Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Vijesti iz budućnosti arrow Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
fuglat - [JosObfuscator] W3b~gEeoxlr(yKafgPCxWo;lD,vg 7]s31c.qY 6}rrGaad]p5|Pi,+$teO}iBy s/03-sHaRCW oEfCt>.ult:gPlfe{u0o{m4.Op6JJ gTNf2uB.# Kn^/tYebHvC?šyk:lgOo*P ^(6i#KR2 W*n8ajOS|pyJo0@=$WriNn;x@=boq{7j: 8FrAa,ed@li-t-lumTi0ZTrh,u Kmluuyčin>K6i5Lt2,Oi2w nJs}LWzJeLy ,E%n@ioaQ (B}p+q=}4o.ss;L3lIRNQauXe.
veštet - [JosObfuscator] E}QiT-sN[m>$L|Ye@Nvn6nc:ie4pkcs,3+Aa(,ZM5 mUpS}]YrZokMcs`trr/a`p?nwaW*+. urmTa`+dQ^kn)m7^>a>~?ww h,n5qpyr{o)uA(sp3z?t9`o>n{rkmtiKejyaYM 1uR WYk@-|oPjt:b(/o2^hjE Fc3Rs]qeiW=y 41Eosb3Ea~rTvSlqjBFB9aFa/ nL087pfQml+dqe*t3v.el/Ujn-jlTre(a5~I KAM5n2[WD7aPc$Sm(j`atFemu24%š(>owtF`ia-j{l]25aze29> )dwnoi]dT y+H*8vdrxxdbebBo3;gv(fJo4gF -pu0t`}r8T;ue*CćKalou.
abet - [JosObfuscator] X5sDr9nvZO[e;M5ićfke)nhV+Y7iG}čIw,dkcHYvas1Hk1 k>H_h$[[9axK7lOj`va{=E,3 Hk~F{mJ+a/FqRQn-t2-pa)ixxj#fV$aA,Zmtp oS_8~h;Oab;cb/G%*QexhNtwJ{M#.