Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
osafunat se - glagol, oznojiti se čekajući koga ili što.
nadodovljat - [JosObfuscator] >g>Olz85a:b#Ag;sHofNN/l4x,QIT_P 3zX)n]ZBaap:r;i6sSRQ,Gk/rZs^ba/lUUje?ii}H4vQa)2tC-Bi.u*,D8; k$oen2-|S=a3dyabPv*aw^tu4~Die%1.GNcQ |}RSNge|]7El_+arL~gK]g*ko/]WlYlN #VALQsPz,Bxe*}}P xB3doluB2IbIiWBPu:č@1?n=b]LoAZ -5Kk6Eqo8rx7i}s(tlCiCy| Pa#sja^hQ i2knree-rn4gd8laJv,1Qtkv`*i_BSv$n/i/lBmFM nK.pRrIn(ZeZ53/fO8i@}i[[k6@MH,sCF.LeolHmt.W q/I\**"ZBbENDe;tc kXko$m-[o5+Qg>,uz 6PjVt|3Nif#i+ ]}`8n(audAM$oKpj/dQhrv]oSvbLw+JlIjLaI>ZtE1o,PpL 4kIN%noB.sl,@*in^^{KkVioE Zjt9FGi?^z k:2i=mSoSCd#crkNPe=z~d7šY_1 tFtpanoNctG#Xer,o(šcti^Z?xt8G\G"
šikta - imenica, trajanje radnog vremena smjena.