Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Vijesti iz budućnosti arrow Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
goni - uzvik, bježi, makni se, skloni se.
brdo - imenica, dio tkalačkog stana.
ćaplaskat (ćapleskat) - [JosObfuscator] f$3p5)[/rqdOU}i7ovč95apttu2ZibC2/l cg}*mZmlHj[^uIgp[zDqQoY(sdt#kM-MiZ,LJ .g?>oW4v~mvooV?CrRrRSiZW8t}#@^$iQS ^b)}5deQz.R Lx%$Fs.m>m$|ki%jj/[skDVlXw|:ja[B8-;D0Hs @c@~0pVe}*+r/$iJp1rzpo2>R9v4`iFTaJ=j4c.C{eltlfLdLaEYt,91QiL_ 3xc_b8h{g|e,n}f1zPsA^0 C/i6pVH#rtskie:S%ks%(t/t^0*n`a9nnXkTJ[19a/>:G d;F{i4lM79iiyzD (pEr?:iY.(p.PFoAbvbwi-N:j|B?GLe@.QqMdEr1a2etDDfz?ibb9D -cSpI7Y)IrM0ceH*O)wv}h;jHe^Z_%.