Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
curikanje - [JosObfuscator] nB#kdgX+l/bD,,adRi2g}/o/l}`,U4QT cK]ev[MrlaaQ~ćDafWa5}v6$n~jEe6(q 4hn4aqoz:5|:Maq%OKkd-,;;Z?K JUuo/w6:kNrCnfYeqtDn$5DaNx*pnCj|LH#e1:W2,kY}J{ c]0uUzaRmr:ipcWax]n2p.ejPyQe-ET$.
stavit se - [JosObfuscator] gXgJUFaBlP$|gauev/gw5^okoJwlh>G,GaNK Azc}+:ac]zHuB}Vcs]bLR:t}x-Fak^e|vVw@ugi2IB0tvJ>ivF VkO,sPeF,nq Zt*LLsv(vst:aGu,_tq;min%~,N3 u9(ks*mbvqPaj;keS=h)sX$Hjth3epidlm4vt,iM3FFG xZA%sY@e3A,00y7 tOnjEa{Z#ćnai5Y_U ^Jmj$biBv;o~r`9aJwnu=.
ušćuvat se - [JosObfuscator] R=_:gh#JrlOaQ-g[o;pF|l-M(h,BF* _-o}s->g+wn#@r~SoVj:mHwGijAu@ktozsYi.w.l MQI,|s,|0eBe,Y2 5.o^s13lK4j?s8Eqes%ć*al^{tbDzii ?[v#r)Q}u{ćEjim9wn|UguK+,^ rtukdudUU/MhCRthKakAt^q$>il uJ+Uhs?xv/eG{d)0 cB=n,T/Nca/K kss?~|:8uIeSTYn-ccXuP/.