Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Igra

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
škovrtalj - [JosObfuscator] GvG4it$iSr|_*xl,)UN 7u>Dzvp`qrrYe>QtDy*@ql.)>4o[b`g
zagon - [JosObfuscator] eiF0aIKmCs8e:njWBi1oicEfacW~KU,3)T.2 4M`tyjE=6eTz/hr|iWRa;ln*j|V2|e|l 9]H8kPo-k?dQ=u qTs>d`wvdi/n+j5a+9;:sK4V n\~"m.dDjInCAUee3,lW9M.5 2{ttDyBaiglglm 8s*zuBpaZKsrcahs4n+1m}naIT9Qr fR1H:kUh-3-r:/jmraea0aED=č:L*$aU{i?b ^`S?t-k=2nu+UYijj1eioDd? uj1@5oqš,z HNiz}v)5mj.Q}faNfbrln?A)[aT *`zeSpa;)g+oNIMU#nlk%\=U"%.
trukovat - glagol, pisati na pisaćem stroju: \"sinoć sam otrukovala pismo na trukarici\".