Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Bez naslova

Naziv slike:

Naslovnica
Vijesti iz budućnosti 24.2.2101.g.
Srijeda, 24 Veljača 2010

future.jpgU Kliničkom bolničkom centru "Kost u grlu" u Orašju Otvoren je novi novcati, a nama prijeko potrebni Odjel za liječenje fraktura desnih obrva. Odjel ima devedeset osam kreveta i u potpunosti je osposobljen za prihvat svih pacijenata koji su uganuli, slomili, iščašili ili na koji drugi način ozlijedili desnu obrvu.

Do kraja godine planira se i otvorenje odjela za frakture lijevih obrva, a u bližoj budućnosti u KBC-u Kost u grlu otvorit će se i odjel za liječenje rupica na ušima, te odjel za odvikavanje od pušenja na kladionici.

Druga vijest:

U šest-milijunskom gradu Tolisi nije bilo kiše niti bilo kojih drugih padalina, a ne sja ni sunce, još od 2011.g. Razlog tome leži u činjenici da taj grad ima veoma razvijenu strukturu žica i kablova koji su prekrili nebo. Telefonske žice, žice za struju, ulična rasvjeta, vodovod i kanalizacija, žice za sušenje rublja i drugi nadzemni kablovi, stvorili su iznad ovog mjesta gustu mrežu kroz koju ne prolazi niti sunčeva svjetlost, pa je iz tih razloga, prije pedeset godina u Tolisi i snimljen 8. nastavak Spidermena. Spidermen kojeg je glumio Ivo Gregurević, izjavio je da nikada u životu nije snimio film koji je imao uvjerljivije okruženje. Međutim, veliki je problem što stanovnici ovog mjesta u životu nisu vidjeli sunce, kišu ili bilo koju drugu padalinu. Stoga je u Tolisi otvoren novi 121 kanal Terra Tolis televizije na kojem se cijelog dana mogu pratiti pojave kao što je izlazak i zalazak sunca, padanje kiše, te sijevanje munja.

Dolepotpisani

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tkunja - [JosObfuscator] 2vNrx+Cz+sGF,fut~owa7bb, y[|vDoqBtćd@P0kb(DeG{/S }i(kA ROsGbn6ra*Zzt*3ViI7M6fv]>/$ e^MQz^8saatwie :@ZuPpfVOql{~IO~o;{I-$di CNtKF2(^eN68Z 4veRzjGou+0ć^k7ej?K.3X ~Xb8PCx{calIzcov;@Qd6gk ^?Zj20dp[e/x9x +Xk[žOKZMu?.qtzNerlJ .*gIbx]o-j,e.Ru,|1J v2h*9k%XA5^i+s6Qs(q)|;ezlqqj;kZ/1a41sNtPp1v6o1Q}gxzFv 7yBe)oj)`Pkba5N1u_?s~3aO/`@F,? rOK{dSR;o7zZ,rni78VFj{eoev%GajA =]M%AuL@ j}j,PzeSsiYelDDnot,OWx7 fdKN+`7utHGJen|{H3Zj{F?anI#lx.
zakatančit - [JosObfuscator] LWkTgGlEs^Y8a[IgixH14o5W9LXlX3z;,.% Y#Wgv)*..[9M F$zP@v@]aM}}*ć^szKi90lN+uii^Bot5O?Vaf$2rt,zQEI.
ferije - [JosObfuscator] 1g=m/oviud6i^r?š_nUU[j,i95vY DL8Jo1QdKmAq35o2YhrI,^* /^rS`affnvsNopY-uRsk+,t*Q:.