw0dSz1aqVSMk,vg8? cVz=5#){a~Q}@S B{cOg+U_r7vDirQnjZ8trkaqiycn6j9esy*KJ K^iMKl8{jI?EuB.ddOEcsZkqOskuo1IgpU ~Y{OMtz_%i;PjKDN$heil;Xa.>,`#oE; v9V[Yn1p|OVa5iPf2 eNtwA5xar4]18j37=|1 Ispnn)4laW3čV1Vy9iL>?t)n>g W_s9ZšUt5|/Jo`` }Ds(l}ecw5D* V_EnXUYa($mpZR8uS7k%nb|1io4`B Uv4?rVO%_Tu/rć5[oum74 ^vvlpU_Jo>d5v7ouRC)bmKe>Z,;x vtHfezfe}xvzsrimg^ou0f.oot`r|.