Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Precizni gospodin

Naziv slike:

Naziv slike:neki ispravljaju, a neki ruše

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
biger - [JosObfuscator] Alp_SiO?@:mO#}~{eU{_nd9Leigcey@rYaeg9_,K X%g8Pr~L`^2awxCVđ]De^v0.:ilRncsM]cUckra^C_ %`.)$aNl-OaVtLf#Oky,ao+Wm 3f7Lo+^d, a%čuZ:,e9BWlD_ii4s^u#k,#aDV,^wfGN MHdkvOI:o;sj68MaRe% rsa_>WlT.bjuB[1žDsi|K bYKRze3adv`z UmSxsd^j;a-G/vK}i5juxswxal[F:/npFwHmj/e_)F rFToiž,e>#_el.T7Zuj?eNzTBxa@V=Sh.. J=~s@dacs-w9t9oAl_joCZBiM~,*Z 3ZsKskK_es}8:o gF`Q5o_Kdx j>cKpXnocq|eqsk?t]UGoelXR@jEra9:8 W{e}2kL}o1[mIj=[eT?H N$0Fs;e:#GIJ jwZFpC]`rWHIdč:v41vruI+csT9Act^j0iNtQ9 Zz$rcz]o9aWK@lB b}*lNfM||HoNMOs.SR>n~8ugFr)m giP$ mvjgd@qr^mYE:dOžP{?.eV=XX.
poizgurivat - glagol, guranjem premjestiti štogod izvan određenog prostora.
roždavo - [JosObfuscator] VDpKqr}}Ii)dp`j>eOpIUvG{,Hd?7 ~zkai~Mp/8lu6h@yšL5tSDehn/1RoPwM,8# zo1uVeb#p5r1Ra@sBEl6l-~HX6o1b out7L IV=zkmoZrTTb|o>oAXv*I,Nt 7nue=uNr+$Ger8=ptdB*-`4nnol}OI@.